WEEKLY / JÚL 2018

8.8.18

Untitled
Vždy keď príde koniec mesiaca, uvedomím si, že je čas na ďalší WEEKLY post. Hovorím si, že teda tento mesiac bude fotiek menej, nevadí...A keď ich začnem dávať dohromady, je toho viac a viac, až nakoniec nestíham a mesačné zhrnutie je tu týždeň po limite. Ale vy máte tieto posty radi, preto ich chcem vždy pripraviť čo najlepšie, aj keď si dám trochu načas. Tak poďme na to!

Júl bol super. Nemám k tomu čo viac povedať. Za pochodu si to až tak neuvedomujem, lebo človek má deň za dňom na tanieri aj starosti a nervy, ale takto, keď píšem tento mesačný denník a dívam sa na svoje dni spätne, som veľmi vďačná.

Untitled

Takto sme na začiatku mesiaca fotili s Macom outfit, vybrala som zopár fotiek a potom ich nechtiac čo? Vymazala. Zostali mi tieto. Aspoň niečo však.

Untitled

H&M malo svoj Creative Workshop v showroome a pozvaniu som sa potešila. Viete, ja a DIY, na to kývnem raz dva!

Untitled

Mali sme k dispozícii klobúky, kabelky, topánky a rôzne iné veci, ktoré sme si mohli ozdobiť. Zo starých tričiek sme si mohli zamotať farebné lanká a použiť ich ako náramky alebo sme nimi mohli ozdobiť vybranú vec.

Untitled

Ja som si vybrala slamenú kabelku, ktorú som nakoniec ešte dozdobovala doma a slamený šilt, ktorý sa vám na Instagrame moc nepáčil, ale ja sa už teším, ako ho využijem na dovolenke! :)

Untitled
Untitled

V plnom nasadení. Takýto ateliér by som pokojne brala doma, aby Maco nenadával, že som všade rozložená. :D

Untitled

Dostali sme domov aj takéto kovové slamky a ja odvtedy nosím jednu stále so sebou. :)

Untitled
Untitled
Krásna Praha!

Ale na predĺžený víkend sme utiekli do Budapešti, kde som bola prvýkrát a celé 3 dni som zdokumentovala v samostatnom článku. :)

Untitled
Untitled

A potom som šla do Košíc, lebo viete, že bez rodiny dlho nevydržím. Hneď som sa stretla s dievčatami a na káve sme nafotili tieto fotky. :)

Untitled

V Košiciach rada chodím do Pogo Urban Caffé, hlavne odkedy sa už zlepšila obsluha.

Untitled
Untitled
S mamkou si v aute vždy spravíme zopár selfie. Teda nie vždy, len keď dobre vyzeráme. :D

Untitled
Hrali sme sa na zombiekov. Milujem toto dieťa najviac na svete!

Untitled
A oslavovali sme 2.narodeniny nášho krstného syna!

Untitled
Láskoš.

Untitled

Vybrali sme sa na túru na Sivec (ten vrch hore). A bolo by to super, akurát keď sme došli úplne hore, začalo liať. Najviac liať. No...svoje pocity si nechám pre seba, ale ako to Sebi nazval, bolo to jedno veľké búrkové dobrodružstvo.

Untitled
Drevená pištoľ. S kvietkom.

Untitled
Ešte sa usmievame. Cestou späť to tak fakt nebolo. :D

Untitled
Po búrke mi mamka pomohla s menším shootingom...

Untitled
Untitled
...ktorý takto photobomboval Sebi, keď mi odkusoval z melóna. :D A to tričko si do nohavíc stále zastrčí on sám, nikto ho nenúti...:D Ale nosí to takto len na chate.

Untitled
Untitled
Večera v meste s mamkou a šup späť do Prahy.

Untitled
V lete sa až tak veľa blogerských eventovb nekoná, pretože sú všetci niekde rozlietaní. A o to radšej som, že som bola v Prahe akurát počas New Flag eventu v Brumlovka Balance Club. New Flag ako agentúra zastrešuje mnoho značiek ako Maria Nila, Olaplex, Tangle Teezer, Beauty Blender, Foamie a iné. A všetky sú srdcovky, to veru áno. A táto párty bola rovnaká. Skvelá, letná, príjemná. Veď sa pozrite! A aj do plaviek sme sa hodili. Treba niečo viac počas horúceho letného dňa?

Untitled
Untitled
Untitled
Moje obľúbené vajíčko Beauty Blender. Používate? Ak nie, musíte, mne to zmenilo život. Teda minimálne make-up!

Untitled
Môj influencer a vegánska foie gras. Všetko jedlo na tomto evente bolo vegan, čo bolo skvelé!

Untitled
S babami! Z ľava - Karolína, Janča a Alica. :)

Untitled
Aperol Spritz a mangové nanuky.

Untitled
Tangle Teezer určite všetky poznáte - novinkou je ten špeciálne určený na rozčesávanie mokrých vlasov. Ja používam aj ten klasický aj tento nový. Na mokré aj na suché vlasy. :D Ale inú kefu už nechcem. Dokonca aj Maco presedlal na Tangle Teezer po prvom vyskúšaní.

Untitled
Untitled
Untitled
A na konci sme ešte skočili do výryvky! Viac takýchto eventov poprosím. :)

Untitled
Fotili sme oufit a cestou domov sa mi stalo toto: "Dnes som dostala ponuku na sobáš od robotníka pred našim vchodom, vraj mám krásne šaty, a že mi to “hrozně moc sluší”. Normálne neviem či by som to nezvažovala, keby už nie som vydatá." :D Počas fotenia a následného prezerania fotiek som zistila, že sú mi tieto proste veľké a až tak, ako vravel pán robotník, mi veru nesluší. A tak chcem tieto zázračné žlto-horčicové šaty poslala ďalej jednej z vás, ktorej už robia radosť. :) Inak tí robotníci mi budú chýbať, stále chvália, fakt stále. :D

Untitled
Untitled
Nosila som minimum make-upu. Vrámci možností pravda, ale v tomto teple aj tak na tvári nič dlho nevydrží.

Untitled
Horúce víkendy sme strávili na záhrade a pili ľadový čierny čaj s levanduľou.

Untitled
A potom sme tiež zberali sme levanduľu a smútili za zničenými krušpánmi. Z levandule sme si následne doma uvarili výborný sirup! Aj teraz ho pijem. Mňamka.

Untitled
Cestou domov sme sa zastavili v poli, lebo som mala jasnú predstavu o fotkách. A Maco nedudral. Skvelý je! Aj to kokosové Tatratea je skvelé. Napríklad s ananásovým džúsom. :D

Untitled
Untitled
Untitled
Boli sme v novootvorenom Berlin Bar Praha! Ale to už viete, lebo som vám napísala celý článok o 25 najlepších podnikoch v Prahe. :)

Untitled
Aký je nadšenko keď ma fotí, však? :D

Untitled
Vyskúšali sme s Macom aj reštauráciu v novo otvorenom hoteli Mama Shelter pri Veletržním Paláci.

Untitled
Dala som si zeleninové gyoza, čo sú normálne servírované ako predjedlo. Chutilo mi, pravdaže. :D

Untitled
Stromovkovanie s Macom. :) A kačkami.

Untitled
Ďalší láskoš. :)

Untitled

Koncom mesiaca som bola aj na DyzajnMarkete, čo je market plný lokálnych značiek. A dokonca som tam pol dňa aj predávala s Cocoes. :) Potom prišiel Maco a prešli sme si všetky stánky. Ochutnali sme neskutočnú vegan arašidovú zmrzlinu a užívali si atmosféru. Na jeseň sa koná v areáli Národného Divadla ďalší DyzajnMarket, takže ho určite nevynechajte! :)

Untitled
Tieto kožené tašky ma dostali!

Untitled
Cez týždeň sme boli s Macom na obed na lángoš v Manifeste, ale keďže nemali kofolu, museli sme sa ísť ešte osviežiť do Ema Espresso Baru.

Untitled
A toto sú moje nové červené obľúbené šaty, zoznámte sa, ešte ich mnohokrát uvidíte. :D

You Might Also Like

3 komentárov

  1. Tvoje fotky sú vždy tak krásne zladené <3 Radosť na ne pozerať <3
    WOLF CHILD

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Becca, sledujem ta uz niekolko rokov a musim povedat, ze cim si starsia, tym si krajsia. Ziaris a velmi ti to pristane na kazdej fotke. Prajem vsetko dobre :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Milujem tvoje fotky a celý blog. Si naozaj nádherná a všetky fotky sú úplne dokonalé. Prajem ešte veľa úspechov. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook