CARROT

19.10.17

Untitled
Posledné dni babieho leta som si poriadne užila. Cez víkend sme sa kompletne presťahovali do nového bytu, čiže makačka ako má byť, ale začiatok týždňa som chcela stráviť aj vonku, krabice-nekrabice. Ja neviem, či to tak máte aj vy, ale keď je vonku krásne, mne je normálne ľúto sedieť doma. Mám pocit, že mrhám časom, pekným dňom, ktorý sa už nebude opakovať. Preto ma vždy trápilo sedieť na jar a v lete v kancelárii, kde človek nemohol ani okno otvoriť....Našťastie mám momentálne prácu, ktorá ma baví a zároveň mi umožňuje narábať so svojim časom tak, ako uznám sama za vhodné. 

Využila som teda posledné vysoké teploty a slnečné lúče a nafotila vám tento outfit! Hej, nemala som práve good hair day, ale veď to sa stáva, a ešte sa k tomu dostanem...Sukňu som si kúpila v zľavách v H&M a som z nej absolútne nadšená! Aby bolo jasné, obchodom sa vyhýbam, ale mala som zdvihnutý tlak a potrebovala som si zlepšiť náladu (ja viem, najhorší moment na nakupovanie). Keď som túto sukňu chytila do ruky v preplnenom štendri, bála som sa, že tam ostali už len samé veľkosti 40 a vyššie, ale na moje prekvapenie som našla aj 36! Teplá mrkvová farba a akoby velvet materiál pôsobia veľmi jesenne, takže túto sukňu využijem vo veľkom aj v chladnejšom počasí (keď sme pri tom, beriem ju večer von aj dnes). Pokiaľ ju nepošpiním, ako sa mi podarilo hneď prvý deň, ale vidíte ten fľak na fotkách? Ja nie, čiže no problemo. Baví ma hlavne so svetlomodrou farbou či denimom, preto som zvolila svoju obľúbenú košelu zo sekáča. Pravdou je aj to, že bola jediná, ktorú som v krabiciach našla.

Zato keby ste ma videli ako som hľadala tieto sandálky! Sú moje svadobné a veľmi som vám ich chcela ukázať aj v normálnom outfite. Balila som ich medzi poslednými a tak som si myslela, že nebude ťažké ich nájsť. Lenže, bola som presvedčená o tom, že som ich dala do čiernej krabice, takže som všade v kartónových krabiciach (máme ich teraz už iba cca 30 - krabice s knihami) hľadala čiernu krabicu od topánok. Po pol hodine hľadania som ich našla. V ružovej krabici. Asi preto tu mám tak blbé vlasy, spotila som sa ako kôň. :D

Počas fotenia sa nám stala aj vtipná príhoda. Išiel okolo náš nový sused, s ktorým sme sa cez víkend pri sťahovaní stretli pri výťahu niekoľkokrát. Tak som sa pozdravila, veď slušnosť káže, ale on sa na mňa pozeral ako na zjav, pretože ma nespoznal. :D Akože chápem, predsa len tepláky a no make-up versus tento outfit sú trošku rozdielne. Ale nech si zvyká, budem teraz v susedstve fotiť častejšie! 

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
photos by my cousin Nikola

Outfit: skirt - H&M / denim shirt - second hand / handbag, gold sandals - Mango / sunglasses - Karen Walker / watch - Cluse 

You Might Also Like

7 komentárov

  1. Outfit a aj prostredie v ktorom sú fotky fotené, je jednoducho krásny! <3 Veľmi sa mi páčia svadobné sandálky, ktoré sú krásne skombinované do bežného outfitu. <3
    btw. veľmi ma pobavila príhoda so susedom a verím, že si nakoniec spravíš fotku aj s ním :D
    WITH GREY WOLF

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ta kabelka je překrásná, mrzí mě, že jsem si ji tenkrát v mangu také nekoupila :(. Jinak s tím sousedem - Já kdykoliv, když fotím a potkám někoho známého (né kamaráda), tak se snažím schovat a okamžitě pozastavuju focení, jelikož se hrozně stydím a připadám si hloupě :D.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Heh tak gratulujem k prestahovaniu a veru jasne ze ta nespoznal! To ako mna v práci vidieť vždy v "uniforme" a ked sme s manzelom isli von cez volno, tak ma kolega prehliadol a ked som sa mu pozdravila, tak vyvalil oci ze ma nespoznal.. :) Inak skvely outft, super sukna hodi sa mi k tomu denimu tiez a aj tie vlasy :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Takýto styling by ma teda nenapadol, ale super to všetko spolu sedí. Zvlášť ma zaujala aj tá kabelka, úsmev na fotkách a aj miesto kde si fotila, vyzerát to celkovo fakt super :)

    DEZIRÉ

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tlieskam! Kombinácia sukne a kabelky je dokonalá. A tá košeľa to farbou veľmi pekne dopĺňa. A s tými susedmi to poznám. Väčšinou ma stretávajú keď chodím venčiť našu Elu v teplákoch a nenamaľovaná. Keď ma potom stretnú "nahodenú" pozerajú na mňa ako na zjav :D

    NITA
    NEW POST

    OdpovedaťOdstrániť
  6. košeľa na tebe vyzerá geniálne :) k novému bytíku gratulujem!

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook