DO ROZPRÁVKY / PANDORA x DISNEY

5.10.17

Untitled

Ruku hore, kto zbožňuje rozprávky? Ja som na nich vyrastala a obzvlášť na konkrétnych "disneyovkách" fičím dodnes. Viem naspamäť piesne aj dialógy z Pocahontas aj Hercula. Je to proste klasika, ktorá nikdy neomrzí. Čarovný svet, do ktorého sa s radosťou nechám vtiahnuť. Kedykoľvek. 

DO SEE THE MAGIC

Preto som veľmi rada, že si ma značka Pandora vybrala aby som vám predstavila ich najnovšiu kolaboráciu práve s Disney. A keďže mám okrem rozprávok rada aj kvalitné šperky, do tejto kampane som sa s nadšením zapojila.

23662628378_5fda93be21_o 2
Untitled

PANDORA x DISNEY

Hlavnou postavičkou kolekcie Pandora x Disney je nesmrteľný symbol Disney - Mickey Mouse a samozrejme aj Minnie. V kolekcii nájdete ale aj Popolušku či Krásku a Zviera. 

Táto roprávková kolekcia je veľmi hravá, zábavná a mňa osobne dosť baví. Napríklad do medailóniku môžete ukryť nielen Pandora miniatúrky, ale aj tajný odkaz či niečo, čo chcete mať stále pri sebe. Ja som sa však najviac zamilovala do náramku s príveskami Mickieho a Minnie, nosím ho denne a vždy, keď sa naň pozriem, musím sa usmiať. Sú spolu tak krásni!

Untitled
Untitled
Untitled

A čo vy, necháte sa Pandorou vtiahnuť do rozprávky? :)

Untitled
36804607404_9e04466790_o 2
photos by me and Kara Bifferova

You Might Also Like

4 komentárov

  1. Nečakané spojenie Disney a Pandora, ale dobre tak! Pandora sa mi sama o sebe nepáči, ale takto s Mickeym by som si asi jednu aj kúpila. Fakt krásne.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. mňa osobne tieto Disney vecičky veľmi nebavia, ale nápad je to pekný :) veľmi chválim fotky, nádhera!

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásne :) V poslednej dobe veru som fakt naladená na nejaké tie uletené vecičky resp. aj také, ktoré hneď rozveselia. Príde mi to milé a tým, že niekto takéto ,,kúsky" nosí sa dá aj rospoznať charakter človeka... :)

    Desire fashion blog

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Máš veľmi pekné tričko na fotke. Môžem sa opýtať kde si ho kúpila? Ďakujem.

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook