RED DRESS

12.5.17

6 done

Fakt ma mrzí, že teraz neprispievam tak, ako by som si predstavovala, teda častejšie. Materiál na publikovanie by aj bol, ale v poslednom čase prestávam byť spokojná s úpravou fotiek a tak hľadám nové cesty editovania. V praxi to vyzerá tak, že jednu foto upravím, myslím si, že ok, to pôjde zajtra von, ráno sa zobudím, a už sa mi to nepáči. Tento problém riešim už dlhšie a neviem, či je to mojím počítačom alebo je to mnou.

V poslednom čase som tak všeobecne nerozhodná. Sama sa tomu čudujem, pretože sa poznám ako človek, ktorý si je vždy istý tým, čo chce. Myslím, že sa to začalo plánovaním svadby. Scrollovanie Pinterestom mi ukázalo, koľko možností mám a keď sa mi ich páči viac, rozhodovanie je pomerne náročné, hlavne pri udalosti, ktorú mám v pláne absolvovať iba raz za život. Rozhodnúť sa je teda riadna zodpovednosť! 

Rovnako to mám s týmito šatami. Povedala som si, že budem nosiť tento rok viac šiat, pretože ako viete, takmer žiadne nemám. Tieto výrazné červené sa mi veľmi páčia, majú príjemný materiál a cítim sa v nich dobre. Ale! Sú veľkosti XS a napriek tomu sú mi trošku voľné. To by nebol až taký problém. Ten je skôr v tom peplume. Budú sa mi páčiť aj o rok? Na to odpovedať nedokážem.



collage 1 done

1 done

collage 2

17 done

dress - Mango

You Might Also Like

7 komentárov

  1. S peplumom máš pravdu, bohvie či bude IN o rok. Ale keď tak o rok ich možeš predať.
    Inak si myslím, že farba super! Aj strih fajný. Asi majú byť také oversized trošku.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Na tak tie šaty sú bomba! <3 Neskutočne Ti pristanú.
    A s tou nerozhodnosťou to mám rovnako. Sama neviem, čo vlastne chcem!
    WITH GREY WOLF

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mohla bych se prosím zeptat, co máš za brýle? Děkuju! :))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Neviem, či sa ti tieto šaty budú páčiť o rok, ak by aj nie tak ich predáš alebo prerobíš. Avšak, ja ti poviem len jedno, že si v nich fakt bombová! Krásne ti sadli strihovo aj farebne. Určite ich toto leto využi, si v nich dokonalá :) ❤.

    Vladies

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook