FINAL CHAPTER

27.8.17

6 (2) done 2
Hlásim sa po svadobnej pauze! Vážení, bola to makačka a bolo to krásne! Ale o tom vám napíšem v špeciálnych postoch :). Teraz vám ukážem tento farebný outfit post, ktorý vznikol úplne náhodne, keď sme išli s (vtedy ešte budúcimi) svokrovcami na večeru. Jeho nenútenú farebnosť a pohodlnosť som si obľúbila natoľko, že som si outfit musela obliecť ešte raz. Ono sa mi to stáva pomerne často, jednoducho keď si niečo obľúbim, tak to nosím a basta. 

Sukňu som kúpila v New Yorku a samú ma prekvapilo, ako rada ju nosím. Predsa len, je to limetková minisukňa. Tričko odniekadiaľ vyhrabala Macova mamka a veľkostne je akurát pre mňa, z čoho sa teším, lebo tmavomodrá s limetkovou tvoria tutti-frutti kombo. K tomu tyrkysové a červené doplnky a ide sa! Chápem, že je tých farieb viac ako ste u mňa zvyknutý, ale je to recept na dobrú náladu, obzvlášť, ak tie farby takto spolu dobre ladia.

Takto som sa teda vybrala so Sindy na vínko na Jiřího z Poděbrad. Lúčili sme sa s našim milovaným neighbourhoodom. Niežeby som tam už nemala v pláne niekedy ísť, ale už nikdy to nebude rovnaké. Sindy odchádza z Prahy, ja som vydatá pani (hahahaha) a jedna kapitola našich životov sa končí. Nechcem tu byť sentimentálna, to si nechávam na doma, ale je mi tak zvláštne smutno. Keď ja sa niekedy viažem na minulosť a dobré časy. Pritom teraz sú rovnako dobré, možno ešte lepšie! Len nerada dávam zbohom. Nikomu a ničomu. S výnimkou nefunkčných vecí a nefunkčných vzťahov, samozrejme. Lenže na tento prípad sa výnimka absolútne nevzťahuje a tak miestami povzdychujem a keď to na mňa príde, utriem aj pár sĺz. Praha bez Sindy je niečo, čo si zatiaľ neviem predstaviť. Na druhej strane, tak ako mňa aj mnoho ľudí z partie dotiahla do Prahy, je viac ako možné, že nás dotiahne aj na Bali. Čiže vyhliadky sú prudko pozitívne všakže. 

Ten sentiment a zmena k jeseni patria. My sa s Macom budeme sťahovať. Kúpim si mintové kreslo vedľa ktorého si postavím stolík a naňho položím čaj a raz za čas pohár vína. Zapálim sviečku a zapnem Damiena Ricea a budem povzdychovať. Pretože to robím každý rok na jeseň. Ale teraz, ešte tých pár dní leta si užijem. So Sindy, s Macom, vonku na záhrade. 

0 done
1 collage
4 done
1 done
7 done
photos by Sindy

Outfit: skirt - Urban Outfitters / T-shirt - Ralph Lauren / sandals - Mango / hat - gift / clutch - Rebecca Minkoff / sunglasses - Zero UV / watch - Cluse

You Might Also Like

6 komentárov

  1. K minulosti sa mnohokrát vraciam aj ja a v tomto momente ti potichúčku závidím, že ti je smutno len za tými dobrými vecami. Ja mnohokrát ľutujem aj tie nefunkčné vzťahy a takto som stále začarovaná v jednom kruhu. K svadbe ešte raz gratulujem a držím Vám palce! :) Uži si posledné letné dni a samozrejme, outfit je naozaj krásny.

    LEUSLIFESTYLE

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Osobne sa mi to velmi paci, najma ta sukna, len ten klobuk mi pride taky "lacny". Sledujem ta uz roky, takmer od zaciatku a bavi ma sledovať, ako sa vyvija tvoj vkus a tiež meni zivot ☺ zelam ti v nom vsetko dobre aj nadalej ☺ a co sa sentimentality tyka, som na tom rovnako. Vzdy sa mi tazko luci s kazdym aj so všetkým, pritom uz nie raz sa stalo, ze v konecnom dosledku to bolo este lepsie, ako predtym ☺

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja som presne taká istá... neviem dať zbohom minulosti a je miveľmi smutno, ked sa niečo mení. Bolo to tak aj ked som sa minulý rok vydávala a je to tak aj teraz, ked cakame babo, že viem že to bude nádherné obdobie ale smutno mi je že to už nikdy nebude ako predtým bez bábatka :) aj som si blog založila, že teda nech to mamičkovanie lepšie zvládam :D https://bebeismum.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. vyzeráš krásne, farby spolu naozaj pekne hrajú :) joj, s tým smútkom ti naozaj rozumiem... mne takto po maturite odišla najlepšia kamoška do Anglicka a je tu bez nej veľmi otupno... videokonferencie skrz mobily skutočne nestačia :/ je to ťažké, ale to je život a pokiaľ sú naši milovaní spokojní, mali by sme sa tešiť s nimi :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Great article, love your sharing so much, thank you!

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook