2015

2.1.16

recap uvod 2015

Verím, že za sebou máte skvelý Silvester a tiež Nový rok. Ja tie dva dni prežila úplne skvele, presne tak, ako to mám rada. Keďže tento rok vyšiel celý Silvester veľmi dobre a máme pred sebou ešte víkend a až tak nástup do školy / práce, prípravu resumé článku som si trochu predĺžila a prečítať si ho môžete dnes. 

Tento rok bol pre mňa plný zmien. Skutočne, ak by som mala nejako pomenovať rok 2015, tak by som mu dala meno ZMENA. Taká, ktorá prišla rýchlo, ale asi už bola nutná a niekam ma posunula. Z veľkej časti to celé ovplyvnil môj priateľ. Nebolo to pre mňa vždy ľahké, ale práve on je moja motivácia. Alebo skôr motivátor :D. Naučila som sa vážiť si čas. Predtým som ho mala veľa a mala som viac voľného času. Teraz si to voľno vážim a musím si určovať priority. Preto na blog neprispievam tak často, ako by som si priala. Stále ma baví, ale niekedy namiesto ,,naplánovaného" fotenia strávim čas s rodinou, prečítam si knihu, pozriem film alebo ideme s drahým do reštaurácie. A niekedy jednoducho nemám chuť sa celom dni v práci, kde som pozerala do počítača, svoj notebook ani vidieť. Už nie som ochotná kvôli outfitu vonku mrznúť, ani vstávať o pol hodinu skôr. Niekedy sa cítim tým všetkých hrozne presýtená. Asi starnem, ale život je najkrajší offline. Preto vám chcem poďakovať za to, že tento blog a teda mňa sledujete, že napíšete komentár, že sa sem pravidelne vraciate. Veľmi si to vážim, o to viac, že ste tu, aj keď sa to tu trochu mení. A pravdepodobne aj bude. Za tie roky, čo píšem tento blog sa postupne mením a práve v tomto období svojho života to cítim najviac. 

Prajem vám len to najlepšie do roku 2016!


1 recap jan done

Nový rok sme privítali v Prahe, rovno na Václavskom námestí a usúdili sme, že tento zážitok raz za život bohato stačí. Následne som sa vrátila na pár dní do Košíc, kam prišiel z Londýna môj brat. Po návrate do Prahy sme však s priateľom opäť vyrážali na Slovensko, tentoraz do Tatier, kde sa konal prvý zimný Spartan Race, ktorého sa maco zúčastnil. Ja som sa radšej iba pozerala, ale aj to bolo pri neustálom snežení dosť náročné. 

2 recap feb done

Február bol plný nových vecí, maco ma vzal do knižnice, kde som už seriózne začala pracovať na seminárke. Spolu s ostatnými blogerkami sme sa stretli so Celeste a s Iw a Ondrejom sme mali úžasný víkendový obed v Mozaike na Vinohradoch, pri ktorej som v tom čase ešte bývala. Drahého som kvôli rodinnej svadbe zobrala prvýkrát domov, kde spoznal celú moju rodinu a neskôr som oslávila svoje 22. narodeniny.

3 recap march done

Marec bol mega nabitý. Dokončovala som seminárku, odskočila som si do Bratislavy na fotenie do Emmy a potom sme mali s Foly, Mišom a Paťom náš spoločný blogerský bazár!

4 recap apr done

Apríl bol krásny, skutočne jeden z najlepších mesiacov. To bude asi tou jarou, všetko kvitne a človek je šťastný. Praha bola nádherná, užili sme si piknik s L´Óréalom, na Veľkú Noc som upiekla zdravo-nezdravé dobroty a koncom mesiaca som išla na pár dní domov a dala som si zosvetliť vlasy.

5 recap may done

Keď sa tak na to pozerám, máj bol rovnako parádny ako apríl. Počasie bolo skvelé, tak sme veľa piknikovali a len tak zaspali na tráve. S macom sme si zašli na Pražský hrad a Petřín. Iw mala oslavu v parku - na Stromovke. Naša burgermánia práve štartovala. A nielen tá, ale aj ,,the real escape" mánia, na prvej útekovej hre sme boli práve v máji. A tiež vyšla júnová Emma a Emma Shopping, v ktorých som sa oboch objavila.

6 recap jun done

A potom prišiel jún, mesiac, v ktorom sa udialo mnoho zmien. Pribudlo mi ďalšie tetovanie, odsťahovala som sa z milovaného vinohradského bytu aby som žila s mojim drahým a začala som pracovať ako stážista v jednej z najväčších kozmetických firiem. Pred nástupom som ešte zašla domov, pretože som vedela, že toto leto bude iné ako tie predtým a chcela som si slnko užiť aj s rodinou. Všetky tieto zmeny prišli rýchlo, môj život bol zrazu úplne iný ako predtým a mne nejakú dobu trvalo, kým som si na všetko zvykla.

7 recap jul done

Leto v plnom prúde, ale užívali sme si ho hlavne cez víkendy. Nebudem klamať, netešilo ma, že tie krásne dni trávim v kancelárii, ale chápem, toto je život a nebola som jediná. Chodili sme na výlety, pretože tu bola z Ameriky priateľova rodina a tak sme videli pražské katakomby aj Veľkú Ameriku. Horúčavy nás dohnali aj na kúpaliská a na Folyne narodeniny sme nemohli vynechať tradičné šlapadlá.

8 recap aug done

S macom sme boli dva víkendy za sebou v Hranicích na Moravě, kedy bolo ultra horúco. V centre mali nádhernú uličku z farebných domčekov. Zašli sme si na Televíznu vežu pozrieť Prahu z vtáčej perspektívy ako by povedal Viktor Hugo. Výšky a západy slnka sme si užívali aj na streche, kde sme sa buď fotili alebo piknikovali. Predĺžený víkend som strávila aj s rodinou na chate, kde nie je internet a tak to bol výborný oddych od celého sveta.

9 recap sep done

Začiatok september a moje meniny sme strávili v Českom Švýcarsku, ktorým sme boli s priateľom obaja nadšený. Aj počasie nám vyšlo, takže naozaj skvelý výlet. Teplo bolo celý čas a holé nohy sme si užívali jedna radosť. Hostila som aj Adidas NEO event na Chodove. Slnko mi z vlasov urobilo doslova slamu, takže som sa už tešila na návštevu kaderníka.

10 recap oct done

V októbri som už mala tmavšie vlasy (vďakabohu), víkendy sme trávili mimo Prahy alebo sme si zašli na ďalšiu ,,the real escape" hru, tentoraz s Majou a jej priateľom, ktorým sa to páči rovnako veľmi ako nám, takže už sa chytáme znova. Neskutočne sme sa zabavili na krste nového albumu No Name, ktorý sa konal v Hard Rock Café. Highlightom októbra bol však rozhodne víkend v Osle, kde sme zašli s Foly, Mišom a Paťom. Vlastne aj moje úspešné štátnice boli highlightom, lebo veď, akoby aj nie :D. 

11 recap nov done

Prelom októbra a novembra sme odštartovali kvalitnou domácou halloweenskou party, cez víkend sme s macom nafotili náš prvý spoločný projekt a obaja sme mali promócie! Takže sme najprv hostili časť priateľovej a potom aj časť moje rodiny. Veľmi som sa tešila, že tu bola mamka aj papi, bolo to skvelé, pretože za mnou boli prvýkrát, odkedy ma do Prahy nasťahovali.

12 recap dec done
A december už poznáte. Okrem rodiny a kamarátov mi robil spoločnosť aj fancy vysávač Electrolux, z ktorého sa vytešujem ešte aj teraz :D.  Mali sme ďalšiu domácu party, tentoraz vianočnú s Tatratea, išli sme na Vianoce na Slovensko, najprv do Rimavskej Soboty a potom do Košíc. Boli na burgre v Tabačke, ktoré môj fajnšmeker vychválil do nebies. Silvester sme už strávili s partiou v Prahe.

Už sa teším na rok 2016. Najviac na február a potom na leto. Už teraz ma chytá cestovná horúčka :). 

collages by me

You Might Also Like

9 komentárov

  1. Ty ma nikdy neprestaneš baviť! Veľmi vydarené zhrnutie celého roka :) A do toho ďalšieho ti želám všetko dobré :)
    Danka

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zatím nejhezčí shrnutí roku jaké jsem viděl! Moc pěkný článek a vlastně i ten celý rok!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásne fotky a skvelý článok. Nech sa ti všetko splní v novom roku ! :)

    http://accessoriesforbeauty.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Super príspevok :) asi si aj ja urobím takéto resume

    OdpovedaťOdstrániť
  5. podarený report, máš za sebou skutočne parádny rok :) musím ti ináč pochváliť tie koláže, vyzerajú krásne ;)

    Na mojom blogu práve prebieha giveaway, do ktorej ste všetci srdečne pozvaní! :)
    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Becca super nápad s tými kolážami fotiek k postupným mesiacom! :) Veľmi sa mi to páči :) Takisto aj fotky sú peknučké, vidím, že rok 2015 stál za to ;)
    Ak budeš mať čas a chuť kukni môj blog alebo zanechaj komentík budem len rada :)) : partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Becca, pekný post :) Z kade máš prosím ťa tú čiapku v decembrovej koláži? Čiernu s hnedým brmbolcom... je skvelá, musím ju mať :D Ďakujem!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. ja chválim mamku - vyzerá veľmi dobre :-)) si pekná po nej, ozaj ste kočky... a tento článoček ma naozaj pekne pobavil... veľa zdaru do roku 2016...

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook