PHONE RANDOM / December 2015

29.12.15

collage 0
Mesiac je pomaly na konci a blížia sa lúčenie so starým a vítanie nového roka. Ešte pred celoročnou rekapituláciou, ktorú pripravujem každý rok, je tu decembrové zhrnutie. Tento mesiac sa niesol v duchu vianočných párty, pár prezentácií jarných kolekcií, maškrtenia, ale aj cvičenia a samozrejme krásnych chvíľ s rodinou! Lebo o tom sú predsa Vianoce :). A vďaka týmto fotkám som zistila, že hnedé culottes a klobúk patrili medzi mojich favoritov :D.



collage 1
Môj priateľ bol služobne v Taliansku a vrátil sa s obrovskou chuťou na pizzu (hej, zvláštne...), takže sme sa po práci stretli vo talianskej reštaurácii La Piccola Perla (kde vám to fakt odporúčam) a čakanie naňho som si krátila príjemným čítaním. / Na Žižkove som chytila takúto krásnu oblohu / pizza obsession pokračuje, tentoraz domáci výtvor / a zdravé raňajky :D

collage 1
collage 3
collage 2
Prezentácia novej kolekcie značiek Intimissimi, Calzedonia a Tezenis v prekrásnych priestoroch reštaurácie SOHO, kam som zašla s Benitkou.

collage 3
Úprimný Mikuláš od Foly / Vianočná párty s TatraTea, ktoré nám budú robiť spoločnosť aj na Silvestra / radosti vo Svetozore s Majou

collage 4
Firemná vianočná párty s dresscodom Colors / uvedenie novej kolekcie Converse na jar/leto 2016, o ktorej vám pripravím samostatný post, pretože modely sú úžasné!

collage 2
Ani nás neobišla Star Wars mánia. Teda mňa zasiahla hlavne vďaka priateľovi, takže sme si pozreli všetkých 6 predchádzajúcich dielov a šli do kina na novinku. Ja som neodolala skvelým pohárom s postavičkami! A v Tescu kúpite celú Star Wars výbavu, nielen hračky, ale aj veci do kuchyne.

collage 5

Cesta do Košíc Regiojetom bola ťažká, okrem darčekov normálneho rozmeru sme nosili aj obraz z IKEA, ktorý si vypýtala mamka. Nezmestil sa do kupé, takže som mu našla miesto na chodbe :D. / Malý Sebanito obložil môjho priateľa plyšovými hračkami :D.

collage 7

Štedrý večer / rozprávková záhrada z perníkov od nagyiky na Vianoce musí byť / láska sa teší z darčekov, čo mu doniesol Ježiško :)

collage 8

V aute pri navigovaní stíham aj selfie!

collage 6
Skočili sme do Auparku kúpiť turistické ruksaky na našu skorú dovolenku, ktorej sa už nevieme dočkať! A vianočné večerné Košice. Nechýbalo varené vínko, gaštany, a neskôr klasika (aspoň pre mňa, tak sme to zvykli robiť kedysi, ale neviem, čo sa robí najnovšie v KE :D) pizza v Borsaline a vínko v Garibaldi´s, stretnutie s kamarátkami, s ktorými sa vidíme už dosť málo, tak na Vianoce, keď sme doma, to bol MUST!

photos from my phone Samsung K Zoom

You Might Also Like

7 komentárov

  1. Jé krásne fotky ! :) Milujem tieto random zhrnutia :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS


    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mala si bohatý december :) S priateľom sa k sebe nesmierne hodíte.

    NITA

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Naprosto skvely clanek:)) moc hezcly clanek:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. som ti hovorila, že ja mám tieto články najradšej:) Takže som rada, že sú späť:)))
    Calpra vyzerala skveleee! Joj škoda, že som nemohla, ale aspoň takto cez fotky si to vychutnávam:D

    a selfina z auta, cica mica si:)

    S.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. All the credits 4U....tento post, aj ten novy,celorocny, je prijemny, osobny a stylovy....nie je to poza, toto si ty, preto ti zerieme a radi ta stalkujeme 👍 fingers crossed 🔝🆒
    D.

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook