STILL SUMMER IN BARCELONA

9.10.17

Untitled
Ešte predtým, ako začnem spracovávať články z Barcelony, ukážem vám tento outfit ako teaser. A tiež vám pri tejto príležitosti chcem poďakovať za úžasné reakcie a komentáre pod posledné príspevky! Vedela som, že vás svadobné témy budú baviť, ale vaše ohlasy sú tak skvelé a som za ne veľmi vďačná. Všetky si čítam s radosťou, pretože predsa len, otvorila som vám veľkú časť svojho života a baví ma vidieť aj spätnú väzbu :).


Barcelona je úžasné mesto, čo potvrdí asi každý, kto ho navštívil. Ak si niekde viem predstaviť žiť, tak tu určite. Áno, má aj svoje nevýhody a vieme aká je tam momentálne situácia, ale celkovo na mňa pri prvej návšteve pôsobila čarovne a pohodovo. To počasie! Tie uličky! Kuchyňa! Sangria! Pláž! Mix starého a nového mesta. Neskutočne sa mi tam páčilo, preto verím, že vás budú barcelonské fotky baviť. Všetko však musím servírovať postupne, ešte mám v zálohe dosť svadobných článkov, kozmetické video a súčasné outfity. Fotiek aj nápadov je veľa, času menej. Minulý víkend sme balili a tento nás čaká definitívne sťahovanie do nového. Čiže momentálne sú všade krabice a neporiadok. Do toho práca, pretože bez tej to nejde a vychádza mi z toho 0% voľného času. Nevadí, na zariaďovanie sa už fakt teším, aj keď prvé týždne to budú asi trochu sparťanské podmienky.

Takže sa teším, že sme si s Macom zašli na mini honeymoon a predĺžili si leto, padlo to skvele, ale ono aj leňošenie pod dekou v novom kresle bude mať svoje čaro :).

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
photos by amnotcreative

Outfit: T-shirt - F&F / denim jacket - second hand / shorts - Thailand market / cap - H&M / sneakers - Converse / sunglasses - Ray Ban Round Fleck / necklaces - Maria Pascual, Koshikira

You Might Also Like

5 komentárov

  1. Parádne fotí ten objektív/foťák. Úplna magic Bekina.
    S.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Milujem fotky od tvojho manžela. Sú dokonalé! ❤️

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tie sortky su pecka, Barcelonu by som tiez rada navstivila, ale s casom to mam podobne, takze neviem kedy sa toho dockam :D
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook