BACK TO SCHOOL

26.8.18

Untitled

Nadbehla som si zopár článkov, pretože som si do Chorvátska nechcela brať notebook a celkovo si chcem od práce aj blogu viac oddýchnuť. Chcem čítať knižky a hrať sa so Sebim. Obávam sa, že pri Sebanovej povahe moc knižiek neprečítam, ale viete čo chcem povedať - že chcem dovolenku bez práce. Ja viem, že si klepkáte na čelo, že čo to trepem za nezmysly, veď dovolenka je bez práce....Ale keď ste freelancer tak ani moc nie. Lebo to, že môžete pracovať KDEKOĽVEK znamená zároveň, že môžete robiť VŠADE a STÁLE. Takže robím cez víkendy aj večery. Na druhej strane si môžem v piatok o jednej poobede pozrieť 3 časti obľúbeného seriálu. Lebo viem, že v sobotu budem aj tak robiť. Niekedy mi z toho už prepína, nebudem vám klamať. Keď skončí jeden deadline a ja odovzdám prácu, je tu ďalší. A takto dookola. Proste život. Ale nechcem sa sťažovať, lebo som spokojná. A hlavne teraz, keď vy čítate tento článok, tak som na dovolenkeeeeeee.

Ok, tento úvod som písala pred dovolenkou a teraz vám poviem, aká bola realita. Ako vidíte, notebook som fakt neotvorila, lebo ani tento článok som nedopísala a robím to až dnes, mierne opálená a strašne unavená. Na dovolenke som aj pracovala a knižku som začala čítať jednu jedinú a ešte som ju nedokončila. Ale vravím si, že jesenné večery budú dlhé, takže pohoda. Mali sme s rodinou super čas spolu. :) Cesta späť z poloostrova Pelješac (juh Chorvátska) späť do Prahy bola krutá. Išli sme neskutočných 18 hodín. Vyrazili sme o 10.00 ráno a domov došli o 5.00 nadránom. Peklo. Trošku sme si pospali a už sme sa v sobotu zbierali na svadbu do Benecka. Myslela som si, že nevydržím ani do hádzania kytice, ale nakoniec sme šli spať až o 2 ráno. Bolo to skveléééé! Mám aj pár fotiek, tak vám ich potom dám do WEEKLY článku. :)

Zajtra však už späť do reality. Kedysi to bolo pre mňa "back to school", teraz už viac "back to work", tak sa tento tematický outfit hodí. Mám na sebe (pre mňa) novú vintage sukňu z Nagyikinej skrine. Najprv som fakt nevedela, s čím ju zladiť. Biele tričko mi prišlo hrozne prvoplánové, ale potom som uznala, že je tou najlepšou voľbou a outfit som už personalizovala doplnkami. Napríklad náhrdelníkom TOUS z kolekcie Hold a macíkovým príveskom z kolekcie Sweetdolls. O tejto kolekcii som vám písala už minule, akurát macíka som vtedy mala na náušnici. A to je práve tá sranda. S touto kolekciou sa môžete hrať a skladať si šperky tak, ako sa vám páči. Mne sa okrem šperkov strašne páči aj kožený batôžtek. Krásna farba, tvar, veľkosť, všetko!

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled


Outfit: skirt - vintage (z Nagyikinej skrine) / bavlnené tričko - F&F (najlepšie sú v chlapčenskom oddelení) / kožená bunda - Mango / kožený ruksak, náramok a náhrdelníky - TOUS / okuliare - 35/139 Tokyo (via Eyerim) / opasok - I Am / biele plátené tenisky - Deichmann / klobúk - outlet v USA

You Might Also Like

3 komentárov

  1. Vyzeráš fantasticky, ale to som ti už vravela na instagrame. Ale super, že si na dovči neotvorila PC, treba niekedy veru vedieť aj vypnúť! :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tento outfit sa ti podaril B, je to prekrásne.♥ A náhodou tvoja babka by nechcela svoju skriňu zdieľať s viacerými ľuďmi? :D Ja by som sa teda potešila :)

    Svet Podľa Konvalinky

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tento outfit je asi jeden z mojich najobľúbenejších u teba. Krása! :)

    THE EFFLORESCENCE GIRL

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook