December random

22.12.15

1 done
Ešte pred tým ako otvoríme darčeky pod stromčekom a samozrejme aj nejaké rozdáme, priprapravila som pre vás decembrový random post posledných dní. Žiadne oblečenie nečakajte, okrem čierneho roláku a jednej čiapky som pre seba nič nekúpila a som na to patrične hrdá. Ale pár vecí mi predsa len tento mesiac radosť urobilo, medzi nimi aj niekoľko (pred)vianočných darčekov :).

Od Miša a Paťa som dostala na Vianoce tento strieborný kaktus! Je to pokladnička, ale mne bude slúžiť hlavne ako dekorácia a asi naň niekedy hodím aj nejaký ten náramok :). Inak magazín Dolce Vita a jeho decembrové číslo venované šperkom je geniálne. 

8 done
Tak jeden vianočný darček som dopriala aj sebe. Je to kožená čiapka Kombai s červeným brmbolcom od značky Costo. Kúpila som si ju na Freshlabels, pretože bola na mojom wishliste a seriózne som sa do nej zbláznila. Značku Costo založili 3 designéri z Helsiniek, vyrábajú ekologické a kvalitné veci, sú zástancom udržateľnej módy (čiapka je vyrobená zo zvyškov materiálu- leftovers, ktorý sa používal pri industriálnej výrobe) a o to viac sa z čiapky teším (používanie leftovers je mi blízke, naša študentská firma na tejto myšlienke stála).

7 done
Čím som staršia, tým sa oveľa viac teším na darčeky, ktoré darujem, než na tie, ktoré dostanem. Najviac sa vyžívam pri výbere pre mamku, tá má vždy najluxusnejší darček (veď mama je len jedna a zaslúži si to!). Tento rok si však myslím, že dostanú parádne darčeky úplne všetci a ja mám z toho veľkú radosť! Ešte ich odniesť z Prahy do Košíc bez poškodenia a budem najviac spokojná.

10 done
Keď som bola mladšia, v časopisoch sa mi vždy páčili rozne limitované edície nápojov. Predstavovala som si, ako má niekto špeciálnu poličku, kde si tieto ,,limitky" vystavuje. Ja určite špeciálnu poličku mať nebudem, ale fľašky s názvom ,,Stelesnenie čistoty", ktoré vznikli so spolupráce minerálnej vody Evian s Alexandrom Wangom na rok 2016 budú mať u nás doma špeciálne miesto. V minulosti vyšli flašky v spolupráci s Jean Paul Gaultierom (2009), DianeVon Furstenberg (2013) či Kenzo (2015).

3 done
Foly ma skutočne pozná a jeden z jej vianočných darčekov je tento chai latte prášok! Znie to ako zázračný prášok, haha :D. Ja som veľký milovník chai latte a preto som už spotrebovala takmer polovicu. Dobrota najväčšia a aj môjmu priateľovi chutí. Keď bola v Prahe moja mamka, tak sme boli v kaviarni, kde som si dala chai latte a mamka z toho bola hotová, takže asi vezmem aj domov, nech spravím ochutnávku celej rodine.

9 done
Veľká krabica žuvačiek Orbit mi prišla do práce a tak krásne zabalená prišla, až mi ju všetci závideli :D. Orbit sa naviac spojil s českou návrhárkou Kateřinou Geislerovou, z čoho vznikla táto plátená taška. Ja plátené tašky využívam hlavne na nákupy a snažím sa mať v každej kabelke jednu. Alebo ich používam aj ako dustbagy na kabelky :). Odteraz budem mať v každej kabelke aj jeden balíček žuvačiek!


2 done
Od priateľovej mamky som dostala k promóciám tento krásny fialový Coach náramok a k nemu ladiaci balzam EOS :). Vtáčik je dielom mojej krstnej mamy.

6 done
Opäť som bola v mojom najobľúbenejšom antikvariáte. Kedysi, keď som ešte bývala na Jiřího z Poděbrad som tam bola pečená-varená, ale teraz sa tam už nedostanem tak často. Mojim cieľom bolo zohnať peknú knižku pre dedka a priateľa, ale to sa mi nepodarilo. Zato som našla skvelé tri knihy poézie pre seba. Dve od mojho obľúbenca Seiferta a jednu od nemeckého básnika Heineho, ktorého diela boli počas nacizmu pálené kvôli židovskému pôvodu. Moja zbierka z tohto antikvariátu je už pekne rozsiahla :).

4 done
Mám rada rôzne zošítky a keď som v schránke našla tento čierny s ružovo-zlatým písmom z Tally Weijl, fakt som sa potešila. Na ,,denník", ktorý si občas píšem bude ideálny.

You Might Also Like

11 komentárov

  1. Zaujímavý random, ladený do hneda :) pekné sviatky!

    mám otázku, foly už preštala blogovať? :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :). Áno, Foly už prestala, nebavilo ju to a má iné priority.

      Odstrániť
  2. Krásne fotky :) Ten chai latte vyzerá super ! :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  3. great ideas!

    xx
    lau


    www.malibluemymind.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jee, já mám z minulého roku Evian x Elie Saab :) Kde jsi prosím sehnala toho Wanga?
    přeji krásné Vánoce

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bude v predaji od januára vo vybraných reštauráciách, predpokladám, že v Prahe na Parížskej tieto fľašky isto zoženieš :). V Bratislave sa budú predávať v Alizé.

      Odstrániť
  5. Ja zbožňujem tieto tvoje fotky, vždy ich máš tak krásne naaranžované :)

    NITA

    OdpovedaťOdstrániť
  6. moc pěkné!! nejvíc se mi asi líbí ty stylové lahve !! Krásné Vánoce ti přeju :))

    SWEET CHILLI

    a zvu tě na VÁNOČNÍ GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  7. čo? tá čiapka?? wuaa v tom aká rozotmilá musíš byť:) si ťa ani neviem predstaviť:))
    Jaj a som ráád, že chai chutí:)
    Hm a tiež vidím, že Tally má dajááke pekné zošitky, to aby som sa išla mrknúť keď sa vrátim.

    nechce sa mi prihlasovať, tak píšem takto anonymne:))

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Skvelý random! <3 Tvoje fotky sú jedny z najlepších! :)
    WITH GREY WOLF

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Pěkně zabalené dárečky :). Moc se mi líbí ten balící papír s puntíčkama :D!

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook