MILK

20.12.15

7 done
Tento ruksak momentálne nosím so sebou úplne všade. Je pre mňa super pohodlné, že mám voľné ruky, zmestí sa mi doň knižka, foťák (ak treba), ovocie aj obed, a navyše sa hodí k mojej novej čiapke. Ktorú pravdaže nosím iba vtedy, keď mám rozpustené vlasy. Ale keď ich nemám rozpustené, v poslednom čase ich nosím jedine takto - v bune (či inak sa tomu hovorí?). Je to asi aj preto, že nie som so svojimi vlasmi spokojná. Nie je to strihom ano farbou, ale skôr kvalitou. Neviem, čo sa s nimi deje, ale nepáči sa mi to. Aj keď ich mám čerstvo umyté, tak vydržia max tak doobeda, potom sa pozriem do zrkadla a zistím, že vyzerám hrozne, tak najlepšie, čo s nimi môžem urobiť, je dať si ich do takéhoto copu. Na jeseň a pri štátniciach mi naviac ešte dosť vypadávali, takže teraz beriem tabletky, a už sa to zlepšuje. Budem však rada za akýkoľvek váš ďalší tip! Druhá vec, s čím sa vám musím zveriť je tá, že mám pocit, že mám nejakú intoleranciu na mlieko. V práci som si ráno a niekedy aj poobede veselo pila kávičku, a cestou domov mi začalo byť hrozne zle, niekedy až tak, že som myslela, že budem musieť vystúpiť z električky. Najprv som z toho obviňovala seba a to, že nemám počas jazdy čítať, ale neskôr som zistila, že to nie je dôvod. Potom som si skúsila dať mlieko aj v iných situáciách a reakcia sa opakovala. Tak som teda začala vynechávať tú kávu a hľa, nevoľnosti prešli. Preto sa teraz mlieku snažím vyhýbať. Stalo sa niečo podobné aj vám?

Ďakujem za vaše rady a prajem krásny adventnú nedeľu! :)


4 done
6 done
10 done
photos by Foly

Outfit: faux fur - Choies / T-shirt - my boyfriends / pants - Adidas NEO / sunglasses - Komono (from Freshlabels) / backpack - Mi-Pac / shoes - Tally Weijl

You Might Also Like

17 komentárov

  1. tiež mám intoleranciu laktózy a nemám problém sa mu vyhýbať, nahradiť kokosovým, mandľovým. ale nie je sranda stravovať sa v reštaurácii, kde alergén 7-mlieko je všade. Preto chodím už len na polievky z kokosového mlieka. A dokonalý kožúštek máš!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. s tými vlasmi to poznám, horšie a lepšie obdobia. ono to zase prejde :) a super tričko!
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mne na vlasy pomáha biosil a olejové zábaly napr s olivovým olejom a neviem či to súvisí ale teraz používam iba obyč žihlavový šampón a kvapkám si tam tea tree olejček a aj teraz na jeseň/zimu mám fakt super vlasy čo býva na toto obdobie u mňa nezvyk :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja zas beriem biotín a vďakabohu sa to zlepšilo, ale samozrejme to chce čas. Inak s tým žihľavovým šampónom je to na zamyslenie, lebo kedysi som ho používala a mala som fakt dobré vlasy, tak ho asi začnem znova. Vďaka za tip! :) U mňa by ale olivový zábal nefungoval, mám rýchlo sa mastiace vlasy, tak to by asi len zhoršilo.

      Odstrániť
  4. Podobné problémy som si všimla aj ja, dokonca aj moja sestra čo sa mlieka týka. Tiež sme na to prišli rovnako, teda po vypití kávy. Ja to riešim tak, že kávu proste nepijem a ani mi nechýba, pretože pravidelne som ju ani nikdy napila..a to tričko by som ti hneď ukradla, krásny outfit :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mas to len po vypiti kavy? Alebo aj po zjedeni inych vyrobkov kde je mlieko? Lebo kofein urychluje crevnu cinnost tak ci to nebude tym :P

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No to vidíš, to mi nenapadlo. Ale mne je zle akoby na vracanie...skúsim to viac posledovať!

      Odstrániť
  6. Mne vlasy na jeseň tiež veľmi vypadávali, ale začala som užívať HairClinic a zlepšilo sa to. Ale aj tak riešim nepodarené vlasy najčastejšie podobným účeom :D A s mliekom sa mi stalo pred pár dňami to isté, ale urobila som si po strašne dlhej dobe kakao, tak neviem či mi vadilo, že ho tam bolo veľké množstvo... inak v cappuccine mi problém nerobí.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. krásne tričko, krásny batoh, krásny kožuštek a krásna ty :)

    http://barborasurakova.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. ja skúšam už 2 mesiac "no poo" metódu, tak snáď čochvíľa uvidím aj výsledky :o)
    ĽB

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Wow! Na to by som teda nemala odvahu. Moje vlasy vyzerajú ako po ,,no poo" už po dvoch dňoch, neviem si predstaviť, že by som to skúšala :D. Vidíš už nejakú zmenu?

      Odstrániť
  9. ja skúšam už 2 mesiac "no poo" metódu, tak snáď už čochvíľa uvidím aj výsledky :o)
    ĽB

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Tiež mám intoleranciu na mliečne výrobky a keď vysadím všetko, tak je to ok. A máš krásny kožúšok :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Super outfit! :) Farebný a veselý :) rozžiari tieto pochmúrne dni :(
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook