GOLD

7.8.17

Untitled
Dnes budem rýchla, pretože inak sa nedá. Svadba sa nezadržitelne blíži a nám chýba kopec vecí (podľa mňa). Maco mi odporučil blog teraz neriešiť vôbec, ale mne to nedá vás úplne zanedbať. Navyše v tom svadobnom šialenstve mi príde fajn povenovať sa aj niečomu inému. 

Beriem ako svoju osobnú výhru, že som sa dostala do štádia, keď môžem prehlásiť, že tá väčšia časť môjho šatníka je zložená z vecí zo sekáča, diy, vintage alebo z druhej ruky. Málokedy sa mi stáva, že som oblečená v "novom", čo v mojom jazyku znamená nejaký fast fashion reťazec kúsok, ktorý som si zadovážila za posledné týždne (hoci, na jeseň som si kúpila 2 nové kúsky, ohlala!). Napríklad celý tento outfit je vyskladaný zo sekáča. Tričko mám už hrozne dlho, stálo ma 50 korún a nosím ho tak často, že pay per cost musí vyjsť tak na 1 cent. Sukňu som po dlhom túžení našla tiež v sekáči a rovnakou cestou som sa dostala aj k slamenej kabelke. Niečo dlho dlho a silno chcem, až mi to v sekáči skočí do lona. A na tej kabelke som teraz závislá, je to po rokoch prvá väčšia kabelka, ktorú nosím. Tenisky sú slovenskej výroby - Novesta, a nosím ich prakticky celé leto. Najlepšie sú!

Jedinou "novou" vecou sú hodinky Cluse. Už dlho som túžila po jemných hodinkách s hnedým remienkom, veď som vám o tom písala ešte v januári. Ružové zlato podľa mňa krásne ladí práve s bielym zlatom či striebrom a tak sa mi hodia k snubnému prsteňu! Tak a ako som začala aj som pri svadbe skončila, asi sa to teraz inak nedá, takže mi to prosím prepáčte a pochopte. Už končím, inak by som sa rozpísala o.....veď viete :D.

P.S.: Tento outfit ste už mohli vidieť na fotke s mojou mamkou, ktorá mala veľký úspech! Vôbec som to nečakala, ale predstavte si, že po fotke, kde sme s Macom oznámili zasnúbenie, je druhá najpopulárnejšia :). S mamkou vám ďakujem, ste super!

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
photos by Sindy

Outfit: T-shirt, skirt, bag - second hand / sneakers - Novesta / watch - Cluse (24time) / sunglasses - Karen Walker

You Might Also Like

5 komentárov

  1. Tak len plánuj aby sa svadba vydarila a bola tou najkrajšou! <3
    Ináč, musím si vydýchnuť! Konečne je tu niekto, kto miluje sekáče rovnako ako ja! Tiež mám len málo kúskov z "normálnych obchodov". Sekáče jednoducho vždycky boli, sú aj budú tie najlepšie! <3 Vyzeráš skvelo!!!
    WITH GREY WOLF

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tričko je úžasné :) paráda, že si takýto kúsok splašila v sekáči ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Výborné fotky, taká veselá si na nich:) Inak sekáče super vec, niekedy som v nich nakupovala fakt často, teraz sa už snažím menej, ale raz za čas si zájdem. A zlatá sukňa je perfektná, takýto skvost sa podarí málokedy nájsť v sekáči:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ahoj, super outfit! Žijem v Prahe rovnako ako ty, preto sa chcem opýtať na nejaký typ na sekáče :) Ďakujem!

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook