NEW IN: SEPTEMBER

29.9.16

11 done

September je pre mňa čas nových začiatkov, teda aspoň čiastočne. Ľahké oblečenie vystredajú teplejšie svetre a bundičky, sandálky zas čižmy a tenisky. Takže je prirodzené, že si zadovážime nové kľúčové kúsky, ktoré nás budú sprevádzať novým obdobím. Ešte v lete som si pripravila nový must have list, z ktorého už mám pár vecí splnených. 

Viete, že mojou slabosťou sú okuliare. Mám ich mnoho, ale od nejakého času si kupujem už iba tie kvalitné. Veď som vám o tom už aj písala. :) Ray Ban je značka, ktorú nosím už dlho, ich svetoznáme modely ako Aviator či Clubmaster nepodliehajú trendom a sú so mnou už roky. A stále ma bavia rovnako. Po okrúhlich Round modeloch som pokukovala a mala som v pláne si ich zadovážiť túto jeseň v USA. Nakoniec ich ale mám už teraz, vďaka Misteroptik.sk. Prišli veľmi rýchlo, kuriér mi ich doručil až pred dom, takže som bola ušetrená chodenia na poštu. Z tohto modelu Round Fleck mám obrovskú radosť, sú ľahké, štýlové a tie ,,fľaky" na ráme sú jemne perleťové, naživo to vyzerá fakt krásne. A výborne dopĺňajú môj look v klobúkoch, ktoré teraz stále nosím. Čoskoro vám ich ukážem aj v outfite.

4 done
Celé leto som striedala 4 Conversky s 1 Tomskami. Keď prší, dávam si červené Converse gumáky. Mám tieto tenisky jednoducho rada. Hodia sa ku mne a ja sa hodím k nim. Nová kolekcia CTAS II Shield Canvas Counter Climate na jeseň ma dostala svojim ,,water repellent" povrchom, ktorý vyzerá a aj na dotyk pôsobí ako obyčajná látka, ale v skutočnosti doslova odpudzuje vodu, takže nehrozí premoknutie. A dokonca ani chlad, lebo sú aj jemne zateplené a mäkké vďaka Lunarlon stielke (jou jou, toto tu Nike vychytal). Beriem ich tento víkend do Tatier, tak dám vedieť, či mi v nich bola zima alebo nie. :) Ale takto krásne biele ich vidíme všetci asi naposledy. :D

8 done
To je asi šťastie, keď vám do cesty príde niečo, čo priamo nehľadáte, ale podvedome to k sebe ťaháte. Tak to bolo s touto modrou košeľou z Win Win Love, ktorú som ukoristila na Sustainable Fashion Day. Už ste ju videli aj v outfite a teraz by som v nej najradšej aj spala. A ešte aj na Bloglovin blogu na mňa vyskakujú články, ako ju nastylovať, haha, vravím, sila myšlienok funguje! :)

2 rekanken
Poznáte to, keď cítite, že vám v šatníku niečo chýba? Keď si to chcete obliecť / zobrať, ale nemáte to? Tak vtedy si to naozaj môžete zaobstarať, lebo danú vec skutočne využijete. Ja som to tak mala s čiernym batohom. Tak veľmi som po nejakom túžila. Mala som seriózne pocit, že sa mi bude ku všetkému hodiť (čo je aj pravda) a tak som potrebovala. Batohy nosím často, dokonca častejšie ako kabelky a čierna kabelka je základ, tak prečo nie aj čierny batoh? Svoj Kanken Big milujem, pretože je ľahký ale unesie toho nenormálne veľa. A keď vravím veľa, tak tým myslím mega veľa. Precestoval so mnou mnoho a prežil aj Thajsko. Keď som sa dozvedela, že Fjällräven prichádza s Re-Kankenom, čo je ekologická verzia populárneho Kankenu, bola som nadšená. Ako veľký zástanca separovania a minimalizovania odpadu mi batohy vyrobené z 11 plastových fliaš, tak aby zanechali čo najmenšiu ekologickú stopu, prišli takpovediac ako blesk z neba. Toto som chcela, jasné! Aj tak som uvažovala o kúpe ďalšieho (menšieho) Kankenu, takže to bola jasná vec. Viac menej dva v jednom. Celočierny Re-Kanken odvtedy so sebou beriem všade a ešte dlho budem. A keď raz doslúži, môžem ho celý zrecyklovať. :)

6 done
A posledná vec nie je nič trvácne, ale poteší. Zašli sme s Macom do Lípa Store a majiteľ nám predstavil túto matcha čokoládu. Je to teda total guilty pleasure, veď biela čokoláda ani nie je čokoláda, ale ja som ju už tak dlho nemala a naviac sa kombinácii s milovanou matchou nedalo odolať. Naviac ma dostalo, že čokoška sa vyrába v ČR, tak som za domácu výrobu bola ochotná aj priplatiť. A ako chutila? Bola fakt dobrá, každý kus som si vychutnávala, plus tá zelená farba je dosť zábavná. Ale ja by som pridala ešte viac matcha prášku. Každopádne, ak hľadáte nejaký dizajnový a originálny darček z Česka, tak tu ho určite nájdete.

photos by me

You Might Also Like

6 komentárov

  1. okuliare a puzdierko k nim vyzerajú naozaj krásne :) tebe sa presne tento štýl veľmi hodí ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  2. obdivujem ťa, ako vieš predmet na fotkách tak krásne naaranžovať!
    A len mala zvedavá otázka k tvojej fotke v rámiku. Pamätám si, že pred pár rokmi si nejaké podobné fotky zverejnila na log. S tým, že nie každý to pochopí atď..Samozrejme, je to absolútne súkromná vec. Mňa len zaujíma..prečo si sa rozhodla dať si do rámiku ,,nahú" fotku seba? áno, fotka je ladená umelecky.Len ma vážne zaujíma, čo ťa k tomu viedlo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Katka! :) No a k otázke - úprimne, nikdy som sa nad tým až takto nezamýšľala, proste sa mi páčila tá fotka, hodila sa mi k tomu rámiku :). A podľa mňa stále lepšie mať tam seba ako niekoho cudzieho, no nie?

      Odstrániť
  3. tá čokoláda je super nápad...ešte som sa nestretla s matcha čokoládou :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook