BARCELONA DREAMING

30.10.17

Untitled
Stále hovorím, že ak po niečom veľmi túžite, tak si to k vám cestu nájde. Veď som si tak našla muža, hahaha. Jednoducho, verím v silu myšlienky a potvrdilo sa mi to už viackrát. Na úplných banalitách ako aj na dôležitých veciach / situáciách. 

Tak napríklad, tieto šaty. Viete ako dlho som zháňala voľné vzdušné ženské biele bavlnené šaty v boho štýle? Asi 2 roky. Seriózne. Ono zas je pravda, že pokiaľ danú vec vyslovene nepotrebujem, tak netlačím na pílu, nechodím po obchodom a nesurfujem na internete dúfajúc, že ich nájdem. Proste čakám, že sa niekde objavia, skôr či neskôr. A funguje to. Tieto šaty na mňa čakali vo výklade malého barcelonského shopu / čistiarne. Bol medzi turistickými obchodmi a kaviarňami, vôbec sa do tej oblasti nehodil. Mal, nenápadný, neštýlový. Ani pán predavač (majiteľ?) nebol zrovna prívetivý. Ale tieto šaty ma oslovili. Hneď som vedela, že som našla to, po čom som túžila. Naviac sú takto krásnych suvenírom z našej minihoneymoon. A viete koľko stáli? 13 eur. Takéto nákupy mám rada. Bez značky, s príbehom, so spomienkou.

Včera bol pondelok a ja som mala nedeľné ráno a piatkový večer (a 18 rokov). Nestáva sa mi to často, keďže takmer vôbec nepijem alkohol a uprednostňujem pokojné večery doma. Boli sme s kamarátkou na otvorení nového butiku Amazing Jewerly na Flore a potom sa to nejak rozbehlo. Aby bolo jasné, na takéto otváračky idem štýlom: dáme si welcome drink, nejaký fingerfood, pozrieme kolekciu, pokecáme a ideme domov s pocitom príjemne stráveného večera. A väčšinou sa to podarí, ale včera to bolo inak, čo znamená, že to bola dobrá akcia. Welcome drinkov sme si dali viac a nemali sme chuť rozrobený večer umelo ukončiť. Skočili sme teda ešte na víno. A to je ten moment, keď sme už mali ísť domov. Lenže, Maco mal neďaleko goodbye party, tak jasné, pridáme sa. A to bola epická chyba. Keď si už dávam alkohol, je to víno či prosecco, ale drinky či nebodaj tvrdý alkohol nepijem vôbec. Ráno som sa zobudila s takou bolesťou hlavy, že nechápem. Nie som ešte taká stará aby som nič nevydržala. Ale ja fakt nič nevydržím a čím ďalej tým menej. Najviac ma na tom štve ten dnešný deň, už je mi našťastie o dosť lepšie a fungujem, ale nie je to úplne ono. Som rada fresh, plná energie a nie takto.

Mimochodom, všimli ste si novinku na blogu? Sú ňou malé "visačky" na fotkách, z ktorých sa jednoducho prekliknete na vec, ktorú mám na sebe, poprípade na obchod, z ktorého pochádza. 

Untitled
Untitled
Untitled
collage 1
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
photos by my love

Outfit: jeans - C&A / dress - small no name store in Barcelona / leather jacket, yellow bag, glasses - Mango / sneakers - Converse / hat - H&M / watch - Cluse / necklace - Maria Pascual

You Might Also Like

5 komentárov

  1. Krásne fotky a tá kabelka k tomu krásne ladí. No a ja zas mám rada pokojné večery doma po 5 dnoch v práci, tak si rada dám pohár vinka alebo pivko. Keď ale vypijem veľa vína, vtedy ma bolí hlava,a le to sa nestáva často...vždy ostanem pri tom jednom max. 2 pohároch :) horšie ked clovek miesa..ale co uz. hlavne že bola dobra akcia :D

    www.sinnamona.blospot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. haha noo tak tomu sa hovorí opica :D :D ... ale tak ak je to raz za čas nič sa nedeje :D :) Outfitík pekný - u mňa ale asi najviac tá kabelka :)

    DEZIRÉ

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Dokonalé fotky aj outfit. Super úlovok tie šaty. A ešte naspäť k tým fotkám, sú brutálne! Každý postom sa posúvaš ďalej a ďalej. Aj fotkami aj outfitmy. Mohla by si konkurovať hociktorej známej zahraničnej blogerke ;)

    NITA
    NEW POST

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Úžasná kabelka..Fotky jsou suprové!

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook