NINTH ANNIVERSARY

22.6.18

Untitled
Rada by som začala článok slovami: "Ako každý rok, aj tentokrát je tu blogový narodeninový článok...", ale nemôžem, lebo posledné 2 roky som sa na to akosi vykašlala. Nebudem sa tu na nič hrať a poviem, že to tak bolo preto, že som v 7-mom roku blogovania mala krízu a nemala pocit, že by bolo čo oslavovať. A na 8.výročie som zas nemala čas, spomenula som výročie síce v článku, dokonca som aj mala v pláne niečo pripraviť, ale nakoniec som také to typické birthday foteníčko ako pominulé roky nedala. Venovala som sa iným veciam, hlavne plánovaniu svadby, takže som to...no nestihla. Ja totižto tieto blogové výročia beriem vždy spontánne, hoci si každý rok poviem, že ďalší rok to už bude veľkeeeee. Tak si to napíšem aspoň sem, 10.výročie bude veľkeeeee. :D Ale toto leto má blog ešte len (a zároveň AŽ) 9 rokov. Takže pekne, komorne, presne tak ako to mám rada, oslavujme týmto postom a SÚŤAŽOU, ktorá prebieha na mojom Instagram (@styleofbecca).

Untitled

ĎAKUJEM!

Premýšľam, či vám mám písať o tom, koľko mi blogovanie dalo. Lebo to píšem v každom výročnom článku a už to ani nie je nič nové. Ale musím za to poďakovať, lebo cítim obrovskú vďaku za všetko, čo mi blogovanie prináša. A tým myslím aj ZA VÁS, lebo bez vás by to nešlo. Bez vašej odozvy, rád a slov podpory. Lebo blogovať len tak pre seba som začala v roku 2009, ale to, že blogujem aj dnes, je vaša zásluha! Píšete mi neskutočne krásne správy, koľkokrát si ich čítam aj viackrát za sebou a usmievam sa ako lečo. Je to obrovský hnací motor, ďakujem, že som vás za tie roky neomrzela (lebo veď to už je nejaký čas a blogerov je mnoho) a že ma čítate, sledujete, že mi píšete a že mi tak umožňujete robiť to, čo ma robí šťastnou a že sa moja záľuba premenila aj na moju prácu. Ste najviac najviac super!

Snažím sa pre vás vždy vymyslieť zaujímavé články, aby vás bavilo aj čítať a nielen prezerať fotky. A tie sú tiež samostatnou kategóriou, som na fotky dosť náročná, snažím sa nájsť zaujímavé miesto, ktoré bude dobre hrať s outfitom, musíme vychytať dobré svetlo a následne ich úprava mi zaberá tiež veľa času. Som rada, že mám okolo seba ľudí, ktorí sú vždy ochotní ma pofotiť a schopní vyfotiť ozaj krásne fotky. A ešte to so mnou aj vydržia, lebo priznávam, niekedy je to so mnou náročné. :D Takže ďakujem Maco, ďakujem mamka a ďakujem Nikolka. :) Napríklad mamka počas tohto fotenia nemala práve náladu na cvakanie objektívom a tak nám celý proces trval trochu dlhšie, ale trpezlivosť mala obrovskú, aj keď som jej vysvetľovala 5x čo a ako.

Untitled
Untitled

Hoci ma blogovanie stále baví a napĺňa, nemyslite si, že som za tie roky nemala pár kríz. Chcela som už niekoľkokrát blog zrušiť, pretože sa mi nepáčilo, akým smerom sa uberal. Bolo to v čase, keď som si sama prešla akousi vnútornou zmenou, ale blog som viedla svojím starým ja. A vy ste to asi cítili. Niekedy sa mi samej nepáčilo čo produkujem, ale nevedela som ako to robiť tak, aby som bola spokojná. Hoci som na blog nemala náladu, keď som si predstavila, že by som ho zrazu nemala, nepáčilo sa mi to. Vedela som, že ak chcem mať blog, musím ho viesť tak, aby sa páčil hlavne mne možno niektorých čitateľov stratím, iných zase získam. A tak sa blog zmenil, s ním aj čitateľská základňa, ktorú tvoria hlavne ženy v mojom veku, rozumné, krásne, zábavné, pohodové. Presne také, s akými by som šla na kávu. A presne pre také ženy ako ste vy som chcela písať. Som rada, že sa to podarilo. :)

Zdieľam s vami aj istú časť svojho súkromia, to je jasné, viem, že vás to zaujíma a ja sa rada so svojimi radosťami a občas aj starosťami či nervami podelím. Beriem to však s nadhľadom, nepotrebujem mať telefón v ruke nonstop a niekedy potrebujem pauzu a tak vám na Stories nenahrám radšej nič, akoby som sa do toho mala nútiť a dávať do sveta blbosti. Pretože stále je zaujímavejší a krajší ten reálny život a to sa snažím vždy ukázať aj vám. Ono sociálne siete aj pekné fotky prezentujúce super život sú jedna vec, ale nie je to vždy realita. Každý má svoje trápenia a zlé dni a viete, že ja neuznávam dokonalosť, ktorá je v konečnom dôsledku pre rozumného človeka neuveriteľná. Lenže stále sú ľudia, ktorí sa cítia po skrolovaní Instagramom blbo, či dokonca menejcenne. Nechcem aby ste si mysleli, že nemám chybu a keď kráčam po ulici lietajú okolo mňa motýle. Nechcem, aby ste po čítaní môjho blogu mali pocit, že musíte ísť ihneď nakupovať do obchodného centra lebo váš život nebude kompletný. Alebo že si musíte v podniku objednať predražený avotoast, lebo to tak robia všetci. A už vôbec nechcem, aby mal niekto sám zo seba zlý pocit, keď ma bude sledovať. Áno, robím to, čo ma baví, baví ma obliecť sa, odfotiť sa, upraviť fotky, baví ma písať, zdieľať, niekoho inšpirovať. Ale reálne a úprimne, tak, ako to mám aj ja sama rada. 

Untitled

SÚŤAŽ!

Taaaak a tento rok som dala hlavy dokopy s Converse, značkou, ktorá je so mnou takmer od samého začiatku blogovania. A venovali vám pri príležitosti týchto blogonarodenín až 3 páry tenisiek pre 3 z vás. Presne o takéto unisex Converse Chuck 70 tenisiek môžete súťažiť na mojom Instoši. :) Ak by sa vám náhodou nechcelo čakať, nájdete ich napríklad aj v Converse na Chodove.

Untitled
Untitled
photos by my mum

Outfit: dress - Bali market Ubud / denim jacket - DIY / sneakers - Converse Chuck 70 / hat - outlet in USA / sunglasses - Ray Ban Round

You Might Also Like

5 komentárov

  1. Becca, tvoj blog veľmi rada čítam a som tu s tebou pravdepodobne tak 6 rokov a možno som ťa vnímala aj predtým.. si skvelá osôbka, tvoje články sa mi vždy páčia a outfiy, svetlo, edit a priestory tiež.. Takže happy birthday a prajem veľa zdaru v dalšich rokoch :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Všetko najlepšie! Čítam tvoj blog už takých slušných 7 rokov, neozývam sa tu v komentároch síce často, ale tento prerod, ktorý sa udial aj tu na blogu vnímam a prežívam akosi s tebou. Je skvelé vidieť, akým smerom sa vyvíjaš a smeruješ aj články, fotky, farby, kombinácie outfitov atď. Je z toho citiť akúsi slobodu a to je taak príjemné a sympatické! Na mňa to pôsobí priam ako magnet, keď je cítiť, že niekto tvorí/píše/nosí to, čo ho naozaj vystihuje.
    Zuzka

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja mám svoj blog s veľkými prestávkami tiež už 7 rokov, takže maximálne rozumiem, ako si písala o krízach a chuti blog komplet zrušiť. Ale vidíš, v konečnom dôsledku je napokon dobre, že sme to nespravili, veď blogovanie je kopec radosti. ;) Gratulujem ti k toľkým rokom a želám ešte aspoň 5x toľko. :D

    Sabi z blogu Beautiful savage
    VEĽKÁ GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Si jedna z prvých slovenských blogeriek ktorú som začala čítať takže sa veľmi teším a ani sa mi nezdá, že ten čs tak letí :)
    www.veraparadis.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja som tvoj blog našla približne pred tromi rokmi a som nesmierne rada, že bloguješ až do dnes. Myslím, že každý blogger mal raz krízu a som naozaj nadšená, že si sa odhodlala blogovať ďalej aj cez všetky prekážky, ktoré sa ti behom tak dlhého času dostali do cesty. Prajem ti ešte veľa ďalších rokov a úspechov, aby si nás aj naďalej inšpirovala a prinášala radosť <3
    WOLF CHILD

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook