TATRATEA CHRISTMAS PARTY

17.12.15

19 done
Milujem home parties! Sú to jediné párty, ktoré mám rada, na diskotéky ani do klubov ma nedostanete a väčšinu času nikoho z nás, aj keď nebudem rozprávať za všetkých, dievčatá si radi zatancujú niekde v centre. Každopádne, začína sa aj tak vždy u niekoho z nás. Pri týchto párty sa všetci stretneme, donesieme dobroty a samozrejme, nejaké aperitivo. Väčšinou je to víno, ale na Vianoce to chcelo niečo iné, niečo fancy a domáce! TATRATEA, teda tatranský čaj bol našim spoločníkom celý večer! Z 11 príchutí s rôznym obsahom alkoholu sme si miešali drinky podľa chuti a vkusu. Na konci nám najviac miešal môj priateľ, lebo on sa vyzná a fakt nám mega chutilo. Ak by som mala vybrať favorita večera, tak dievčatá hneď okúsili biely, 22% coconut likér (najviac ide s ananásom) a chlapci samozrejme museli vyskúšať najsilnejší strieborný 72%. A keďže som vám povedala, že budem prinášať viac postov zo súkromného života, nech sa páči, pozrite sa, ako to na takej našej ,,parsy" vyzerá.

13 done
Najlepšia banda pokope! :) Spoločná foto na spomienku musí byť!

4 done
Na žiadnej našej domácej party nesmie chýbať (na začiatku) dobré a (na konci) nezdravé jedlo. Slané aj sladké, pravdaže. Máme naše klasiky, ktoré sú na stole vždy, medzi tie patria muffiny (robím ja), slimáky (robí Foly s Kikou), bagetky s pomazánkami (Mišo a Paťo) a krájané zelenina (na koho sa zvýši). Môj miláčik ale vždy vymyslí niečo nové. Na Halloween party to boli marinované kuracie krídelká s nivovým dipom a teraz je to niečo, čo sme nazvali ,,trinity" :D. A teda kyslá uhorka, párky a grana padano. Možno to neznie až tak dobre, napríklad ja párky vôbec nejem, ale ,,trinity" išli na dračku, chutili výborne!

6 done
7 done
Počas a po party sa nám osvedčil dizajnový ručný vysávač ErgoRapido od Electroluxu. Mám z neho obrovskú radosť, lebo nemá žiadny kábel, stačí ho nabiť a potom vysáva ako ďábel. Hodí sa práve vtedy, keď sa niečo náhodou rozsype, alebo keď ako my, radi papáte na gauči. Táto luxusná limitovaná verzia so Swarovski kamienkami vo mne asi prebudila ,,mojamamkasyndróm", pretože sa vyslovene teším na moment, kedy môžem niečo povysávať. Priateľ si zo mňa robí srandu, že bude všetkým chlapom odporúčať ako darček tento vysávač, mám ho totiž v ruke aspoň raz do dňa :D. Navyše ak ho pripojím k nadstavcu, tak má aj svetielka! Novodobá hračka pre dievčatá, vážne.

18 done
Za seba musím povedať, že medzi moje najobľúbenejšie príchute patrí zlatý 17% milk and tea likér, 22% coconut a 42% peach. Priateľ má zas rád trpkejšie chute a tak sa mu najviac páči 3.séria - bylinná. Určite si pozrite všetky tri série na megapeknom a prehľadnom webe TATRATEA

14 done
15 done

You Might Also Like

7 komentárov

  1. Víc reklamní článek už to být ani nemohl, tleskám.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. No teda ani som nevedela, že toľko príchutí existuje. Tie fľašky mať doma ako dekoráciu po dopití je tiež celkom lákavé. Tuším kúpim nejaké na Vianoce domov :) Zaujala ma príchuť kokos a tá ružová vyzerá tiež super!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vyzerá to tak, že ste sa naozaj dobre zabavili:) Takéto posty mám rada, tak je super, že si niečo podobné pripravila. Aj ten z Helloweenu sa mi veľmi páčil.
    Swarovski vysavač, to je teda luxus! S tým by sa vysávalo o 106:)))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. WOW TATRA TEA AJ SWAROVSKI VYPADAJÍ LUXUSNE! DÁM OBRÁZEK NA LEDNIČKU ABY SE MANŽEL INSPIROVAL NA VÁNOCE:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja narýchlo ani neviem, ktorá príchuť sa za ten večer stala mojou obľúbenou... :( Takže musíme zopakovať, nech na to prídem znova! :D Ale bolo nám fajnúčko, žejo? :)

    Patrik
    http://www.madebyboy.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Jaj super bolo!:) ja mam rada tieto nase parsy. Len keby ma tak na spánok netahalo po tych drinkoch😀😱

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Najsilnejší Tatraňák bol kedysi 82%. Už sa ale nevyrába. A súhlasím s prvým komentom. Veľmi okato z toho srší reklama.

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook