COMFY

13.10.17

cats
Dnes mám pre vás veľmi pohodlný outfit. Obľúbila som si ho až tak, že som ho mala dva dni po sebe, ale nevadí, veď keby som vám to nepovedala, ani o tom neviete :D. A ide víkend, tak sa to hodí, možno ako inšpirácia do babieho leta :). 

Tieto denimové šaty mám už dosť dlho, chcela som vám ich ukázať niekoľkokrát, ale nikdy som sa na to úplne necítila. Ležali mi v skrini a popri balení pri sťahovaní som sa zamyslela nad tým, prečo. Buď s nimi niečo spravím alebo ich podám ďalej, v skrini ostanú nevyužité. Obliekla som si ich a bolo to jasné. Sú na mňa dlhé a ten strih teda....tiež nič moc. Zobrala som nožničky a do pár minút som mala nové šaty, ktoré teraz absolútne zbožňujem. A tie roztrapkané konce ma fakt bavia! Takže sa nebojte niekedy trošku zariskovať a prispôsobiť si kúsok priamo na mieru.

Ďalším kúskom, ktorý nosím veľmi často a ešte tu nebol je táto šedá "akože suede" šiltovka. Má nápis BABE, čo je Macova prezývka pre mňa (okrem iných, nezverejniteľných, ktoré by som na šiltovke určite nenosila :D) :). Doniesol mi ju z Ameriky a okrem toho nápisu ma baví hlavne jej univerzálna farba. Viete, že ja a šedá / sivá, to je láska.

Untitled

A nemôžem vynechať môj nový tmavosivý (oh, áno!) Rekänken (vyrobený z 11 plastových fliaš)! Svoj čierny nosím nonstop, v Prahe by ste ma bez neho stretli málokedy. Teraz som ho však vymenila za túto limitovanú fajnovku s výšivkou PRAGUE. Tieto špeciálne Rekänkeny vznikli pri príležitosti otvorenia novej predajne Fjällräven Shop v zrekonštruovanej časti OC Chodov (mimochodom, je to tam ob-rov-ské). Dajú sa teda zakúpiť práve tam, alebo ich môžete získať zdarma pri nákupe nad 5000 Kč, čo je podľa mňa skvelý deal.

Pamätám si, ako som si pred pár rokmi v Košiciach kúpila svoj prvý Känken Big (pretože aj môj notebook bol big) a dlho som premýšľala, či doňho ísť alebo nie. Predsa len, nebol najlacnejší. Od momentu ako som ho kúpila som to ani raz neoľutovala a tieto batohy sú moja absolútna láska! Využila som ho v začiatku vzťahu s Macom, keď som u neho iba prespávala a nosila si v ňom oblečenie a kozmetiku, precestoval so mnou Thajsko a dodnes ho nosím do lietadla ako príručnú batožinu. Je totiž nekonečný a zmestí sa doňho všetko.

Untitled
Untitled

Prekvapivo, rovnako je to s klasickou veľkosťou, našťastie mám už menší notebook, takže sa mi do nich perfektne zmestí. Vláčim so sebou foťák, peňaženku, dáždnik, vodu, kozmetickú taštičku, diár a všeličo, čo sa mi v ten deň hodí a budem to potrebovať. Sám o sebe je ultra ľahký, ale zároveň jeho materiál je tak pevný, že znesie všetko. Pri týchto Rekänkenoch ale okrem iného oceňujem to, že sa čistia o dosť jednoduchšie ako tie klasické. Z vašich reakcií som zistila, že to cítite rovnako a keď niekto vyskúša Känken, už by nemenil.

Maco napríklad Känken nemá, lebo na ňom vyzerá smiešne (Maco je na akýkoľvek rozmer Känkenu príliš veľký), ale zato má pomerne veľkú zbierku Fjällräven výbavy. Čo mi pripomína, že nerozumiem, prečo sa smeje mojej zbierke...:D. On je fanúšikom Duffel bagov, ktoré môžete nosiť ako tašku na cvičenie či cestovanie, ale zároveň aj ako batoh! Muži ocenia túto praktickú vychytávku. Má dva (jedným som teda prispela do zbierky ja) a teraz pri sťahovaní ich bozkávam, aké sú praktické a nekonečné! Čoskoro vám ich odfotím, nech vidíte. A potom má ešte bundu, pretože často chodí kvôli práci do hôr fotiť a potrebuje aby mu bolo teplo a neprefúklo ho. Tú bundu však nosí aj do mesta, lebo ju miluje (dokonca presvedčil kolegu, aby si ju kúpil tiež, ach tí ľudia z reklamiek, vedia čo je marketing) a ja už mu nebudem odporovať, veď chlap vie aj tak najlepšie :D. 

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
photos by my cousin Nikola

Outfit: denimové šaty - Spartoo / krémová mikina, šedý šál - Lull Loungewear / batoh - Rekänken Fjällräven / okuliare - Quay Australia

You Might Also Like

3 komentárov

  1. šaty vyzerajú parádne, s nožnicami si sa pohrala krásne ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dokonalé fotky. A páčia sa mi aj šaty a hlavne to, že sa netváriš ako niektoré iné blogerky, že na mini sú už "staré". Mini je super a tebe veľmi táto dĺžka pristane. Batoh ma teda nezaujal, myšlienka recyklácie je super, ale dizajnovo sa mi proste nepáčia, ale musím uznať, že takto k tomuto looku to vyzerá dobre :)

    NITA
    NEW POST

    OdpovedaťOdstrániť
  3. wow tak tým si ma fakt dostala ako si si skrátila tie šaty a dokázala tak super nastajlovať na nafotiť, som v nemom úžase! :o :D :)

    DEZIRÉ

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook