COLOURS / CHCEŠ ÍSŤ DO ŠPANIELSKA SURFOVAŤ?

5.5.17

6 done 2

SÚŤAŽ O SURFERSKÝ ZÁJAZD DO ŠPANIELSKA!

Spolu s pracím prostriedkom Surf teraz môžete vyhrať surferský zájazd do Španielska! To znamená, že už 15-18.júna môžete pekne krásne brázdiť vlny na doske v Asturias (a cítiť sa, že znamená svet, haha), užívať si slnko, piesok a španielsku kuchyňu. 


Čo treba pre surferský zájazd urobiť:

- vytvorte štýlový outfit s bielymi šatami / košelou / tričkom...a farebne ho dolaďte!
- čo najzaujímavejšie ho nafoťte spolu s akýmkoľvek pracím prostriedkom SURF (Premýšľajte, čo by sa páčilo porote? Čo ma odlíši od ostatných? :))
- fotku / fotky zverejnite na svojom Facebooku či (verejnom) Instagrame spolu s hashtagmi #surf #vunecistehopradla a označením facebook stránky Surf
- finito! Súťažíte. 

SÚŤAŽ PREBIEHA v dňoch 15.5. - 31.5.2017 a VÍŤAZ bude vyhlásený na Facebooku Surf 2.6. o 14.00, tak nezabudnite skontrolovať, či to nie ste práve vy :).

A ako to už v týchto súťažiach býva, človek sa mnohokrát nezapojí, lebo si myslí, že nevyhrá. Lenže! Ak si vezmete, že sa zapojí menej ľudí, vaše šance na výhru sa nenormálne zvyšujú! Takže tá námaha sa fakt oplatí a koniec koncov, prací prostriedok sa vždy hodí, no nie? Nie je to najviac prešpekulovaná teória, ale takto to funguje, taký je život.

Ja som biele šaty nastylovala nasledujúco. Už ma poznáte, viete, že rada vrstvím a počasie mi to zatiaľ dovolí (aj keď aj ja by som radšej tie plavky a v Španielsku dvojnásobne). Preto som pod šaty hodila ešte jednu sukňu, aby sa vytvoril volánkovitý efekt a navrh uvazala pásikavé tričko. Cez ramená som prehodila army green bundičku, pretože nepoznám farbu, ktorá by lepšie ukázala výrazné farby. V mojom prípade fialovú (áno, vlasy a milované orgovány! :)) a žltú (na doplnkoch).

Budem sledovať, ako sa s outfitmi a fotením vyhráte vy, myslím, že sa dá vymyslieť všeličo, ľahnúť si na trávu plnú púpav, dať si kávu v kaviarni s krásnym farebnám interiérom alebo sa postaviť k babke do jej pestovanej záhrady plnej farieb (isto sa poteší). 

1 done 2
9 done 2
collage done
12 done
5 done 2
3 done 2
photos by Foly

Outfit: jeans, dress - H&M / white skirt - vintage / army green jacket - New Yorker (darček od kamarátky) / sandals, bag, sunglasses - Mango / T-shirt - second hand

You Might Also Like

0 komentárov

Find me on Facebook