BABY BLUE

19.9.16

4 done
Toto je pravdepodobne posledný look bez bundy a s holými nohami. Aspoň teraz mám taký pocit, keď je vonku šedo a jemne popŕcha. A to ja mám šedú fakt rada, veď viete, ale nie takto. Už teraz mi chýba len tak sa ráno vyvaliť na gauč na terasu a užívať si septembrové slnko v šortkách a tielku. Tiež si chcem rozložiť deku na trávniku a cvičiť Jillian alebo Yoga with Adrienne. Lebo o pár metrov ďalej - v obývačke - to rozhodne nemá tú atmosféru a aj moja radosť z celého aktu je menšia. Ale jasné, nie je ešte všetkým slnečným dňom koniec, len ja som jarno-letný tip a basta. Na druhej strane aj zachuchliť sa do mäkkej deky s knihou a matcha latte, zapáliť si sviečku a pustiť Damiena má svoje čaro, nie že nie. 

Radosť si z leta prenesiem do jesene aj s touto svetlomodrou pásikavou košeľou. Po takomto kúsku som túžila už dlhšie, vždy som obdivovala rôzne streetstyle fotky, kde je práve tento základ šatníka zakomponovaný do dokonalých a zároveň mierne nedbalých outfitov. Baví ma oversized strih, pretože výborne vynikne s úzkymi nohavicami, ktoré sú v chladnom počasí mojou uniformou. Čo ma ešte fakt baví sú bandany (šatky) ako obzvláštnenie outfitu. Sú nenásilné, ale veľmi efektné. U mňa vedú obmotané okolo zápästia a tiež na kabelke. Ale nie naraz, jedna bandana a dosť. Niekto mi písal, že mám vo svojich lookoch na nohách stále iba tenisky. Viem, je to tak, sandálky vyťahujem raz za čas. Teraz je to raz za čas. Pretože väčšinou viem, že budem chodiť veľa pešo, myslím pri tom aj na pohodlnosť, takže potom je výber obuvi jasný. Čítala som, že éra tenisiek pomaly končí a budeme sa vracať k podpätkom. Ja si akurát plánujem doplniť botník a čierne kotníkové čižmičky na hrubom opätku a tam sa môj návrat k vysokým topánkam zatiaľ končí, ale uvidíme :).



1 done
11 done
10 done
1 collage
12 done
3 done
photos by my cousin Nikola

Outfit: blue shirt - Win Win Love / denim shorts - Tally Weijl (old) / sandals - CCC / bag - vintage second hand in Thailand / watch - Komono / sunglasses - Freshlabels / tiny bracelet - Eppi

You Might Also Like

4 komentárov

  1. Outfit vyzerá jednoducho ale zároveň skvelo.Krásna košielka

    OdpovedaťOdstrániť
  2. S tymi teniskami som to bola ja ☺ tento tvoj outfit he dokonaly a velmi ti pristane! Super!! ��

    OdpovedaťOdstrániť
  3. První fotky je skvělá, krásný psměv :) A košile se mi moc líbí.

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook