BLACK WINTER

21.12.16

12 done
O tri dni sú Vianoce. Viem, že to viete, ale musím si to napísať, aby som tomu uverila. Všade na blogoch sú samé vianočné posty, a isto by som nejaký hodila aj ja, keby som tieto Vianoce prežívala viac. Som totiž zvyknutá o tomto čase byť už doma na Slovensku, jesť perníky namočené do bylinkového čaju, počúvať koledy a byť v kruhu rodiny. Štedrý deň je potom už čerešničkou na torte. Ale tento rok je to vďaka tomu, že to tak parádne vyšlo na sobotu, úplne inak. Mám ešte dosť vecí, ktoré musím vybaviť a stihnúť. Snehu našťastie niet, lebo to by som sa po meste pohybovala zložitejšie. Všetci, čo žijú alebo žili v Prahe vedia, aké zmätky dokáže narobiť. Každopádne, nechcem sa zas tváriť, že idú Vianoce mimo mňa. Ja som veľmi christmas typ, len tento rok o dosť menej. Máme v Prahe výzdobu, stromček, svetielka, tento týždeň som spravila väčšie upratovanie. Zapaľujeme sviečky na adventnom venci, pripravila som zemiaky s kapustou, ako kúpite na trhoch a večer si dávame varené vínko. Vyrobila som pohľadnice, zháňala, tvorila a balila darčeky. Lenže už je všetko hotové a teraz to je cez deň nejaké smutné. Ja si Vianoce spájam s rodinou a tá mi jednoducho chýba. Už sa neviem dočkať soboty, keď budeme všetci spolu! 

Takže ak je na tom niekto rovnako, pripájam tento outfit post, ktorý je mimo Vianoc, normálny decembrový look. V čiernej chodím akosi viac, pretože čierne skinny jeans sú najlepšou voľbou v tejto zime. Čierny kožuch som dostala na Vianoce od Macovej mamky, patril ešte jej mamke, teda Macovej mamke a ja som veľmi vďačná, že ho môžem mať teraz ja. Je super hrejivý, ale aj poriadne ťažký! Z hlavy tento šedý klobúk poriadne ani nedávam dole, hodí sa k čiernym čižmám rovnako ako aj k týmto hadím. Prekvapivo sa mi tieto výrazné topánky páčia viac zakomponované do outfitu aj s inými vzormi. Napríklad s tričkom s potlačou a folklórnym pásom na kabelke. Kedysi som si myslela, že je najlepšie ich nechať vyniknúť pri jednoduchých lookoch, ale mám pocit, že s nejakým vzorom, hoci len na šatke a farbou, ladia lepšie. Čo myslíte vy? Mimochodom práve v tomto poste vidíte čipkované doplnky Cruciani z Blogerinas. Červený náramok nosím každý deň a variabilnosť čierneho ruženca ma veľmi baví. Tentoraz ho mám ako choker, nabudúce ho uvidíte inak :). Ak vám ešte chýba nejaký darček, z Blogerinas vám ich doručia do Vianoc ak ich objednáte ešte dnes do 12.00!!

Tak, užite si tieto dni pred Vianocami najviac ako sa dá a aspoň večer sa na chvíľu zastavte. Alebo aj cez deň, dajte si kávu, koláč, nemyslite na kalórie. Urobte si radosť nejakou maličkosťou, zabudnite na to, čo je zlé, čo vás trápi alebo čo všetko nestíhate. Ja sa o to dnes pokúsim, aj keď budem behať z jedného miesta na druhé :).

1 done
21 done
19 done
collage
6 done
20 done
11 done
23 done
14 done
photos by N.

Outfit: fur coat - vintage / T-shirt - Urban Outfitters / pants - Mango / boots - Shoes & The City / bag - Leonardo Farnesi / black necklace, red bracelet - Cruciani from Blogerinas.sk / silver tiny bracelet - juvelora.cz

You Might Also Like

5 komentárov

  1. Ahoj, Becca. Spýtam sa tak hlúpo, to máš piercing v nose, či je to len nejaká dočasná ,,ozdoba"? Ja sa týmto veciam moc nerozumiem totiž... Avšak mne sa táto ozdoba na tebe teraz nepáči, bez nej vyzeráš jemnejšie a krajšie!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, je to len dočasné, teda je to fake septum. Ale veľa ľudí si myslí, že to mám normálne prepichnuté a potom sú v šoku, keď si to vyberiem :D. Počúvam od okolia rozličné názory, povedala by som, že tak 70% sa to páči a 30% nie. Nosila som to denne v Amerike aj po návrate a potom som dostala nádchu, veľa kýchala a soplila, tak to nebolo moc praktické, takže teraz ho nenosím. Chcem sa však k nemu vrátiť, zatiaľ sa mi to páči :).

      Odstrániť
  2. Perfektný outfit! Kabátik/kožúštek a klobúk sa mi veľmi páči:) A septum ti pristane!:)

    Saja Frey blog

    OdpovedaťOdstrániť
  3. veľmi ti to svedčí a príbeh za kožuchom je super ;) Vianoce rovná sa rodina, preto sa ti ani nedivím, že si to celé zatiaľ neužívaš na 100%

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook