TWICE

19.3.16

6 done

Nový príspevok som chcela napísať už tri dni, ale nikdy som sa k tomu nedostala. Ono sa to nezdá, ale pripraviť príspevok nie je vôbec rýchlovka. A keď chcem napísať niečo zmysluplné, tak to už musím mať vyslovene náladu. Lenže tá sa po práci hľadá niekedy ťažko a napríklad včera, keď dala mamka malého spať, tak som zaspala aj ja, ako ma Sebi vyčerpal :D. Momentálne ho opäť uspáva a ja mám v pláne zdriemuť si hneď, ako dopíšem tieto riadky. Energický malý človek a my dospeláci nestíhame :D. Včera som stretla známu a bola som samozrejme aj so Sebim, ktorý sa mi skrýval za nohu, lebo sa hanbil. Spýtala sa ma, či idem na nejaké prehliadky MBPFW, ale ja som ukázala na malého a povedala, že tu mám mamku a brata, takže ma celý fashion week obchádza. Kedysi by ma to možno mrzelo, ale teraz by som nemenila za nič na svete. Modely z prehliadok si pozriem na internete a v magazínoch, predvádzať sa a mrznúť v ľahkých odevoch so stovkami ďalších ľudí ma akosi neláka. Možno zniem nudne, ale čas s rodinou je pre mňa ten najvzácnejší.

Outfit, ktorý mám na sebe ste mohli vidieť aj v marcovej EMME, ktorá vyšla akurát, keď som bola v Thajsku, takže sa mi ešte ani nedostala do rúk. Páči sa mi ale tak, že som ho mala na sebe asi tak 2-3x. To je ďalšia vec, ktorá mi s vekom prestala vadiť. Kedysi bol pre mňa hriech obliecť si jeden outfit dvakrát. Teraz mi to absolútne neprekáža, naopak som rada, ak nájdem kombináciu, ktorá sa mi páči až tak, že si ju chcem obliecť viackrát. A ešte jedna vec, ktorá mi dnes príde smiešna, ale kedysi to bolo základné pravidlo - nemixovať navzájom farby kovov. Teda ak máš zlaté veci, tak VŠETKO musí byť zlaté a pod. Ja som viac ,,gold person", a práve preto by bolo nerozumné ignorovať strieborné šperky, nie? Mixovanie kovov je dnes už povolené, dokonca je v kurze, akurát vždy záleží na štýle šerkov, ktoré máte. Ak spolu ladia, tak spolu môžu byť. Moje obľúbené kúsky sú nové Koshikira retiazky. O tejto handmade nemeckej značke z Hamburgu, som vám už písala. Strieborné kúsky sú zo sterlingového striebra a tie zlaté sú pozlátené. Takže naozaj každodenné srdcové záležitosti.  



1 done
7 done
photos by Foly

Outfit: faux fur coat - Choies / denim jacket - second hand / T-shirt, boots - Tally Weijl / pants - Adidas NEO / cap - H&M / necklaces - Koshikira (gold here, silver here) / bracelet - Eppi.cz

You Might Also Like

6 komentárov

  1. Veľmi pekný outfit! :) Mám podobnú baretku a patrí medzi moje najobľúbenejšie momentálne :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Strašně moc ti to sluší!
    www.jdeocestu.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Niekedy je najlepšie užiť si rodinu :) Veľmi pekný outfit.

    http://lamodaeanarchia.blogspot.it/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Presne tak, čas s rodinou je ten najvzácsnejší a žiadny Fashion Week sa mu nevyrovná :) Krásny outfit a páči sa mi, že sú tvoje články vždy zmysluplné. Náhrdelníky by som brala hneď, tie veľké mohutné, ktorých som pred rokom kupovala a vyrábala hrozne veľa mi len ležia v poličke teraz :)

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook