WEEKLY / AUGUST

1.9.18

Untitled
Nie, nie je to sen, je to realita. Weekly článok z augusta je tu normálne včas, na deň presne. :D Vynechala som v ňom však týždeň a pol dovolenky, lebo z tej máme kopec fotiek a venujem jej samostatný post, možno aj dva, uvidíme. :) August bol super, kúpili sme si bazén, ktorý sme síce nevyužili úplne podľa predstáv, ale čert to ber, hrala som sa so šperkami, boli sme na dovči, absolvovali svadbu a zakončila som ho domácou párty s babami. Veď pozrite.

Untitled
Jeden z domácich photoshootingov. Tentoraz pre TOUS jewelry. :)

Untitled
Korálky.cz ma spolu s inými blogerkami a influencerkami pozvali na svoje letné workshopy. A to viete, že ma nebolo treba dvakrát prehovárať, lebo DIY, gorálky, to je moje! Navyše u nich nakupujem odkedy som v Prahe, tak je to moja, dá sa povedať, srdcová záležitosť. :) 

A toto sú už moje výtvory. :) Môj je tyrkysový a Nikolke som na meniny darovala ružový.

Untitled
Tak poďme vyrábať!

Untitled
Voilá!

Untitled
Tieto kreslá z Ikei sú klasika, v Korálky.cz ich majú v žltej a mintovej. :) Už teraz sa teším na ďalší workshop!

Untitled
Obžerstvo najvyššieho zrna sme si dali s Nikolkou vo Waf Waf. Upozorňujem, že jedna porcia lievancov pre dve osoby bohato stačí, nemusíte sa napraskať ako my. 

Untitled
Untitled
Chutilo nám! Obsluha trochu podráždená, ale pri pohľade na lievance s pol kilom nutelly sme na ňu aj zabudli :D

Untitled
Ďalší menší domáci photoshooting. Hej hej baví ma to, dám si to aj do životopisu. :D

Untitled
A veľmi ma bavia aj pozlátené šperky od Cluse. Hlavne retiazka s guličkami, tú nosím skoro stále. :)

Untitled
Vintage Mama soul. :)

Untitled
Cez jeden víkend sme si kúpili bazén, ktorý sme si síce neužili tak veľmi, ako sme chceli, ale leto je aj ďalší rok, takže sa neopúšťame. 

Untitled
Najkrajšie nebo pri západe slnka. 

Untitled
Keď Maco varí cez víkend. :)

Untitled
Víkendový oddych v Letenských sadoch.

Untitled
Moje prvýkrát vo Forky´s v Prahe a síce nemám moc rada keď sa objednáva na bare, jedlo bolo eňo-ňuno a porcia taká, že by som si aj domov na večeru odniesla. :D

Untitled
Tento pohľad ma nikdy neomrzí. Fakt nikdy, úplne ho milujem!

Untitled
Pohodový víkendový outfit s mojimi novými Prada okuliarmi z Eyerim Eyewear. :)

Untitled
A tu je celý!

Untitled
Pred dovolenkou som ešte chcela zájsť do novootvorenej kaviarne Chloé Café na Vinohradoch. Jeden ružový sen s ich ružovou stenou. Podnik má veľký potenciál, už teraz je tam stále plno, ale musím povedať, že ten ošiaľ nemusí vydržať navždy, ak sa zopár drobností nevychytá. Každopádne, sem choďte len s kamarátkou a mužov nechajte doma. :D

Untitled
Untitled
V Chloé Café odporúčam hlavne ich smoothie bowls, sú skvelé. Ja som mala mangovú a je skvostná. Ružová káva naopak vôbec, radšej si dajte klasickú. :)

Untitled
Po návrate z dovolenky sme hneď fičali na svadbu mojej sesternice! A bolo to úžasné, oveľa lepšie, ako som čakala. Výborne som sa bavila a chcem, aby sa každý rok niekto ženil / vydával!

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Prekrásna svadobná brána! 

Untitled
Na svadbe bol aj Krakonoš, tak sme sa pravdaže odfotili - na pamiatku. :D

Untitled
Untitled
Moja typická "norika" gestikulácia. :D

Untitled
Nie je to každý deň čo môžete sledovať západ slnka zo strechy Lucerny. Je to tam krásne a jedinečné, teraz navyše aj zelené. :)

Untitled
Konečne sme sa s Luci Ferikovou stretli! Veľmi rada ju sledujem na Instagrame aj čítam jej blog, bolo super spoznať ju naživo. :)

Untitled
Untitled
Untitled
S Dominikou. :)

Untitled
Takýto západ slnka! Choďte, kým je šanca! Do 11.9. je strecha Lucerny otvorená pre verejnosť. :)

Untitled
Tieto červené tenisky Converse One Star (ktoré mimochodom, nosí aj Zayn Malik z One Direction) ma veľmi bavia. Spolu s lesklými "koženými" nohavicami z NAKD, kde máte s mojim kódom "beccaxnakd" zľavu 20%. :)

Untitled
Do Chloé Café som sa ku koncu mesiaca vrátila aj s Lubkou. Tentoraz to bolo kvôli eventu prírodnej kozmetickej značky Oli-Oly, ktorú si v kaviarni môžete zakúpiť.

Untitled
Namiešali sme si vlastný pleťový krém, čo bolo super, vybrali sme si vôňu, olejček a druh krému podľa našej pleti. :) Fotiek mám menej, lebo som v metre zistila, že v zrkadlovke nemám SD kartu.

Untitled
Untitled
Zbožňujem kvetované vody, túto levandulovú som si so sebou zobrala aj domov. :)

Untitled
Untitled
Posledný augustový večer som pri príležitosti mojich menín usporiadala s babami tzv. "ZRAZ ČARODEJNÍC". Je to len taký náš názov, inak to bolo priateľské posedenie u mňa v kuchyni, ale tak som sa na to tešila, že som mala prestretý stôl už v pondelok a vyzdobila som kuchyňu. Spať sme šli o 5.20 ráno. Takže to bol veeeeľmi vydarený večer. :D

AUGUST 2018

You Might Also Like

1 komentárov

  1. Ahoj, Becca, k tvojim blogom sa pravidelne vraciam a bavia ma, no chcem sa opýtať, neskúsila si niekedy pracovať s človekom, ktorý by ti spravil jazykovú korektúru? Rozumiem, že dlhodobo žiješ v Prahe a články často píšeš narýchlo, no o to viac by im prospelo, keby ich niekto ešte po tebe preletel. Hlavne verím, že tento komentár budeš vnímať ako možno produktívny podnet. Ako človek, ktorý pracuje s jazykom, si totiž myslím, že aj táto zložka reprezentuje, resp. minimálne podporuje estetiku, kvalitu a profesionalitu práce.

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook