LOVE IS ALWAYS IN THE AIR

11.2.18

Untitled

Február je napriek chladnému počasiu jedným z mojich obľúbených mesiacov v roku. Je to posledný mesiac veľkej zimy, je Valentín a mám narodeniny. Je pravda, že s druhým mesiacom v roku sa mi spája aj jedna smutná udalosť, ale ono to tak už býva, že všetko zlé musí vyvážiť to dobré (a naopak). S marcom sa mi napríklad okrem začínajúcej jari nevybavuje vôbec nič. 

Každý rok, odkedy si pamätám, som sa na Valentína tešila. Teda, tešila, to je asi prehnané, ale riešila som ho. Aj som sa niekedy snažila sa nastaviť tak, že je to len umelý konzumný sviatok, čo ma pomerne dosť deprimovalo, preto som sa radšej nastavila pozitívne. Tematicky som si obliekla niečo červené či ružové a dúfala, že mi v škole donesie valentínska pošta na lavicu papierové srdiečko od (nie príliš) tajného ctiteľa. Srdiečko prišlo väčšinou od kamarátiek, s ktorými sme si ich posielali navzájom, ale keď som bola staršia, moje prvé veľké rande sa konalo práve na Valentína! A to ani nebolo plánované, len to vyšlo na piatok. Aj tak sa mi to páčilo, lebo dovtedy som na Valentína pozerala filmy a čakala na tú jednu SMS, a zrazu som bola vonku, s chlapcom! Strašne dôležito som sa cítila, tematicky som si nezletilá sebavedomo objednala červené víno, veď romantika. 

Prvý Valentín s Macom sme boli na svadbe mojej rodiny. Poznali sme sa ledva 3 mesiace, Maco spoznal celú moju rodinu a doniesol mi čokoládový dezert. Ja som, romantička jedna, pre neho nemala nič, veď sme šli na svadbu. Ale aby som zachovala tradíciu, mala som červený rúž. :D Ďalší Valentín sme trávili v Thajsku na Krabi pri večeri s výhľadom na západ slnka a viac sladké to už ani nemohlo byť. Minulý rok sme boli doma, urobila som sushi a tento rok bude asi to isté. Paradoxne, Valentína riešim najmenej odkedy som zamilovaná a spokojná. Ale niečo červené (či ružové), nech dodržím tradíciu, si dám.

Práve tento outfit som poňala vďaka TOUS valentínsky. Viem, žiadna čipka a ani srdiečka. Viete, že to sa ku mne až tak nehodí. Ale červená a ružová sa ku mne - v nepresladenej verzii hodia až až. Rovnako ako kvalitné šperky, ktoré ja môôôôôžem. Z lacnej bižu som už vyrástla a keď si kúpim šperk - alebo si ho prajem k sviatku, chcem, aby mi vydržal a aby ma bavil dlhodobo. Preto sa teším, že sa značka TOUS, s ikonickým symbolom macíka, u nás rozrastá. Má v portfóliu strieborné, strieborné pozlátené ako aj zlaté kúsky, takže si môžete vybrať, po akom vyhotovení siahnete, jedno však máte isté - vždy to bude šperk, ktorý s vami bude roky, a ktorý môžete nosiť denne. Ja by som napríklad svojho "Maca" mala pri sebe nonstop. :)

Čo ma však z novej kolekcie dostalo najviac, je určite táto mini kabelka. V prenádhernej jahodovej farbe s farebným prepletaním. Slečna na predajni mi ju priniesla ako "hot zboží" z novej kolekcie so slovami, že toto som čistá ja, a že sa ku mne veľmi hodí. Mala úplnu pravdu, až mi srdce zaplesalo, keď som ju uvidela. Tak, ešteže je tento mesiac ten Valentín a aj moje narodeniny, však. :D 

Vy však nezabudnite, že pokiaľ by ste si u TOUS niečo vybrali, do 14.2. ku každému nákupu dostanete mini šperkovničku v tvare srdiečka alebo parfém zdarma! A to je pekný bonus. :)

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
photos by my love

Outfit: jeans, sweater, fedora - second hand / necklaces, bracelet, crossbody bag - TOUS / boots - Stradivarius

You Might Also Like

2 komentárov

  1. Je skvelé, že si Valentín tak užívaš a máš k nemu vzťah. Mne to príde ako normálny deň, pretože som doteraz nemala dôvod sláviť tento sviatok :D A outfit je nádherný! <3 Najviac super sú tie nádherné boty!!!
    WITHGREYWOLF

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Wow perfektně sladěný outfit, ty červené botky k tomu jdou. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook