SHINY

28.9.18

Untitled

Som veľmi rada, že sa vám páčil predchádzajúci článok o našom bývaní! Určite bude ešte aspoň jedna časť. :) Ale teraz opäťk outfitom a mojim "povídačkám". Šatník si pomaly mením za jesenný, vyťahujem svetre a rifle, ktoré som niekoľko mesiacov úspešne ignorovala. Ale s chladným počasím sa mi fakt nechce. Môj ocko stále hovoril "Keď je zima, nie je móda." a ja som síce v mladosti nesúhlasila a radšej si dala aj zo 3 čiernych siloniek, akoby som si nedala sukňu a ešte aj tesne po 20-tke som kvôli fotkám na blog zhadzovala v mínusových teplotách kabát, dnes je pre mňa aj 10 stupňov chlad ako na Aljaške a ja sa pekne zababuším. Ale verím, že babie leto ešte príde. Som rada, že ma Karolína vytiahla po dvoch brutálne chladných dňoch na photoshooting, lebo akurát v ten deň bolo ozaj pekne. Práve takéto počasie si užívam, môžem sa s kombináciami vyhrať. Toto je moja nová obľúbená kombinácia - midi plisovaná sukňa a sveter. Zoznámte sa.

Túto ružovú lesklú sukňu úplne milujem! Je úplne skvelá a síce je dosť výrazná, s niečím neutrálnym (tentoraz krémový sveter) je nositeľná aj na bežný deň. Veď pozrite aké odlesky hádže, strašne sa mi páči a brala by som ju pokojne aj v iných farbách! Ale v ružovej sa mi páči v kombinácii s bordovou. Mám pocit, že jej dodáva na vážnosti a ružová zrazu nie je taká cukríková. Má pri sebe totiž vážnu vínovú! Obľúbila som si túto "macíkovú" Patch Maia kolekciu TOUS, veď aj naposledy som vám ukázala v outfite batoh. Príde mi hravá, ale vkusná a vôbec nie infantilná. Minule mi niekto z vás písal, že ste sa boli pozrieť v predajni TOUS a prekvapilo vás, že to vôbec nie je celé iba o macíkoch. Jasné, že nie je! Majú mnoho iných šperkov, kde macíka nenájdete vôbec alebo je do šperku zakomponovaný veľmi nenápadne. Ja rada nosím ich výrazné náušnice a tiež rada vrstvím náhrdelníky. A ešte teraz veľmi rada nosím akoby "pečatný" (to slovo nemám rada, ale čo už) prsteň Rubric. Ja viem, som hrozná straka a mám rada (skoro) všetko, čo sa blyští a tak mám z tejto spolupráce veľkú radosť. :D A čo vy? Nosíte šperky? Ak áno, aké?

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
photos by Karolina Havlik

Outfit: skirt, sweater, (sun)glasses - NAKD / sneakers - Puma Thunder Desert / leather bag, jewelry - TOUS

You Might Also Like

2 komentárov

  1. Osobne sa mi jednotlivé kúsky až tak nepáčia, ale akonáhle si to oblečieš ty, je to bomba a padám na zadok. :) Pekné fotky. ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  2. A keby si botasky vymenila za vyššie členkové čižmy máš ďalšiu alternatívu :)

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook