PÁPERIE

14.12.17

Untitled
Tak si tu sedím, s notebookom na kolenách a premýšľam, o čom vám dnes napíšem. Asi to nebude nič špeciálne, musím totiž ešte ponatierať lišty. Mám však v hlave niečo, s čím by som sa vám rada zdôverila, ale ešte nie teraz. Na to musím mať náladu, aby som našla správne slová. Viem, že odkedy som s Macom, píšem vám menej úvah o živote, na ktoré bolo moje single obdobie veľmi pestré. Holt, človek sa učí a dnes by ma už niektoré veci určite nerozhodili tak, ako kedysi. Ale dnes sa o tom nebudeme baviť. :)

Keď sme však už pri tých časoch minulých, kedysi by som nikdy nedopustila, keby som mala na blogu jeden kúsok v troch outfitoch za sebou. A hľa, dnes sa tak stalo a nejak ma to netrápi. Teda....uvedomila som si to, keď som odchádzala z domu, ale vravím si, že vám chcem ukázať to, čo reálne nosím. A tieto rifle sú posledné mesiace mojou topkou. Normálne neviem, čo by som nosila, keby som ich nemala. :D Ale už som si kúpila aj jedny čierne, aby sa nepovedalo. Tak vám ich ukážem nabudúce. 

Novinkou sú však bunda s čiapkou! Mám z nich veľkú radosť, pritom som si nemyslela, že práve ja podľahnem puffer bundám, alias páperovkám. Lenže ponúkajú presne to, čo mám na móde rada. Hravosť a kombinovanie kontrastných kúskov. Na túto som narazila, keď som hľadala kabát, lenže, žiadny som nanašla. Jedine čierny a práve tejto farbe som sa chcela vyhnúť. Táto vojensky zelená bunda ma však fakt zaujala, je trošku lesklá, akoby saténová a keď som si ju vyskúšala, bolo mi jasné, že ju beriem. Možno ju v C&A ešte nájdete, je práve v zľavách, tak sa poponáhľajte. A nedajte sa odradiť číslovaním, ja sama som si zobrala veľkosť 40. :)

A čo ma túto sezónu okrem páperoviek ešte baví? Veľké pletené čiapky! Ja som celkovo maniak na pokrývky hlavy a ísť v zime von bez čiapky? U mňa nehrozí. Tak sa vytešujem z tejto univerzálnej šedej a aj ružovej, ktorú vám v outfite ešte ukážem. Na čom fičíte túto zimu vy?

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
photos by my love

Outfit: puffer jacket, jeans - C&A / sweatshirt - second hand / beanie - Forever21 / boots - Stradivarius / sunglasses - Karen Walker / backpack - MiPac

You Might Also Like

7 komentárov

  1. wow tieto fotky sú perfektné! vyzeráš super! a asi prvý krát v živote mám chuť dať páperovke šancu :D

    Viki Ceglédyová

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Takhle jako teď ti podle mě nikdy neslušelo, uplně záříš! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Parádna úúúúúplne!! Nenachádzam ani slov, všetko top ako vždy :)

    DEZIRÉ

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Musím s tebou zdieľať radosť z obrovských čapíc! Túto zimu by som si bez nich v žiadnom prípade nevedela predstaviť <3 Ináč, rovnako chválim aj bundičku, ktorá ti sadne ako uliata :)
    WITHGREYWOLF

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Wow, nádherné fotky! *___* Neskutočne sa mi páči aj outfit, tiež som veľmi nečakane prepadla jednej ružovej páperke z Tally Weijl, pritom ešte pol roka dozadu by som povedala, že nič také by som si nikdy nekúpila :D Inak môžem sa spýtať, čím boli fotené fotky? Myslím objektív :)

    Petush - Nasklee.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Bunda je perfektná, aj keď ja som posledné roky na dlhšie kúsky, veľmi sa mi páči aj táto. A ja som zimný čiapkový maniak takže čiapku chválim :)

    NITA
    ADVENTNÝ KALENDÁR

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook