MIXIN´

26.1.17

13 final
Ako sa hovorí, život je pes....Alebo viete čo? Povedzme si iba, že je nevyspytateľný a hotovo. Nemyslela som si, že pôjdem do Ameriky tak skoro, po ani nie 3 mesiacoch. Lenže idem, už túto sobotu. Nebude to zábava ako naposledy, skôr presný opak. Ale ak bude čo, pokúsim sa prispievať aspoň nejaké Stories na Instagrame. Lebo neviem kedy sa ozvem najbližšie na blogu s nejakým outfit postom. Niečo iné však vymyslím a ešte budem dúfať, že budem mať čas to hodiť do éteru. Napriek všetkému, mám taký tušák, že tento rok bude dobrý. Možno až príliš a preto sa musia diať aj aj tie zlé veci? Ale nad tým som sa už zamýšľala minule, dnes už nebudem. Naozaj cítim, že v mojom (aj Macovom) živote je toto zásadný rok. A to pritom nepárne čísla fakt nemusím...Ležím v posteli, je večer, ja som unavená, ale ešte nejdem spať, počúvam Bon Joviho a som síce vyčerpaná, ale tak pozitívne. Viem, že všetko bude dobré (možno je to tou hudbou) a to čo teraz nie je, sa dá do normálu. Časom. Skôr či neskôr. 

Ešte predtým ako vám poviem pár slov k outfitu si prosím prečítajte moju úplne odveci a možno trápnu úvahu, ale aj nad takýmito vecami sa niekedy zamýšľam a teraz mám takú chuť či potrebu to napísať, len tak :D. Prečo dnes už nie je populárna hudba ako robili Aerosmith alebo Bon Jovi? Akože to je nesmrteľná klasika (podľa mňa) a kvalitný materiál. Mňa napríklad vôbec nezaujíma nejaký The Weeknd a dokonca ani Kanye a úprimne neviem kto všetko je teraz hore. Ja si stále fičím na týchto starých hitoch. Plus milujem začiatok milénia, The Calling, staré Maroon 5, dokonca niekedy (dobre, fakt len občas) si pustím aj Simple Plan. Dobre, tieto kapely mali pár hitov a svoje obdobie, ale Aerosmith a Bon Jovi, to je absolútny špic. A áno, mám rada aj slovenské kapely, ale z nových viac menej iba Korben Dallas, inak u mňa na plnej čiare vyhráva Elán (aj s namysleným Rážom), Aya, No Name a hitovečky ako Vráť trochu lásky medzi nás a milujem aj staré smiešne duo P.S. Dokonca ak by som si mala vybrať medzi teraz tak obľúbenou Katarziou a Paľom Haberom, tak bez váhania vyberám Paliho (Láska, necestuj tým vlakom atď.) a môžete ma aj ukameňovať. Tak ja neviem, či som sa do zlej doby narodila, alebo jednoducho neviem držať krok s tou dnešnou....Netvrdím, že sa mi nič  nové nepáči, lebo iste nájdem niekedy nejakú novinku, ktorá sa pripíše na môj zoznam obľúbených, ale je ich čoraz menej. A možno je to aj preto, že tie staré pesničky sú už súčasťou mojich spomienok, spájajú sa s nimi a tak sú mi bližšie. Tak týmto som sa chcela len priznať :D.

V tejto zime nosím stále to isté. Konkrétne to, čo vidíte v tomto outfite, len striedam tričko. Leopardí kabát je dosť tenký, ale vymyslela som ako naňho. Beriem si pod neho koženú bundu! Zahreje a ešte aj vyzerá dobre. Minule som sa na to totiž vykašlala a vyrazila do centra Prahy v páperovej bunde, raziac heslo ,,Keď je zima ne je moda", ale mala som zo seba zlú náladu. Ja predsa po meste v páperovke nechodím....nie som žiadne princeznička, ale jednoducho sa tak necítim dobre. Svoj camel coat som predala, že nájdem lepší, no nenašla som, lebo v obchodoch predávajú iba nejaké cardigany a volajú to kabáty...Takže vrsvenie je fajn a nemusí byť ani príliš komplikované, veď čo by sme v mrazoch chceli? Čierne nohavice, vysoké čižmy a basic top. Ani nemám náladu na viac. Avšak, malý mix vzorov posunul tento jednoduchý look úplne inde! Tak ak ma do jari neuvidíte v ničom inom, prosím nečudujte sa. :D

6 final
1 final
19 done
1 collage final
5 final
3 final
9 final
fotky od mamky :)

Outfit: leopard coat - vinted / leather jacket, high waist pants - Mango / white T-shirt - F&F / boots - Miss Sixty / scarf - Pierre Cardin / sunglasses - Ray Ban Round Fleck / bracelet - Qudo (nájdeš TU) / backpack - Fjällräven Rekanken

You Might Also Like

8 komentárov

  1. Krasny outfit ako vzdy to uz ani netreba pisat :D
    S tou hudbou to mam presne tak isto, najradsej pocuvam klasiku stale to iste dokola a z novych veci sa mi paci len malo a vôbec nepoznam nazvy spevakov a kapiel, ktore su aktualne. Dokonca ani nove albumy od najoblubenejsich interpretov mi nepridu take dobre ako tie ich stare a vzdy sa mi z nich paci tak max 1-3 piesne kdezto z tych starych je super cele CD. Proste ked vznikne genialna pesnicka uz je tazko to prekonat aj pre interpreta, ktory ju zlozil, alebo som mozno len ja velmi narocna :D Hlavne pokial ma pesnicka nezaujme tak ju pocuvat nedokazem a povedala by som ze mi az lezie na nervy :D
    A s kabátmi mas cistu pravdu, ak nejaky v obchode stoji za to tak stoji hrozne vela, ostatne polyesterove kabaty su uplne na nic, nehreju, zmolkuju a este najhorsia kombinacia, ktora ma dokaze vytocit je ked je to nekvalitne a este aj drahe. Inak super kabaty maju second handoch, tam som nasla vlneno-kasmirove za par korun a su moje najoblubenejsie, len niekedy ich treba trochu upravit :)
    Drzim palce nech ti vsetko dopadne dobre :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je pravda, naposledy čo sa mi páčil nový album celý bolo od Kings of Leon - Mechanical Bull, čo síce nebolo tak dávno, ale odvtedy nič.
      Ja v sekáči aj nájdem super kabát, ale väčšinou je mi strašne veľký :/ pri oversized svetroch či tričkách je to ok, ale pri kabáte už menej a tak ho tam nechám.

      Odstrániť
  2. Suprova kombinace, jen mi prijde, ze ten klobouk uz je tam navic. :)

    CITC

    OdpovedaťOdstrániť
  3. S hudbou absolútne súhlasím, len milujem ešte oveľa staršie, ako si spomenula, ale aj tie spomenuté patria medzi moje obľúbené. Rozhodne nepoznám nových autorov pesničiek, pseudospevákov atď. Pre mňa je top obdobie 80. roky + soundtracky + klasická hudba + Frank Sinatra. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja som stará škola jednoducho, a nielen čo sa týka hudby. Zle som sa narodila.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Outfit je suprový, krásně jsi ho zkombinovala.
    Giveaway Saloos

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Mne sa dnešná, moderná hudba zdá byť taká na jedno kopyto, s jedinou výnimkou, ktorou je Ed Sheeran, na mňa všetko pôsobí suchým a rovnakým dojmom. Na slovenskej scéne sa stretávam s mladými interpretmi (v tomto prípade najmä jemnejšieho pohlavia), ktorí majú celkom obyčajný hlas a od iných ľudí s hudobným sluchom sa odlišujú len slávou, čo ma mrzí, pretože tým berú priestor iným, povedala by som výnimočnejším spevákom, ktorí sa často uberú iným smerom, respektíve začnú tvoriť anglické texty a ešte väčšmi strácajú šancu byť úspešnými. Samozrejme, žijeme v 21. storočí a oni majú právo robiť to, čo považujú najsprávnejším a ja nie som oprávnená ich za to odsudzovať, rozprávať im to do toho a brániť im v tom, tak len konštatujem. (...a do toho mi zas nemôžu kecať oni. :D) Rovnako, ako ty som si zamilovala staršie skladby, interpretov, tvorbu, i keď trošku staršieho kalibru. Pre mňa žije hudba Beatles, Louisa Armstronga, Stevieho Wondera, Queen a ešte kopec ďalších geniálnych hudobných legiend, na ktorých nie je škoda šetriť chválou. Je mi ľúto, že sú to pre mnohých ľudí staré záležitosti a veľa mladých ľudí vlastne ani nevie, o koho sa jedná. Mňa, ako podstatne mladého človeka - veď nemám ani pätnásť! (prosím, neodsudzujte ma za to, s opovrhovaním mnou a mojimi názormi kvôli veku sa stretávam až príliš často a už ma to nebaví) - začína trápiť a mrzieť, že keď budem prežívať posledné roky života, nebudem môcť spomínať na kvázi skutočnú hudbu "mého mládí", ale na nejaké remixy priam trhajúce uši či ľudí, ktorí majú kontroverznosti plné vrecká. S pocitom, ako máš v tomto ohľade Ty, sa stretávam pričasto.
    Nikdy som Ti to nepísala do komentáru, preto teraz píšem, že máš veľmi pekný outfit! Páči sa mi, ako dokážeš ťažko-kombinovateľné či ľuďmi-podceňované (teda, že oni by si to neobliekli, lebo sa radšej držia obyčajných obtiahnutých nohavíc a trošku voľnejších tričiek :D) kúsky zakomponovať do takého outfitu, ktorý ohúri, no neurazí. Kiežby som aj ja mala také módne cítenie a zároveň toleranciu v očiach iných! (Dovoľ mi to vysvetliť. Často sa mi stáva, že mi ľudia povedia, že sa obliekam "inak, retro, ale je to super", pričom za taký názor som rada, ale už som sa stretla aj s výsmechom ľudí z mojej vekovej kategórie. Veď hej, no čo čakať od skupiny dospievajúcich detí?) Si mojím obrovským vzorom.
    Prepáč mi, že som sa Ti tu toľko rozpísala, už sa to nebude opakovať, sľubujem! *nervózny smiech* Prajem veľa šťastia v živote, kopec zážitkov v Amerike a pozitívnu energiu! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj! :) Ďakujem ti za krásny komentár a teším sa, že je dlhý, ja čítam rada. Ach, slovenskí interpreti čo chcú preraziť v zahraničí, to je kapitola sama osebe, ale vieš ako, za pokus nič nedáš (niekedy dáš, ale ak neskúsiš, nezistíš). Prekvapil ma tvoj vek, dnes je už veľmi málo ľudí, ktorí sa, hlavne v tvojej vekovej kategórii, neboja ísť svojou cestou. Všetci čumia na YT videá, počúvajú rovnakú hudbu, nemajú žiadne záľuby a rovnako sa obliekajú...preto kašli na to, že nebudeš mať ,,hudbu tvého mládí" - budeš ju mať, tú svoju! Ja si do diára zapisujem pesničky, ktoré každý rok najviac počúvam a nejaké novinky sú tam v menšine. Ale je to môj zoznam, ktorý patrí k môjmu roku :). Aj k obliekaniu len toľko, rob ako cítiš, možno sa ti niekto teraz smeje, alebo to komentuje, v budúcnosti sa ti to však bude hodiť. A väčšinou komentujú aj preto, že oni nemajú odvahu. Pamätám sa, keď začali byť v móde legíny (bolo to pred 10 rokmi) a nedali sa kúpiť v obchode. Odstrihla som si silonky na spodku a nosila ich pod riflovou mini sukňou. Kopec ľudí krútilo hlavami a smiali sa, že čo to je. Rovnako so sukňou s vysokým pásom a tričkom zastrčeným dnu. ,,Preboha Rebeka, vytiahni si to tričko zo sukne..." Neprešiel ani polrok a už to tak nosili všetci. Ostaň taká aká si, podľa mňa to s mladými dnes ide dolu vodou, väčšina má problémy s gramatikou, nič nečítajú, no radšej už nič nehovorím :D. A budem rada, ak mi ešte niekedy napíšeš :). Ďakujem a veľa šťastia aj tebe! :)

      Odstrániť

Find me on Facebook