GREY

21.2.17

6 done 2
Pôvodne som vám dnes chcela naservírovať ďalšiu časť svadobnej inšpirácie, ale na jej písanie potrebujem kľud. Akože pokojne si sadnúť, zapnúť nejakú príjemnú hudbu, spraviť si čaj a písať. A to sa mi v týchto dňoch nedarilo, takže mi naň dajte ešte trochu času. Je tu však nový outfit! Trochu som si zaexperimentovala s vlasmi (s Photoshopom) a skúsila, aké by to bolo, keby boli šedé. V poslednom čase totiž o takejto zmene uvažujem a veľmi ma láka. Určite by som nešla až do takejto výraznej celoplošnej šedej (nechcem si vlasy odfarbovať), ale nejaký ten balayage v kombinácii s farebnými maskami Maria Nila....to už áno! Čo myslíte vy? 

A teraz pár slov k samotnému outfitu. Košelu som našla v Rimavskej, v nagyikinej skrini, keď som hľadali jednu tejto veľmi podobnú (a ktorú som nenašla, kde teda je?!). Bavia ma na nej rukávy s volánikmi aj veľká mašla. Nabudúce vám ju ukážem s koženou sukňou, sú fakt dobré duo. Tentoraz som si ju však dala s čiernymi high-waist riflami a novým lesklým sačkom, ktoré som vymenila za sukňu na Vinted (tam ešte budem pridávať veci). Normálne lesklé koženkové veci FAKT nemusím, ale trend patent leather ma dostal a voilá, toto je moja prvá vec. Ako som však z tohto sačka so zvonovými rukávmi bola nadšená, tak som zistila, že sa pomerne ťažko kombinuje. Je to výrazný kúsok a treba s ním narábať opatrne. Keď som cez neho prehodila riflovú vestu, rukávy sa zvýraznili a mne sa tak celý outfit páčil oveľa viac! Budem tieto dva kúsky dávať dokopy častejšie.

Včera som išla pomerne dlho električkou a oproti mne sedeli dvaja stredoškoláci. Dievča a chlapec. Všimla som si to dievča, chlapec ma nezaujímal. To dievča vyzeralo dobre. Bola pekná, mala husté vlasy po ramená, na očiach iba maskaru a perfektný matný bordový rúž. Bolo vidieť, že sleduje, čo sa nosí, že chce byť iná ako jej spolužiačky. Že chce pôsobiť dojmom ,,takto som vstala", ale bolo jasné, že aj nad tým jednoduchým outfitom ráno dosť premýšľala. Možno sa odlišovala od dievčat v jej triede, ale inak vyzerala rovnako ako polovica dievčat v nákupných centrách. A rozprávala o tom, čo chce robiť po škole a čo ju baví. No baví ju cestovať. Chce vidieť Paríž, New York, chce ísť zase na Tenerife. Ok, super, to chceme asi všetci. Nič nové, nič konkrétne, nič, čo by robilo ju ŇOU. Všímam si to (hlavne, ale nielen) u mladých ľudí. Tlak cez sociálne siete a spoločnosť ako takú je stále silnejší. Vedia vôbec mladí čo NAOZAJ chcú alebo to chcú len preto, že sa to chcieť má a je to trendy a cool? Dospievajúci človek je najviac sústredený na seba, a práve to je čas, kedy by mal hľadať svoju osobnosť a nie kopírovať to, čo vidí dennodenne na Instagrame. Viem, že je to ťažké. Ale myslím, že je rozdiel medzi role models (ktoré majú čo ponúknuť aj z iného hľadiska ako toho výzorového) a bezduchou inšpiráciou. Bohužiaľ, mám pocit, že dnes viac fičí to druhé. 

03 done 2
11 done
collage 2
02 done 2
12 done
17 done 2
10 done
collage 1
photos by Sindy

Outfit: white shirt - vintage / patent leather jacket - Vinted / denim vest - second hand / pants - Mango / booties - CCC / sunglasses - Ray Ban Round Fleck

You Might Also Like

13 komentárov

  1. Love it! Táto farba vlasov Ti veľmi pristane a tak isto aj outfit je skvelý! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. takto šikovne si to spravila vo Photoshope? :) a ja že si si naozaj prefarbila vlasy :) ja by som ale bola za to nechať si ich tak ako ich máš teraz :) páčia sa mi viac :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  3. keby si nenapísala to o tých vlasoch, tak by som seriózne uverila, že si prefarbená :D mne sa tvoja momentálna farba veľmi páči, no môže to byť zaujímavá zmena :) a super text, zaujímavá myšlienka s tým, či naozaj niečo chceme alebo sme len nútení chcieť, ja mám často pocit, že nás núti niečo chcieť aj naše vlastné okolie a potom sa akosi strácame v tom, čo naozaj máme radi a čo by iní chceli, aby sme mali radi.
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak to si sa pekne pohrala s farbou teda.. :) mne by sa na tebe sivá páčila, dokonca aj taká s nádychom dofialova a balayage by bola skvelá :) outfit super ako vždy :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ty vlasy!!!! Jdi do toho!!!! A nad tím co píšeš uvažuji čím dál častěji. Mám dojem ze už jsem psala v nějakém článku, že jsem ráda, že moje puberta probíhala bez instagramu. Nechtěla bych být pod takovým tlakem, jako jsou dnešní dospívající. O tlaku na dokonalý vzhled jsem článek už psala, ale je to i tlak na to, co by měli vlastnit, chtít, vidět. Vše jako podle nějaké šablony; (

    OdpovedaťOdstrániť
  6. To je mazec! Já bych do toho být tebou šla klidně i takhle celoplošně, vypadá to bombasticky! Akorát mně se teda šedá strašně rychle vymyla, i když to byla barva :/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ahoj, tie vlasy ti pristanu :) aj ja by som chcela viac experimentovat s mojimi vlasmi, odvahu by som aj mala ale bohuzial kvalita vlasov mi to nedovoluje...
    Fascinuje ma tvoja schopnost aj s na prvy pohlad "nenositelneho" kuska oblecenia vytvorit totalne peckovy outfit, fakt genialne a hlavne NEVSEDNE !
    S tymi mladimi a trendami to vnimam rovnako, akonahle je nieco in a pride aj vo velkom do obchodom to vidim takmer na kazdom ( a nejde len o oblecenie) ako keby ani nerozmyslali ci sa im to paci alebo nie ale je to trend a je to na Facebooku/instagrame tak to musim mat.
    Viem ako mi mamina rozpravala, ze ked nieco ficalo ked bola na strednej tak si to vsetky baby v triede museli zohnat alebo vyrobit a socialne siete vtedy neboli.
    Myslim, ze to k tomu patri, tiez som v tom veku este poriadne nevedela co chcem aky je moj styl atd. a vela krat som sa nadchla pre nieco co som niekde videla a chcela to v zivote robit aj k ed to nebolo to prave pre mna.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Bekina ale dzivo vyzerajú vlásky, fakt hezke hezké:)
    S.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Kasli na sedu farbu :) .. a uvaha vyborna, rada citam Tvoje clanky.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Tie vlasy ♥! Pristanú ti! Tiež som také chcela (ale úplne také) no veríš tomu že doma sa presne taká farba dosiahnuť nedá? :D tak som skončila s pastelovou fialovou nakoniec, no aj to bolo fajn :)
    A k téme.. Máš pravdu, veľa mladých ľudí chce len to čo vidí na sociálnych sieťach, kopíruje, nemá vlastné názory, ale ak ich aj má bojí sa ich vyjadriť pretože by bol odsúdený skôr ako by vôbec začal. Ľudia si zvykli na to byť jeden ako druhý, dobiehať súčasné instagramové trendy no zabúdajú na to vytvoriť si vlastnú osobnosť, tvoriť niečo čo po nich ostane, stále sa vzdelávať a zaujímať sa, ich jediným cieľom sú peniaze a hlavne že majú najnovšie kúsky v šatníku. Česť výnimkám samozrejme. :)

    Now She Flares

    OdpovedaťOdstrániť
  11. už moc nekomentujem blogy, ale musím priznať, že toto je top, dostalo ma to do kolien, úplne

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook