ČERVENÉ OHNIVÉ LÍČENIE

14.2.18

Untitled
Symbolicky, na Valentína, odomňa dostanete daček v podobe tohto článku a VIDEA, s tutoriálom na môj červený eye make-up look. Lebo ste si ho pýtali tak dlho, a mne tiež trvalo, kým som ho dala do podoby, ktorej som chcela. Preto verím, že sa vám celý tento beauty balíček bude páčiť.

Vo videu uvidíte presný postup od začiatku po koniec a v tomto článku vám bližšie predstavím jednotlivé paletky, ktoré vám s čistým svedomím odporúčam. Taaaak, ideme na to! :)

Untitled
Bez nalíčených očí :).

Untitled


Toto je veľmi pekná a cenovo dostupná paletka (cca 299 CZK), ktorú nájdete aj v drogérii, takže nemusíte objednávať z internetu. Vyslovene červené odtiene tam nenájdete, skôr odtiene do bordova a prevažujú trblietavé tiene. Dokážete s ňou vytvoriť skutočne pekný look. Mňa každý chváli, keď som ňou nalíčená, takže to máte overené. :) Počítajte však s tým, že je trošku prašná, ale nič, čo by mi vyslovene liezlo na nervy, veď táto paletka sa objavila v mojich TOP PRODUKTOCH 2017 a aj tento rok ju naďalej rada používam.

Untitled

Na čo by ste určite mali dbať sú tie správne štetce. Práve oni za vás odvedú veľkú časť roboty. Nemusíte mať celý arzenál štetcov, keď nie ste vizážistka, ale zopár štetcov, hlavne tých kvalitnejších, je investícia, ktorú neoľutujete. Ja nedám dopustiť na svoje štetce od Zoeva. Stačí si zaobstarať 3-4 štetce, ja sama ich pravidelne nepoužívam na líčenie očí viac. Určite potrebujete jeden štetec na BLENDING, ja som jeden dala mamke a nevie si ho vynachváliť. Jeden štetec od Zoevy stojí v priemere 10 EUR, keď si vypočítate, koľkokrát ho použijete, je to zanedbateľná suma. Dobré kúsky však nájdete aj v DM drogérii.

Untitled


Moja prvá veľká paletka, vďaka ktorej som si minulý rok zamilovala červenkasté líčenie. Na svedomí to má hlavne jahodový odtieň (druhý z ľava v spodnom riadku), ktorý to celé odštartoval. Paletka vyzerá krásne, aj zvonka aj zvnútra a ja si dodnes pamätám, aká nadšená som bola, keď som ju uvidela prvýkrát. Bohužiaľ sa mi po čase už jej obal rozpadáva, ale za cenu 279 CZK jej to nemôžem vyčítať. Naviac ju mám už vyše roka a prenášala som ju medzi Prahou a Košicami. Obsahuje matné aj trblietavé tiene, zlaté, tehlové, aj ružovkasté odtiene, a spolu s nimi hnedé a svetlé - ideálne na baking. Jednoducho veľmi dobrá paletka, ktorá má všetky odtiene, ktoré potrebujete na vytvorenie mnohých lookov, a s ktorou budete určite spokojné.

Untitled
Untitled


Absolútna pecka, môj favorit a vysnívaná paletka v jednom, ktorá posunula moju make-up game na úplne iný level. Keď mi ju Maco daroval pod stromček, šťastím som sa skoro rozplakala a nemohla uveriť! Všetky ostatné paletky mi pri nej prídu prašné a trochu nudné. Toto je tak krásna paletka, že by som sa na ňu dokázala len pozerať celý deň. Zakaždým, čo sa s ňou líčim, skúšam niečo nové, hrám sa a objavujem. Mám pocit, že rozvíja moju fantáziu a veľmi ma baví s ňou tvoriť nové looky. 

Od dokonale pigmentovaných matných odtieňov po jedinečné trblietavé odtiene so zábavnými názvami, ktoré ich presne vystihujú. Cena je vyššia, 1790 CZK, ale verte mi, že keby som mala vlastniť len túto jedinú paletku, som vybavená. Vždy, seriózne vždy, mi ju ľudia na očiach chvália, dokonca aj cudzí ľudia ako napríklad čašníčky v kaviarni a pod. :) Potom dávam ľuďom prednášku o týchto troch paletkách, lebo chcem, aby mali na výber. :D

Untitled
Untitled

A toto sú moje obľúbené odtiene. Z ľava jahodový (Chocolate Vice), Saffron, Blazing, Blood Moon a Turkish Delight (Desert Dusk, Huda Beauty).

Untitled
Untitled
photos by me

A tu je video aj s presným postupom líčenia a číslami štetcov, ktoré používam. :)

You Might Also Like

7 komentárov

  1. Tobě to sluší, líčení se ti povedlo :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. No Becca, krásne! Inak tá Huda paletka je fakt pecka, ja mám svoje červené odtiene v mtnej paletke od Zoeva a bordové od Macu, takže si už ďalšie kupovať nebudem, ale keby som mala, tak mrknem na Huda :))

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tebe sa hodí všetko omg ! :D ja by som vyzerala ako chorá, keby som sa takto nalíčila..krásna

    My Supercalifragilisticexpialidocious Diary | Live Better, Love Harder & Cure Hangovers

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Obdivujem ľudí, ktorí si vedia nalíčiť oči! Mne sa to nikdy v živote poriadne nepodarilo a preto obdivujem aj teba Becca <3 Si šikovná a veľmi ti to pristane :)
    WITHGREYWOLF

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja sa teda veľmi nelíčim. Po prvé to neviem a po druhé mi to ani veľmi nepasuje. Ty ma však zakaždým prekvapíš o očaríš, aké kombinácie očných tieňov vieš navymýšľa, naozaj to veľmi obdivujem a tebe to veľmi pristane! Čo ma však ešte viac dnes očarilo, sú tie fotky, fakt nádherné, máš preto neskutočný cit a zakaždým, keď tu prídem sa ti kvalita fotiek a celkovo atmosféra z nich, zlepšuje a zlepšuje!♥

    Lily of the valley / Svet Podľa Konvalinky

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ja len ze to cervene licenie na tebe je super, velmmi zaujimavo ti to vytiahne farbu oci...a pre nas ostatne treba davat troska pozor, lebo moze to vytiahnut vsetky zacervenane nedostatky na pokozke (vyrazky, zilky, opuchy alebo kruhy pod ocami)...

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Máš nádhernou barvu očí, ke které se tyhle teplé tóny skvěle hodí :) Sluší Ti to!

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook