CITY HYGGE

18.12.17

Untitled
V Prahe nám na tretiu adventnú nedeľu nasnežilo! Pre mňa celkom nečakane, ráno bolo krásne, tak sme sa s Macom dohodli, že pôjdeme fotiť. A presne vtedy začal z oblohy padať sneh. Priznám sa, dvakrát ma to nepotešilo, veď som sa prichystala a teraz to takto zmarí moje plány? Maco však stál za tým, aby sme to aspoň vyskúšali a toto je výsledok. Príliš som neverila, že by to za takých svetelných podmienok a vločiek o veľkosti fazule mohlo dopadnúť dobre, ale Maco je čarodejník! :) Tak sa teším, že vám môžem ukázať tieto mestské, vianočne naladené fotky. 

Dnes si povieme pár slov o nakupovaní darčekov. Nechcela som to rozoberať, ale vzhľadom na to, že na fotkách to vyzerá tak, že sa pozerám do výkladu a premýšľam, čo zadovážim svojim milovaným, je to celkom tematické. A navyše veľmi aktuálne. Ja darčeky nakúpené nemám. Ale to neznamená, že sa nechystám! Zajtra ma čaká príjemné poobedie, kde vyberiem každému niečo pekné, dúfajúc, že ich to poteší. Nerada kupujem darčeky len preto, aby som niečo kúpila. Väčšinou mám niečo vybraté alebo aj kúpené už v novembri, tento rok mi to však vôbec nevyšlo. Blbosti zásadne nekupujem a vždy darujem niečo, čo by som rada dostala aj ja - ale samozrejme prihliadajúc na vkus obdarovaného. Mám rada praktické darčeky, takže u mňa vyhráva kozmetika, kabelky, šperky, doplnky či niečo, čo sa dá skonzumovať. Ženské osadenstvo je pre mňa malina, pánske viac menej tiež, s výnimkou Maca. To je ťažký oriešo, ale niečo som už vyhútala. A pre vás mám zopár tipov na last minute darčeky, ktoré ale extrémne potešia. A rovnako mužov ako aj nás, ženy. 

Tak napríklad hodinky Daniel Wellington môžete nakombinovať s náramkom (či ďalším remienkom) podľa vlastného vkusu vďaka ich personalizovanému vianočnému balíčku. Pár je ich predpripravených, ale ak si nevyberiete, môžete si vytvoriť vlastný unikátny set (od ciferníka, cez remienko až po náramok), ktorý vám do Vianoc príde ešte aj vo vianočnom balení s červenou mašľou! Rovno ready pod stromček. S kódom "STYLEOFBECCA" máte na ne 15% zľavu! A áno, stíhajú vám prísť do Vianoc, ja som ich mala doma do 2 dní.

Ak poznáte vkus obdarovaného, krásnym darčekom sú aj okuliare. Ale nie akékoľvek, ale pekné, kvalitné, čo vydržia roky. Na Eyerim.sk ich majú vyše 10 000, tak to by bol čert v tom, aby ste si nevybrali. Majú moje obľúbené Ray Ban, ale aj Miu Miu, Céline, Gucci, Chloé či Prada. Nie každý si môže dovoliť kabelku od týchto značiek (veď ani ja nie), ale vlastniť aspoň kúsok z nich chce každá žena. A okuliare sú doplnok, ktorý nosíte celý rok a finančne vás nezruinuje. Na modely skladom je teraz naviac 30% zľava, a áno, tiež vám stihnú prísť do Vianoc!

Cenovo dostupné šperky ponúka značka Amazing Jewerly, ktorá má svoju predajňu v Prahe na Flore. Jedná sa o šperky so sterlingového striebra, ktoré sú buď pozlátené ale potiahnuté čiernym ródiom. Povedala by som, že sa jedná o kvalitnú bižutériu, ktorá vydrží aj niekoľko rokov, ale nie je určená na nonstop nosenie, napriek tomu ju môžete nosiť každý deň. Môžete ta nájsť pekný darček pre kamarátku či mamku.

A posledným tipom je tip na knižky! Ja som úplne nadšená z publicistickej literatúry od vydavateľstva Absynt! Veľmi pútavé a zaujímavé témy, ktoré sú výborne spracované. Mňa osobne maximálne chytili. Ale ak chcete niečo ľahké, vizuálne krásne spracované a ľahké, odporúčam túto peknú Hygge knižku.

Aaaaa, už viem, aké slovo vystihujú tieto fotky. Je to také vianočné hygge v uliciach. Už len koledy pustiť a je z toho jeden videoklip. :D

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
photos by my loooove

Outfit: bomber jacket - Urban Outfitters / white jeans - second hand / sweatshirt - Isabel Marant pour H&M / boots - CCC / sunglasses - Céline via Eyerim.sk / watch and bracelet - Daniel Wellington / scarf - Lull Loungewear / black ring - Amazing Jewelry

You Might Also Like

12 komentárov

  1. Ahoj Becca,
    fotky sú skutočne krásne a ozaj vyšli, len jedno mi celkom nejde do hlavy... Prečo máš sakra na hlave okuliare?? Možno chápem, že je to kvôli image hlavne na fotke, aby to vyzeralo čo najviac cool, ale nie skutočne sa ti absolútne k tomuto počasiu a snehovým vločkám cez ktoré si isto nič nevidela nehodia. Dúfam, že si ich po fotení odložila späť do kabelky. :) Inak Ti želám krásne Vianoce a dúfam, že tento komentár zoberieš ako konštruktívnu kritiku a nebudeš mať ťažké srdce. Maj sa! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, ja nosím okuliare celý rok. Hlavne preto, že aj v zime, aj keď je zamračené, tak stále pôsobia všelijaké svetelné hry a moje oči to úplne nezvládajú. Taktiež v zime to nosím aj kvôli vetru...Takže možno aj Beka to má nejak podobne.

      Odstrániť
    2. Ahoj ahoj, ďakujem za poznámku a určite to neberiem nijak zle. :) Takto, ako píše Anonym vyššie, ja tiež nosím okuliare celý rok, mám dosť citlivé oči a presne, aj kvôli vetru (inak teší ma, že nielen ja nosím okuliare proti vetru :D).

      Konkrétne s týmto outfitom to však bolo trochu inak. Keď som ho plánovala, jeho súčasťou boli aj tie okuliare, ale kým sme sa dostali k foteniu, zrazu sa zatiahlo a začalo snežiť. Nechcela som to však meniť, jednoducho sa mi to tak páči a chcela som ich do outfitu zakomponovať tak, ako som to mala v pláne. Snáď je to pochopiteľné. :)

      Odstrániť
  2. Krááásne fotky Becca a tvoj manžel je teda naozaj kúzelník, keď vykúzlil takéto krásne fotky v sniežiku ♥ A ja som teda pár darčekov kúpila, ale tiež nemám rada kupovať blbosti :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Bože tá čiapka je sen <333 A fotky sú nádherné, big up fotografovi! :)

    Nasklee - www.nasklee.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Becco, prosím, odkud je ta boží čapka <3 Děkuji )) B. (mimochodem, outfit i fotky úžasné!)

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook