STAR WARS

7.2.17

14 done 2a
Toľko vám chcem toho povedať, až neviem, kde začať. Ale nejak začať musím a preto poďme na to. Ste skvelí! Fakt úplne najviac skvelí a úžasní. Oukej, väčšinou sú tu ženy, ale isto sa tú nájdu aj nejakí muži, tak to píšem spolu. Som najviac vďačná, že na tento blog chodia takí normálni, inteligentní, milí a uvedomelí ľudia. Presne to som pred niečo vyše rokom / rokom a pol chcela dosiahnuť a stalo sa to realitou. Mám s vami bližší vzťah ako predtým, preto s vami zdieľam viac aj zo svojho života a cením si, že s vami môžem komunikovať ako kamarátka. Chcem vám poďakovať za všetky krásne správy, ktoré mi píšete, za rady, keď si ich pýtate (a potom sa pýtam aj ja vás), za podporu a motiváciu. Nedávno som o tom, čo ma na blogovaní najviac teší písala do EMMA magazínu. A úplne najviac na tom všetkom ste VY. Ľudia a príležitosti, ktoré som vďaka blogu dostala a spoznala. V marcovej Emme (teraz je v stánkoch) je to tom celá strana, tak ak ma chcete mať aj doma, takto je to možné :D. Ja sa už teším, ako ju chytím do rúk, aj keď budem asi jedna z posledných :D.

Konečne sme nafotili nejaký ten outfit. Je čerstvý ako jarný vánok (na ktorý si ešte chvíľu počkáme). Preto som odhodila kabát a nechala si iba koženú bundu, tu sa aj tak všade presúvame autom, tak je to v pohode. Dlho som túžila po vintage tričku s nejakou rockovou kapelou (Aerosmith by bodol), ale nájsť ho, to je ťažšie ako doma vymiešať pizzové cesto (naposledy skončila celá pizza v koši, je to márne). Ale moja budúca svokra mi našla náhradu. Dostala som od Sebana úlohu - doniesť mu z Ameriky Star Wars výbavu. Len dvíham obočie nad tým, že 3,5 ročný chlapček nie je spokojný so svojim oblečením. Jeho ruksak v tvare zelenej žaby je ,,pre malé deti", tričká nie sú dotatočne trendy (čo na to povie kamarát Ninko - to je asi budúci fashion guru či čo), teraz letí v škôlke Star Wars, tak treba ísť s dobou (moje deti budú bité :D). Tak Macova mamka je neskutočná nákupná maniačka a má prehľad, tak ma zobrala na miesto, kde mali všetko v Star Wars téme a okrem iného tam našla aj toto tričko pre mňa. Budúci svokor sa ma včera spýtal, koľko rokov má to tričko, takže beriem, že úloha je splnená, vintage feeling tam je na sto percent :D.

A posledná vec, o ktorej som vám chcela napísať, lebo som z nej úplne nadšená - vidíte moje vlasy? Vidíte, že sú trošku tmavšie? Maco si to zase raz vôbec nevšimol, ale to už ani nekomentujem. Za ich zmenu môže švédska veganská farebná maska Maria Nila Stockholm! Nemám teraz čas ísť na farbenie a moje blond konce už chytali nepekný nádych a toto je skvelé riešenie. Farba sa postupne vymýva, tak ju môžete stále meniť. Viem, že všetci skúšajú ružové a iné odtiene, ale len aby ste vedeli, sú aj prirodzené verzie. A tá maska je jedna paráda! Obsahuje arganový olej a neviem čo všetko ešte, ale vlasy sú po nej tak hebké, mäkké, vyživené a voňavé. Nechala by som si túto recenziu na beauty post, ale podľa mňa ešte aj na fotkách vidieť, aké sú na dotyk príjemné :D. Ja si teraz stále hladkám vlasy, viete. Ešte vám o tejto maske napíšem viac neskôr, ale musela som aj teraz. Majte sa zatiaľ krásne!

15 done
12 done
11 donea
5 done 2a
collage
1 done 2
3 done 2
10 donea
16 done 2
photos by my one and only

Outfit: skirt - second hand / Star Wars T-shirt - Wallmart / leather jacket - Mango / sunglasses - Quay Australia / shoes - Tally Weijl / horn necklace - Maria Pascual

You Might Also Like

15 komentárov

  1. That skirt is so fab!

    xx

    www.dylanasuarez.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. super outfit a krasne vlasky!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. si krásna :) a tie vlásky :) je super, že si s blogom dosiahla to čo si chcela, a robí ťa šťastnou :) držím ti palce aj naďalej :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Becca si tu krásna a úplne z teba srší spokojnosť! :) ❤

    OdpovedaťOdstrániť
  5. SW je srdcovka, moc pěkně jsi vymyslela ten outfit.)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. niet nad spokojnosť so svojím životom a tá z teba srší ako čerstvo streknutá voňavka :) ehm, je normálne, že ti chcem pohladkať vlasy ? keď si si ich tak vychvaľovala .... :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ahoj, už dlho tiež uvažujem o tej maske. Ktorý máš odtieň? Jam mám podobné vlasy ako Ty, no bála som sa, že hazel brown bude príliš teplá a chocolate tmavá. Pristane Ti to! 👌

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! :) Ja mám CACAO 6.00, ale ono intenzitu určuješ aj podľa toho, ako dlho necháš masku pôsobiť. Bála som sa, či tá kakaová nebude teplá, ale je neutrálna, mierne dostudena, naozaj krásny odtieň.

      Odstrániť
  8. Najprv som si vravela, že len prebehnem fotky a je to a aspoň ti napíšem rýchly koment, že z týchto fotiek sa mi najviac akosi ľúbia tvoje vlasy.. :) A tak som si nakoniec prečítala aj článok a spomínaš tam masku a aké sú vlasy hebké a tmavšie, no takže musím povedať, že som si to naozaj všimla na prvý pohľad :) Outfit super aj vintage tričko :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  9. vyzeráš výborne a fotky sú krásne, Maco je ozaj šikovný ;) tetovanie som si na tebe asi ešte nikdy nevšimla a je skvelééé!

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Prirovnanie nákupu trička k domácej pizze ma úprimne rozosmialo! A tričko samozrejme vyzerá skvelo.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. vyzeras uzasne, velmi dobre, pokojne a vidiet ti v tvaricke ako si dozrela, samozrejme v tom dobrom slova zmysle. Som unesena...

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook