WEEKLY / 1.3-4

30.1.17

IMG_4176 final
Tak, posledné dva týždne neboli zrovna zábavné, ale tiež v nich boli potešujúce momenty. Bola som napríklad doma, videla Sebana ako sa pokúša lyžovať, prešla som si Košice, sadla s mamkou na kávu....a potom s Macom znova odletela do Ameriky.

collage 20
Cestovačky Regiojetom. Knihu Mengeleho dievča som dostala na Vianoce od mamky a zhltla som ju za menej ako týždeň. Dokonca si myslím, že mohla byť pokojne aj dlhšie. Síce som mala miestami výhrady k štylizácii (to má na svedomí novinárka, ktorá knihu dala dohromady spolu s autorkou), príbeh ma dostal a rozhodne stojí za prečítanie. 

Výťahovka, keďže som bola po čase v nejakom výťahu. A jediný outfit, ktorý som v Košiciach nosila :D.

collage 18
No tá moja mamka! :)

IMG_3915
Nejaký ten beauty moment musí byť aj doma :). Milujem sa len tak válať.

collage 19
Hummus so sušenými paradajkami je nebo! A zamilovala som si toto posteľné prádlo z IKEA, asi ho kúpim domov aj nám.

IMG_4151
Večerný indoor piknik.

IMG_3947
Tento pohľad! Moje mesto :). Keď som okolo chodila pravidelne, tú krásu som si až tak neuvedomovala, ale teraz? Teraz stále.

collage 24
Obedík s rodinou. / V Košiciach si so snehom poradili výborne :D.

collage 22
Ako vravím! Ale aspoň sa dal postaviť obrí snehuliak.

IMG_7655 done
Pravá tvár môjho mladšieho brata.

collage 21
Cez víkend sme si užili sneh na Jahodnej, lyžovať sme síce nešli, ale učili sme Sebana a potom skočili na chatu, kde bolo snehu miestami až po kolená (vysokým po lýtka). Mamka si už navykla na selfies, dala som jej svoj starý telefón, tak možno aj Instagram bude zachvíľu (srandujem).

IMG_4156
Takto dopadla najlepšia fotka zo série ,,Prosím odfoť ma ako hojdám Sebanka."

collage 23
Samozrejme najlepšia časť lyžovačky je hojdať sa v zime a navyše v lyžiarkach, však. Úsmev ako anjel, ale nenechajte sa oklamať, fotka vyššie hovorí jasne :D.

IMG_4161
A späť v Prahe. Mala som pocit, že som sa nevyspala v Košiciach a v Prahe to bolo ešte horšie, ale stálo to za to.

IMG_4159
collage 17
IMG_4160
Prechádzať sa po Starom Meste pomaličky so svojim milovaným je úžasné, ale keď ste ovešaná taškami a ponáhľate sa, už to také skvelé nie je, ale aj tak, tá Praha je čarovná.

IMG_4144
Konečne som sa zašla pozrieť do sekáča MINT na Vinohradoch!

IMG_4166
Po celom dni behania po Prahe ovešaná taškami som sa rozvalila u Sindy na Slezskej a ledva som sa znova postavila z postele. Zašla som po Sindy do práce a skočili sme sa pozrieť na novú kolekciu TOUS SS2017. Okrem šperkov majú aj kabelky či šatky, mňa však samozrejme najviac zaujímajú šperky. A rozhodne sa oplatí si ich priezrieť. Či už strieborné pozlátené alebo tie zlaté. Z novej kolekcie sa mi páčia jemné šperky s hmyzom, sú fakt krásne!

collage 13
IMG_4024
collage 14
collage 15
IMG_4058
Vďaka práci som spoznala perfektné kvetinárstvo na Holešoviciach. Majú krásne ruže za doslova smiešne ceny, tak asi budem kvety nakupovať už len tam. Alebo nieeee, pošlem po nich Maca, veď s práce to má blízko. Tak, ako dobre som to vymyslela :D.

collage 25
Nie je to moja kytica, ale je presne z toho kvetinárstva z Holešovíc, tak som si ju vyfotila.

IMG_4056
Tu chcem ležať, ďakujeeem.

IMG_4172
IMG_4171
Našla som to, čo som hľadala :).

IMG_4173
A ide sa do Ameriky. V novembri, keď som USA navštívila prvýkrát som si nemyslela, že sa vrátim tak skoro a už vôbec nie za takých okolností. Ale tak život zariadil.

IMG_4126
Wuaaa, tieto výhľady! Takže vás trošku zaspamujem, pretože si nemôžem nechať tie fotky iba pre seba. Snáď vám to nebude prekážať. No nie je to úžasné? Bola som prilepená na okienku tak dlho, až mi pán predomnou buchol silno do hlavy, keď si sklápal sedadlo. Teraz sa smejem, ale zanadávala som si poriadne a následne sa prilepila na druhé okienko. Mala som šťastie, že tentoraz som mala k dispozícii hneď 2! Inak Swiss Air je zatiaľ najlepšia spoločnosť akou som kedy letela (ešte som nešla Emirates). Všetko čisté, pekné deky, a to jedlo! Konečne niečo normálne, z čoho vás nenafúkne ako balón. (alebo možno inde chcú aby pasažieri držali lietadlo vo vzduchu). Dokonca aj ten syr ste si mohli dať na jedlo zvlášť, čo som fakt ocenila. Namiesto hnusných majonézových šalátov, bol tu čistý a dressing bol vedľa. A ani príbor nebol plastový! No mňa dostali! Takže ak budem mať na výber, budem letieť s nimi.

IMG_4091
Na dlhú cestu lietadlom jedine pohodlne, ale tak, aby som stále vyzerala ako človek :D. Takže voľné velvet nohavice, ktoré sú skoro ako tepláky, akurát tak nevyzerajú a teplý sveter, pretože je mi v lietadle vždy zima. 

IMG_4136
collage 12
8 hodín je dosť, ono akokoľvek sa snažíte, príde aj moment nudy. Ja som ju zahnala Garnier Tissue Mask, ktorá mi krásne hydratovala pleť. Do lietadla sa nelíčim, je to zbytočné a skôr to uškodí. Zato mám poruke krémy, termálnu a ružovú vodu na osvieženie. Jednoducho - hydratácia je základ! A nebojte sa, nikto ma nevidel, všetci sa venovali spaniu, filmu alebo čítaniu.

collage 26
Asi ma má rád, keď prežije, že si dávam v lietadle (aka na verejnosti), takúto fancy masku :D.

IMG_4175
Výborný zeleninový kuskus. Akože v lietadle veľmi poteší.

IMG_4275
Pristávame, už sme takmer v NYC.

collage 27
Prvé raňajky. Bagel, hummus a hummus z červenej repy.

collage 11
Už tradične, matcha latte zo Starbucksu nemôže chýbať! Inak je to vtipné, lebo v Prahe fo SB vážne vôbec nechodím.

photos (mostly) by me

You Might Also Like

9 komentárov

  1. Juu ty se máš ty už jsi zase v US? Závidím :).

    LenaČerge

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásne fotky, ako vždy :) A teda neprezradíš nám, z akého dôvodu ste leteli znovu do NY? Každopádne sa teším na foto report.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :). Nešli sme priamo do NYC, ale do Connecticutu, kde žije Macova rodina :). Šli sme tu z rodinných dôvodov, ale skôr smutných, ale tak snažíme sa to spojiť aj s niečím príjemným.

      Odstrániť
  3. super post :) na Mengeleho dievča sa chystám tiež, tak som zvedavá :)
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krasne fotky...
    AJ ja som dostala na VIanoce tu istu knihu :) pribeh bol nadherny dokonca som na konci pri tej casti ako zili s manzelom aj plakala :P neskutocne co ludia dokazu ludom spravit... NY milujem bola som tam dvakrat a stale ma to tam taha...
    Hned ako prve, co ma napadlo, ze preco ste sli do USA bolo oznamenie zasnub (Gratulacia!), ci nepovies nam preco ? - len som asi moc zvedava, prepac :D
    V ramci moznosti si uzite
    Pekny zvysok dna :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vieš čo a mne zas chýbalo viac z jej života s Jurajom, chcela som vedieť, aké mala pocity keď otehotnela, ako spolu žili, trochu viac :).

      Ďakujem za gratulaciu! :) Ale to nie je dôvod prečo sme tu, aj keď teda, samozrejme nám k tomu Macova rodina gratulovala.

      Odstrániť
  5. Jsi strašně podobná mamce :))) A téééda super že jsi zase v USA, těším se snad na nějaké fotky :)
    Giveaway Saloos

    OdpovedaťOdstrániť
  6. becca dlhsie som na tvojom blogu nebola, velmi pekne to mas "vynovene" a som rada, ze stale blogujes a vobec to nie je nuda ! :) tesim sa na dalsi post a tiez som zvedava na dovod navstevy USA

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne, teším sa, že sa ti nový dizajn páči :).

      Odstrániť

Find me on Facebook