BIRTHDAY BABY

20.6.17

7 (2) done
Presne dnes pred 8. rokmi som si založila tento blog! Áno, je to tak, blog má dnes narodeniny :). Na tento deň si spomínam celkom jasne, bolo horúco, rovnako ako dnes a ja som sa odhodlala k niečomu, čo mi kompletne zmenilo život. K lepšiemu :). A pri zakladaní som si určite nemyslela, že ma blogovanie bude baviť tak dlho. Veď osemročné dieťa je už v 3.ročníku základnej školy, tak to je fakt dosť, nie? :D Minulý rok som narodeniny blogu neoslávila, nemala som chuť, nemám rada číslo 7 a tiež som nemala pocit, že je čo oslavovať. Ale svoj blogový príhovor si nechám na neskôr.

Dnes je to našťastie inak, mám pocit, že som sa v blogovaní posunula, do inej roviny a tak celkovo. Bohužiaľ, ako to už v dospeláckom svete býva, nemám na dnes prichystané nič špeciálne, celkom sa teším, že som sa po 11 dňoch konečne dostala k blogu. Začala som stážovať v reklamnej agentúre a niekedy je náročné skĺbiť všetko dohromady. To však všetci dobre poznáme :). 

Ale, môžem vám povedať, že veľký narodeninový post ešte príde a môžete sa tešiť na krásnu SÚŤAŽ / GIVEAWAY a samozrejme aj nejaké tie birthday fotky :). 

Dnes vám s radosťou ukážem tento outfit, ktorý sme s Macom nafotili na jeho nový objektív. Z tejto "hračky" mám veru radosť aj ja, ešte ho presvedčiť, aby ju na mne skúšal častejšie :D. Červená je inak moja farba, cítim sa v nej veľmi dobre a tieto šaty milujem aj po roku od ich zadováženia :). Musím si ale dávať pozor, aby som nakoniec neskončila s armádou červených šiat. Ono to podvedomie nejako funguje a keďže teraz pozeráme The Handsmaid´s Tale (odporúčam!), tak sa to môže ľahko stať. 

Odkedy som zverejnila pár fotiek tohoto looku, nonstop sa ma pýtate, ako som si uviazala turban. Dokonca ste si mnohí mysleli, že je to komplet hotový turban, ale nie moji milí, je to obyčajná bavlnená šatka. A jej uviazanie je viac ako jednoduché, verte mi! Tajomstvo spočíva v jej veľkosti a materiále. Je dosť veľká, štvorcová a hlavne, bavlnená. Je to dôležité preto, pretože narozdiel od saténových šatiek po vlasoch nekĺže a vydrží na mieste celý deň :). Šatku prehnem napoly do trojuholníka a potom ju zložím do plochého "hada" o šírke cca 6-7 cm. A potom ju rovnomerne omotám okolo hlavy, vpredu spravím uzlík a konce zastrčím tak, aby mi nehompálali nad hlavou. Naozaj nič komplikované, len musíte prísť na správny systém! Ak by ste chceli konkrétne tú istú šatku, čo mám ja (je fakt krásna a neskutočne ma baví), tak ju teraz nájdete v Tchibe.

P.S: Nie je leto skvelé? Bez make-upu (obočie nerátam) sa cítim krajšia ako s ním a všetko je veselšie lepšie. Keby som sa takto cítila stále :).

1 done
10 done
20 done
0000 done
5 done 2
2 done
15 done
04 done
7 done
photos by my one and only

Outfit: dress - Mango / double bucket belt - Asos / shoes - TOMS (Urbanlux.cz) / scarf - Tchibo / sunglasses - zeroUV / necklace - DIY

You Might Also Like

5 komentárov

  1. turban sa ti neuveriteľne hodí :) a nehorázne sa mi páči ten look s výraznými okuliarmi a vyžehlenými vlasmi, na jednotku s hviezdičkou! ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Gratulujem k 8mim rokom!:) Krásne číslo.
    A fotky tiež veľmi dobré- outfitovo aj kvalitovo. Druhá fotka úplne super rozmazaná vzadu:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásne farby!! <3 Aj ja už by som mala nafotiť nejaký pekný farebný outfit :)

    www.nasklee.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tá šatka je super, nápaditá a aj s týmto typom okuliarov vytvárajú ten správny efekt! ;)

    Desire fashion blog

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Super! Gratuluji k prvnímu výročí :)

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook