NEON DEMON

25.6.17

5
Dnes sa trochu ponáhľam. Myslela som si, že cez víkend toho pripravím na blog požehnane, ale počasie je krásne a tak som počítač bez váhania vymenila za pobyt pri vode. Zachvíľku zas odchádzame do ZOO, takže mám na napísanie článku tak cca 10 minút. 

S radosťou vám teraz ukážem tieto fotky z Košíc! Joj, keď sa na nich tak pozerám, hneď by som šla domov. Leto v Košiciach milujem, sedenie na teraskách, zmrzlina, ráno doma s raňajkami, mamkou a Sebankom....to je proste šťastie. Tak verím, že sa mi čoskoro podarí do Košíc dostať. Tieto fotky vznikli pri mojej poslednej návšteve. Veľmi ma potešilo, keď mi napísal Tomáš, že by sme spolu mohli niečo nafotiť. Hneď som súhlasila, doma ma totiž fotí iba mamka a na zmenu som bola zvedavá :). Fotenie vyšlo akurát tak, že sme obaja prišli od kaderníka / kaderníčky :D. Ja od svojej šikovnej Mišky (rada vám dám na ňu kontakt!), avšak, hrozne fúkalo (VKV, kto pozná, vie, o čom hovorím) a tak moje pekné vlasy vydržali asi 5 minút, kým som došla na zastávku, ale čo sa dá robiť však. Pred fotením som ešte zašla na mexickú bagetu do bagetérie, pretože som na ňu mala hroznú chuť, veď ako stredoškoláčka som ju jedla aj 2x týždenne. Bola som zhrozená zo služieb, okrem toho, že z mexickej zmesy som dostala do bagety asi za jednu čajovú lyžičku (za druhú som si už priplatila), tak slečny za pultom boli k študentom predomnou veľmi nepríjemné, vyslovene sa nevedeli správať. U nás evidentne neplatí "môj zákazník - môj pán". 

Následne som sa však už stretla s Tomášom a išli sme fotiť! Obliekla som si outfit, ktorý som vám chcela ukázať už dlho. Patrí medzi moje "istotky", keď neviem, čo vymyslieť, táto kombinácia limetkovej sukne, trička s potlačou Star Wars a bielych Stan Smith ma nesklame. Cítim sa v nej super a pohodlne. 

Teraz už musím bežať, ale dajte mi vedieť, aký outfit nosíte v krízových dňoch vy. Čo je vaša istotka?


3
2 (2)
7
12
1 collage
6
1
10
11

Outfit: skirt - Urban Outfitters / T-shirt - Target / sneakers - Adidas Stan Smith / sunglasses - Mango

You Might Also Like

13 komentárov

  1. u mňa vždy vyhráva klasika, denimová košeľa

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Prečo tie ponožky, prečo?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vieš čo, súhlasím s tebou, ale nemala som žiadne iné čisté, bez ponožiek nechodím a pred fotením som si ich zabudla upraviť (skryť).

      Odstrániť
    2. A však to vidno iba minimálne. A dnes mi už nepríde také tabu nosiť ponožky.

      Inak táto sukňa má super farbu, už počas amerických postov sa mi veľmi páčila:)

      Odstrániť
  3. Super outfit - ved ako vzdy, tie tricka s takouto potlacov filmov, kapiel, atd. som si momentalne velmi zalubila aj ja, take tie s "motivacnymi citátmi" nemam rada ale zas stale len pasikove a jednofarbe tricka su niekedy uz nuda :D
    V týchto horucavach neznasam na sebe vela veci a ani sa mi nechce nic vymyslat a hlavne to musi byt nieco v com minimalizujem teplo a potenie :D takze momentalne moj outfit na istotku su nejake sortky a pohodlne tricko/ ksela, vacsinou basic kusky a farebne podla nalady a ku tomu vzdy volim nejake zaujimave doplnky, zaujimave okuliare ( na tych sa v lete vyzivam :) ), kabelka a hrozne ma bavia zaujimave vacsie statement nausnice - rozne tassel earrings su na leto uplne super a ku tomu vlasy do hora ( neznasam potenie pod vlasmi )
    Inak videla si film Neon Demon, ci je ten nadpis len nahoda ? Ak ano, tak stoji za pozretie? Premyslala som , ze si ho pozriem a rezencie nan su roznorode :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne sa inak náušky veľmi páčia, ale ku mne sa vôbec nehodia, necítim sa v nich dobre, pritom presne k basic outfitom sú skvelé! :). A vieš čo, ten film mám na watchliste, preto ten názov, tak ti neviem ešte povedať, či áno, či nie.

      Odstrániť
  4. Všetko je v pohode, len tú ZOO nechápem. Vegánstvo nie je len o jedle.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ta sukně ti dělá skvělý nohy. <3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne! Takýto kompliment nevidím často, potešila si ma :).

      Odstrániť
  6. mozem poprosit o kontakt na kadernicku ? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, je to Miška zo salónu La Princess - https://www.facebook.com/studiokrasylaprincess/?fref=ts

      Odstrániť
  7. tento outfit je neuveriteľnýýýýýýýý, úúúplne som sa zamilovala, si top! :))

    Desire fashion blog

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook