LIME GREEN

19.3.17

9 done
V poslednom čase ma veľmi bavia farby. Hlavne nejak začínam po rokoch prichádzať na chuť žltej. Kedysi jej patrilo prvé miesto v zozname obľúbených farieb, ale po tom, čo som mala žlté pomaly všetko, sa to celé obrátilo a túto pozitívnu farbu som nechcela ani vidieť. Ale teraz už viem, že nie je žltá ako žltá! Páči sa mi pastelová až maslová (nejaký top s volánmi som si už vyhliadla) a potom žltá na hranici so zelenou, taká žiarivá limetková. Presne ako táto sukňa! Keď som ju ešte v novembri počas nášho výletu v NYC uvidela, ani na sekundu som nezapochybovala, že musí byť moja. Pritom nič v podobnej farbe nemám a ani som po tom netúžila, ale táto sukňa si ma našla. Mala som ju na sebe už oveľa viackrát, ako som pôvodne odhadovala a to ešte nie je ani leto! Už teraz s ňou mám naplánovaných niekoľko jarno-letných lookov, takže vedzte, že ju ešte uvidíte. Hlavne v kombinácii s modrou a červenou. A samozrejme s vojenskou zelenou, pretože tá si s výraznými farbami výborne rozumie. 

Tieto týždne sú pre mňa psychicky dosť náročné, mám pocit, že sa to tak nejako ťahá už od začiatku roka a len sa mení intenzita. Ako rada by som si dala tripík do Thajska a tvárila sa, že žiadne problémy a trápenia neexistujú. Avšak, keďže život zabezpečuje rovnováhu vo všetkom, dejú sa aj pozitívne veci, len ich ako opatrný a poverčivý človek nechcem zakríknuť. Dnes je 19.3. a presne o 5 mesiacov máme s Macom svadbu! Prečo to tak rýchlo letí? Mám pocit, že sme sa nikam nepohli, aj keď to nie je úplne pravda. Mám za sebou prvú návštevu svadobného salónu a tiež som si kúpila sandálky, v ktorých pôjdem k oltáru. Viem, že topánky sa ako prvé normálne nekupujú, ale ja mám predstavu pomerne jasnú, takže k šatám a štýlu svadby pôjdu dokonale. 

A keď sme už pri tej svadbe, chcela som mať články zo série Wedding Inspo dávno všetky hotové, ale čas letí akosi rýchlo a ja som vám svoje predstavy zdelila naposledy už pred mesiacom! Preto sľubujem, že do konca mesiaca tu bude ďalší svadobný článok :). Dosť práce mi dalo zostrihanie videa 22+2 FAKTOV O MNE, ktoré som v piatok zverejnila. Chcem vám veľmi pekne poďakovať za reakcie a názory, mám z nich veľkú radosť a vážim si tých 20 minút každého, kto si video pozrel. Mám pripravené aj iné video a v hlave niekoľko námetov na ďalšie. Tento rok by som blog veľmi rada rozšírila práve aj o túto Youtube časť.


13 done
5 done
11 done
14 done
10 done
4 done
photos by my love

Outfit: skirt - Urban Outfitters / denim jacket - second hand / army green jacket - a gift from my friend / sunglasses - Quay Australia / shoes - / bag - / silk bandana - Fraas

You Might Also Like

5 komentárov

  1. Taketo vyrazne farby sa mi velmi pacia a skvelo ladia s riflovou bundou. Ked bude teplejsie, viem si predstavit iba nejaku riflovu koselu zastrcenu v tejto sukni a nejaku milu malu crossbody mozno aj vo fuchsiovej.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Sukňa je naozaj veľmi pekná, tiež v poslednej dobe inklinujem k žltej, s tým rozdielom, že doteraz som ju nikdy veľmi nemusela. Rovnako aj oranžovú a teraz mám pocit, že sa mi páčia skoro na všetkom :D
    A svadobné topánky som mala aj ja kúpené skôr ako vybraté šaty ;)

    NITA
    NEW POST

    OdpovedaťOdstrániť
  3. jaj to je barvička ! Moc ti to sluší Beky, jako vždy ;).

    LenaČerge

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook