WE ARE Y

5.4.16

6 done

Včera zdieľala Adéla jeden článok na zamyslenie. Že prečo sme my, toľko omieľaná Generácia Y, večne nešťastná. Prečítajte si ho. Tak nad tým článkom rozmýšľam a v mnohom má pravdu. Dovolím si tvrdiť, že väčšina z nás má super život. A možno to aj niektorí vedia. Tak celkovo sa nemáme na čo sťažovať a tak si niekedy vymýšľame problémy, ktoré ani nie sú problémamy a topíme sa v depresiách, ktoré ani nie sú depresiami. Chceme od života viac. Viac ako máme. A často viac ako preň sami robíme. Neustále sa porovnávame s ostatnými, či chceme alebo nie, sme tomu kvôli sociálny sieťam vystavení denno denne. Nepáči sa nám, keď ideme s davom, na druhej strane, ak sa rozhodneme ísť vlastnou cestou uvažujeme, či je správna a dostatočne dobrá. Sme egoisti, nepáči sa nám, ak nám niekto nevenuje pozornosť. Chceme byť vypočutí, ťažšie sa nám počúva. Vraj sa máme sústrediť v prvom rade na seba, neriešiť ostatných. Lenže neobrátilo sa to celé proti nám? Neriešime sa až príliš? Všimli ste si, koľko v poslednej dobe vyšlo článkov o Generácii Y? Aj Katarzia o tom naspievala pieseň (no ja si radšej pustím Paľa Haberu, sorry). Sami seba považujeme za fenomén tejto doby. Fascinujúce, smutné, smiešne. A nebudem sa tváriť, že som nad vecou, tiež som len súčasťou Y. Ale každý deň sa snažím, robiť veci lepšie.

S prvými lúčami slnka to chcelo niečo veselé a tak som z tmavých lookov skočila rovno do bieleho. K tomu obľúbená farebná kombinácia horčicová s vínovou. Bomberu sm si kúpila ešte v Miláne, keď som si kvôli zime išla kúpiť šál. Lenže horčicová ,,satin" bombera, veď to je niečo, čo je pripravené pre mňa! A tak ju tu vidíte. A ešte veľakrát budete. Na Conversky a bombery sa teším najviac, a na tú pohodu. Dúfam, že bude.

5 done
11 done
Collage done
7 done
photos by my mum

Outfit: bomber jacket - H&M / tee, pants - second hand / sneakers - Converse / necklaces - Koshikira / sunglasses - Ray Ban Clubmaster

You Might Also Like

9 komentárov

  1. Ten bomber je skvostný, ikdyž mi přijde, že poslední dobou je přebombrováno...
    Super sladěné všechno

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Super outfit, tie farby su neskutocne super, velmi ti to pristane. Tvoj blog ma stale viac a viac bavi, mam pocit, ze poslednu dobu je to na vacsine modnych blogoch velmi podobne a outfity takmer totozne stylovo. No tie tvoje su vzdy osobite, uplne ine od ostatnych, vidno, ze mas svoj vlastny styl a vzdy ma v poste niecim zaujmes a inspirujes -ako teraz tou farebnou kombinaciou, uz rozmyslam co zo svojho satnika v tychto farbach skombinujem. Mas krasny usmev a tu bomberu a nahrdelniky by som brala hned :) :) :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pekný článok. :) A tie conversy majú neskutočnú farbu.
    Victoria's secrets

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Super bomber! Má skvělou barvu a s bílou se mi to moc líbí. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. tak toto ti velmi svedčí :) skvele!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Becca tá bombera je pecková! :O :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Keď sa niekedy na niečo sťažujem a všetko sa mi zdá negatívne, spomeniem si na to, že niekto na svete sa má oveľa horšie a vždy sa nad sebou zamyslím, že v podstate si žijeme krásny život.

    Outfit je doslova parádny :)

    http://lamodaeanarchia.blogspot.it/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ty umíš ty barvy tak skvěle nakombinovat, to by mě v životě nenapadlo, dát dohromady červenou a hořčicovou! Boží!

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook