NEW IN: DECEMBER

17.12.16

8 done
Aj keď sú Vianoce za rohom a tým pádom by ste očakávali new in post až v januári, za posledné mesiace sa mi pár nových vecí nazbieralo, tak vám ich ukážem, nech vám môžu poslúžiť ako inšpirácia na last minute darčky. Mne niekoľko vianočných darčekov prišlo už skôr a ja z nich mám veľkú radosť. Jedno malé prekvapko mám aj pre vás, tak si rozbaľte článok a nájdite ho :). 

17 done
Kvety v boxe mi doniesol kuriér z nového e-shopu Blogerinas, v ktorom sa okrem iného ukrývali poklady od Cruciani. Určite sa na web mrknite je krásny, prehľadný, teraz aj mierne vianočný :). Myslím, že náramky tejto talianskej značky dobre poznáte, sú priam ikonické. Čo som však nepoznala sú ich náhrdelníky. Čierny ,,ruženec" vyzerá super navrstevný s jemnými retiazkami, rovnako som ho využila ako choker (ukážem v outfite) a samozrejme ako náramok, ak ho obmotáte viackrát okolo zápästia. Červený štvorlístkový pre šťastie so Swarovski kamienkami nosím teraz každý deň, myslím, že, červených ochranných náramkov nikdy nie je dosť a ja som v tomto smere dosť poverčivá. 

!!VYHRAJ NÁRAMOK LOVE od CRUCIANI!!
Teraz môžete na Facebooku Style of Becca vyhrať jeden červený čipkovaný náramok aj vy! Je z kolekcie LOVE a je prepletený jemnými zlatými nitkami. Súťaž však vyhlásim už zajtra, 18.12.2016 večer, tak sa poponáhľajte! Balíček vám príde aj s vianočnou DIY pohľadnicou :).

5 done
Túto modrú koženú kabelku som chcela predať. Nenosila som ju takmer dva roky, tak načo mi bude stáť v skrini? Radšej nech poslúži niekomu inému. Avšak nikto ju nekúpil a ja teraz ďakujem vyšším silám, že sa tak stalo. Málokedy ľutujem ak sa zbavím nejakej veci, ale keby som prišla o túto kabelku, asi by som to ľutovala. S hrubým remienkom, ktoré som si priniesla z Ameriky tvoria skvelé duo (vidíte ako tie modré kvety presne sedia k farbe kabelky?). Tieto pásy priniesli Fendi a Lanvin a ja som sa do nich zamilovala. Zatiaľ to nie je taký masívny trend, snáď ani nebude, ale ktovie. Kabelku, ktorá ma predtým nebavila totálne zmenila a zrazu je to kúsok, ktorý nosím najčastejšie. 

6 done
Dá sa podľa vás odolať ručne vyrobeným, domácim produktom? Podľa mňa nedá. Obzvlášť, ak sú také fajnové ako drevené motýliky českej značky Bewooden. Je to poctivá značka chlapcov z pod Beskýd, z ktorej podľa mňa už z ich e-shopu cítiť lásku a vášen k tomu, čo robia. A to žeriem. Mali sme s Macom 2.výročie, tak som hľadala niečo, čo by nám ho pripomínalo. Dva drevené motýliky sú na túto príležitosť dokonalé! Zaujali ma sety, kde sú v ponuke motýliky pre dámy a pre pánov tak, aby spolu ladili. Ja som siahla po tomto tmavohnedo-modrom sete a už sa teším ako vám ukážem naše spoločné fotky :). Ak máte rovnako vyberavého priateľa ako ja a vybrať správny darček, ktorý by ho skutočne potešil je pre vás náročná úloha, mrknite na Bewooden. Okrem motýlikov majú aj manžetové gombíky (možete zladiť s motýlikom), peňaženky, opasky či vizitkáre a pre vás mini drevené zrkadielka. Dokonca majú aj detské motýliky, z tých idem do kolien, tento kúpim Sebanovi na narodeniny, je nádherný! 

21 done
Viete, ako milujem jemné šperky. Nosím ich každý deň a sú mojimi talizmanmi. Najnovším kúskom do mojej každodennej ,,zbierky" je  strieborný náramok s malými zirkónmi. Páči sa mi jeho delikátnosť a ženskosť. Sám by sa mi až tak nepáčil, ale v kombinácii s ostatnými náramkami je bombový. Hlavne ma baví ten kontrast medzi obyčajnými bavlnenými šnúrkami a zirkónmi. Je z juvelora.cz, kde nájdete aj iné strieborné šperky, mňa oslovil napríklad aj tento náhrdelník.

3 done
Kniha Capture Your Style od blogerky Aimee Song na mňa vyskakovala odvšadiaľ. Tak nejak na mňa tá podprahová reklama zapôsobila a ja som si ju ešte v Amerike objednala. Vďaka Amazon Prime prišla hneď, to sa mi páčilo :D. Baby pink obal a štvorcová väzba sú presne podľa môjho vkusu a knižka je aj vo vnútri pekne spracovaná, čo asi nebude žiadnym prekvapením. Obsah je tiež v pohode, ale skôr pre začiatočníkov s Instagramom, každopádne, ako inšpirácia poslúži :). 

12 done
Už iba dozajtra sa môžete zapojiť do vianočnej súťaže o kabelku Noire. Takže ak po tejto peknej kabelke českej značky túžite, máte poslednú šancu :). Každá kabelka má vlastný jedinečný kód, ktorý je prepojený s mobilnou aplikáciou Noire Fashion, kde môžete pridávať svoje outfity a nákupy, ktoré môžu inšpirovať ostatné dievčatá a vy si zas môžete obzrieť ich profil. Mňa baví hlavne priestrannosť, pevnosť a ľahkosť kabelky. Vďaka priehradkam je všetko zorganizované, popratané, ľahko sa v nej orientujem a to aj v prípade, že je v nej kopec vecí. A že sa ich tam zmestí!

19 done
Klobúky nosím takmer denne a s výnimkou leta úplne celý rok. Preto sa nikdy nebojím toho, že by som nejaký klobúk nevynosila. Bavia ma hlavne fedory, v poslednom čase som hľadala som nejaké s pevným kruhom. Môj najnovší sen je nájsť trošku širšiu pevnú červenú fedoru, ale to rozhodne nie je jednoduché. Všeobecne nie je jednoduché nájsť klobúk v mojej veľkosti. Mám malú hlavu, veľkosť 54 - S, ale neverili by ste, aké ťažké je naraziť na ne v obchode. Všetko sú M a L, ktoré mi na hlave lietajú.V Amerike som si celý čas chcela kúpiť klobúk, hľadala som ten červený, ale nič. A potom som dva dni pred odchodom narazila na tento šedý. Sadol mi! Zázrak! Tak to bolo jasné, beriem ho domov a ako ste si už všimli, odvtedy v ňom pomaly aj spím. Rozhodne jedna z najlepších kúp tohto roku.

10 done
Tento rok dávam viac ručne vyrobených darčekov ako som si pôvodne plánovala. Veľmi ma to baví, relaxujem pri tom, je to cenovo menej náročné, avšak časovo o to viac. Napriek tomu sa to oplatí, pretože darček je tak jedinečný, premýšľate o obdarovanom oveľa viac, ako keď mu kúpite niečo v obchode. Tak napríklad ja som chlapcom, Mišovi a Paťovi darovala tri 3D obrázky. Sú to kaktusomaniaci, takže motív bol jasný. Na výkres som ich nalepila penovou obojstrannou páskou, ktorú som navrstvila v rôznych vrstvách, takže je každý kaktus v inej výške. A keďže som sa pri tvorení veľmi bavila, asi takéto obrazy dostane na Vianoce aj niekto iný, ale kaktusy nechám iba chlapcom :). Ďalšie DIY darčeky vám ukážem neskôr, ale nechcem ich zverejňovať predtým, ako ich darujem, chápete.

11 done
A keďže je zajtra už 4.adventná nedeľa, pridávam bonusovú fotku nášho adventného venca. S Vianocami sa mi odjakživa spája červená farba, takže u nás táto farba pri výzdobe nemôže chýbať, ale nabudúci rok môžno pôjdem do čisto prírodných materiálov, bielej, hnede a zelenej farby, uvidíme. Teraz som ešte využila ozdoby z minulého roku, šišky, gaštany a ihličie z našej záhrady. 

You Might Also Like

5 komentárov

Find me on Facebook