RUFFLE

13.7.17

35042137314_00c2cede95_o done
Myslím si o sebe, že som pomerne dosť zodpovedný človek, ale občas sa prichytím pri tom, že mnoho vecí odkladám na poslednú chvíľu. Je to všetko otázka priorít a teda viem byť aj poriadna kráľovná prokrastinácie. Momentálne mám na jeden deň vždy naplánovaných niekoľko vecí, takže sa od rána nezastavím a o prokrastinácii nemôže byť ani reč, ale je prirodzené, že odkladám to, na čo nemám chuť a venujem sa tomu, čo ma baví. A to sú teraz DIY svadobné dekorácie a vybavovanie nášho sweet baru. K odpisovaniu mailov som sa musela doslova donútiť, k tomuto článku ma dokopala budúca svokra a keď stihnem aj nejaký ten work-out, beriem to ako odmenu. Ale je to moja "chyba", lebo čo sa týka svadby, mala som stále pocit, že "času ešte dosť..." a ono ups, za mesiac sa vydávam. 


Takže si teraz idem pekne bod po bode (sú na ňom okrem iného ešte aj dva - tri svadobné články), a keď niečo odškrtnem, cítim sa ako najväčšia kráľovná :D. Dúfam, že viete, o čom hovorím. Mám za sebou konzultáciu svadobného účesu a skúšku make-upu, každý deň sa venujem nejakej dekorácii, zbieram drevo na svadobnú bránu, plánujem balíčky pre družičky na rozlúčku so slobodou, riešim cupcaky, KONEČNE sme rozoslali pozvánky, dnes ideme za kňazom, čo nás bude oddávať, v pondelok mám stretnutie ohľadom torty a v utorok by som mala vidieť svoje finálne svadobné šaty! Keď to takto napíšem, všetko je na poriadku. Teda, skoro všetko...

PROBLÉM NO.1

Snáď vám neprekáža, že toľko píšem o svadbe, ale teraz ma plne zamestnáva, plus sa samozrejme venujem blogu, ale keď vám píšem o svojom živote, nemám silu vymýšľať siahodlhé úvahové články. Veľmi rada by som, verte, ale som momentálne spokojná, takmer nepijem alkohol a bohužiaľ, ľahký vánok depky a druhý pohár vína sú presne tie elementy, ktoré otvárajú moje duševné čakry. No ale aby som sa už konečne dostala k tomu, čo som chcela povedať tým "skoro všetko". Prosím vás, neviete o nejakej dobrej cigánskej kapele? Vzhľadom na časovú tieseň zmiernim požiadavky - nemusí byť až taká dobrá, stačí aj priemerná, nech zahrajú nejaké cigánske "šlágery" a budeme všetci spokojní :D.

PROBLÉM NO.2

A ďalšia vec. Večery trávim hľadaním vhodných popolnočných šiat. Asos som prelistovala sprava aj zľava, to, čo sa mi páčilo, je buď nad môj stanovený budget alebo už nemajú moje číslo. Klasika, však. Po obchodoch ma chodiť nebaví, ale dala som tomu šancu. V Mangu nič, Zaru nemám rada, Topshop sklamal tiež. Dokonca som zabehla aj na Vinted, ale nemám náladu hrabať sa tam a hľadať ihlu v kope sena. Tak mi prosím poraďte, KDE nájdem pekné vkusné šaty, ktoré nie sú iba z polyesteru a sú za rozumnú cenu? Keď budem stíhať, možno si aj nejaké ušijem, možno by mi to nakoniec ušetrilo viac, času, lebo to internetové bádanie je únavné a frustrujúce.

Koniec koncom som to tak urobila aj pri tejto sukni. Všímajte si to premostenie, ja viem, som génius. Ako viete, mala som ju na sebe počas galavečera Bloger roka. Hľadala som vhodný outfit, keď som našla tieto pôvodne šaty v Lindexe. Ako šaty na mne vyzerali hrozne, to nebudem klamať, ale videla som ich potenciál a doma si z nich urobila sukňu svojich snov! Baví ma, ako sa s ňou dá pohrať a funguje rovnako dobre na deň ako aj na večer, záleží iba na tope a doplnkoch, ktorými ju obklopíte. Pokojne by som si ju zobrala aj ako popolnočný kúsok, ale chcem aby moje šaty či outfit boli prekvapením, takže tento nápad sa zamieta. Ale pre vašu predstavu, hľadám niečo jednoduché, ale fancy, čo by som mohla nosiť aj po svadbe.

Na fotkách je so mnou aj moja Laura, s ktorou sa nám mnohokrát stane, že sa neplánovane zladíme. Podarilo sa nám to aj teraz, čo nám došlo až na fotkách :D.

11 done
1 collage
Untitled
5 (2) done
Untitled
Untitled
13 done 2
10 done
15 done 2
1 done 2
photos by Laura

Outfit: skirt - Lindex (DIY) / T-shirt - F&F / sneakers - Novesta / sunglasses - Zero UV

You Might Also Like

12 komentárov

  1. Shein.com si neskusala omrknut ? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jeej becca ani nevieš ako som sa v tvojom článku našla ;) tiež sa o mesiac vydávam,tiež som si myslela, že mám casuuuu a vlastne už ani nie. Takže plná hlava myslienok a stále pocit že mi toho neskutočne veľa chýba :/
    P.S. popolnocky sú moja nočná mora :/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Becca sledujem ťa už neskutočne dlho ale až dnes píšem prvý komentár :) neskutočne sa mi teraz páči tvoja farba vlasov, plánuješ si ich na svadbu ešte nejak nafarbit/prefarbiť? :) ...si skvelá:)
    Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ahoj :) Kamarádka ve volném čase šije šaty za rozumnou cenu, bydlí v itálii... Já se nemůžu dočkat, jsou nádherné, třeba tě zaujmou, střihu ma více, kamarádce ušila dvoje na svatbu. Mrkni na instagram barbora.art :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ..aká si tu rozkošná..ako cukrík..k tej kapele ti asi neporadím, keďže my sme mali "ľudovkárov"..ale ak by si chcela miesto cigánskej..podľa mňa by totiž aj také zvládli :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. alebo skús na sashe.sk... tam sú originálne šaty, dá sa dohodnúť aj na zmenách si myslím

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ah, chcela by som riešiť tvoje problémy :P A tie okuliare ti neskutočne seknú !!!!!

    Holka pre všetko

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ahoj Becca, ja sa este neplánujem vydávat, možno raz:-)...ale aj napriek tomu, ze piseš ako to teraz všetko prokrastinuješ, sa mi páči, že si sa zapojila aj do svadobnych dekorácií a pomerne veľa vecí si pripravuješ aj sama. Čo sa týka cigánskej kapely - Dávid Band je pomerne dosť známa :-)...naspievala Enriqueho hit Despacito v slovenčine a je to celkom vtipné:-)...a spievajú aj normálne ľudovky a rôzne cover verzie pesničiek tiež. Držím ti palce, aby si to všetko zvládla ako si to predstavuješ a aby ste mali s Macom najkrajši svadobný deň.
    Natália

    OdpovedaťOdstrániť
  9. tak cigánska kapela ma dostala!! na svadbu snáď nemôže byť nič lepšie! :D

    www.nasklee.com

    OdpovedaťOdstrániť
  10. s tvojimi svadobnými ťažkosťami ti veľmi nepomôžem, iba ti chcem povedať, že vyzeráš super a outfit sa ti veľmi hodí ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  11. SUper outfit zase raz :)
    skus pozriet na whistles.com, maju super materialy, nevies aky mas cenovy strop, ale mozno sa ti nieco zapaci :)
    zelam vela stastia v hladani

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook