ABOUT

6.6.09

Untitled
Ahojte, vítam vás na blogu Style of Becca!

Volám sa Rebeka Wechsler, mám 27 rokov, pochádzam z Košíc, ale žijem dlhodobo v Prahe. Mám krásnu rodinu, česko-amerického manžela, ktorého tu na blogu volám Maco a od mája 2019 aj syna Leonarda Alfreda.

Momentálne som v prvom rade na materskej a venujem sa svojmu Instagramu a blogu (dajme tomu, že ako influencer), ale zároveň pracujem ako freelancer, social media content creator. Rada fotím, tvorím na mieru obsah pre sociálne siete a občas píšem články pre firemné blogy. Neváhajte ma preto osloviť aj mimo blogovej sféry. :)

Blog Style of Becca som založila v roku 2009, ešte ako študentka osemročného gymnázia. Primárne sa tu venujem móde, mám rada second handy a vintage módu skombinovanú s kvalitnými doplnkami. Moje články sa však týkajú skôr mojich názorov na rôzne témy z oblastí môjho života. Ďalej tu nájdete interiérový dizajn, DIY, recepty, cestovateľské denníky, mamičkovské témy a kde tu aj vzťahové okienko.:D Jednoducho, tento blog je môj verejný denník a časopis v jednom.

Chcem mojim čitateľom ukázať, že na to, aby dobre vyzerali, nemusia na oblečenie mínať celé vreckové či výplatu. Celkovo nechcem aby z môjho blogu šiel tlak, ktorý by ľudí nútil nakupovať. Som zástancom udržateľnej módy, ale s mierou. Teda nakupovať treba málo, s rozumom, uvážene, tak, aby daná vec slúžila čo najdlhšie. Môj šatník je tvorený z veľkej časti z oblečenia zo sekáča alebo vintage úlovkami z babičkinej skrine. Často ich dopĺňam vecami, ktoré som si sama vyrobila / prerobila, ale samozrejme aj ja niekedy zablúdim do obchodov a niečo nové si kúpim.

SoB má momentálne pri pridaní nového článku okolo 2400 návštevníkov denne, bežne okolo 1500.
Má viac ako 4200 fanúšikov na Facebooku a viac ako 20 000 sledovateľov na Instagrame.


 SPOLUPRÁCA
Spolupracovala som napríklad so značkami SwarovskiSlevomat, Tezenis, Calzedonia, Bewooden, Answear.sk, OPS! Objects, Nikon, Zoeva, Eppi, Komono, Adidas NEO, Tally Weijl, Fjällräven, ai.

Momentálne spolupracujem so značkami či e-shopmi Converse, Tatratea, Urbanlux.cz, Make-Up Group, Maybelline, L´Oréal Paris, Garnier, Vichy, La-Roche Posay, Nobilis Tilia, Maria Nila Stockholm, TOUS, Eyerim Eyewear, Cluse, L´occitane.

O bartrové spolupráce už nemám záujem, ale rada podporím slovenské či české značky, ak sa mi produkt zapáči.

Budem veľmi rada, ak si predtým, ako ma oslovíte na spoluprácu úprimne odpoviete, či by sa mi váš produkt / služba mohli páčiť a či by sa do konceptu môjho blogu hodili. Takisto budem rada, ak si prečítate minimálne tento úvodník, aby sme sa hneď v úvode vyhli nejasnostiam a nedorozumeniam. :)

Od apríla 2016 som členkou Elite Bloggers SK.

Sledovať ma môžete aj cez: 

Kontaktujte  ma na:
styleofbecca@gmail.com


You Might Also Like

0 komentárov

Find me on Facebook