Must Have Spring/Summer 2016

16.3.16

MUST HAVE SS16 done
Je polovica marca, za chvíľu sa (dúfam) oteplí, tak som si uvedomila, že je čas pripraviť Must Have zoznam na ďalšiu sezónu. Išlo mi to, prekvapivo celkom rýchlo. Pritom som si ešte nedávno dopĺňala svoj zoznam zo zimy. Je to zvláštne, ale fakt si väčšinou (takmer) všetko z týchto zoznamov zaobstarám, pritom je to niekedy úplná náhoda. Samozrejme, vždy je to realistické, pretože keby som mala ísť do svojich snov, na zozname by bola táto Gucci Dionysus kabelka. Takže čo to bude tentoraz?
1. boxer braids - naposledy som dva zapletené copy nosila na gymnastike, a to som mala tak 7. A potom som si nejak myslela, že dva copy už nikdy nosiť nebudem, lebo je to také...všelijaké. Lenže zrazu BUM! Všetci sme sa do boxer braids zamilovali. Hlavne na dovolenke bol tento účes super praktický a štýlový zároveň, takže ho budem nosiť častejšie aj v meste. Len by bolo super, keby mi ich dokázal zapliesť napríklad priateľ a ja by som si zatiaľ pila ráno čaj :D.
2. crochet tee - z Thajska som si priniesla takéto háčkované topy, pretože sa mi veľmi zapáčili. Do práce síce nie sú vhodné, ale v lete do mesta na drink, to už áno!
3. silver shoes - kedysi som mala strieborné mokasíny Vagabond, ale nosila som ich toľko, až sa mi zničili (jasné). Odvtedy stále po strieborných topánkach pozerám. Dokonca som rozmýšlala, že si kúpim Air Max Thea v striebornej verzii, ale zdravý rozum siahol našťastie po čiernych. Zato strieborné mokasíny! To chcem. A najlepšie s mierne vyššou podrážkou ako tieto Wojas. A také isté ešte aj v matnej nude verzii poprosím.
4. French girl hair - stále rozmýšľam nad jemnou voľnou ofinou. Jeden deň si poviem áno, ďalší nie. Nechám to teda na kaderníčku. Ale tento uvoľnený štýl Francúziek mi je veľmi blízky.
5. Converse Iridescent Leather - ako som vám už písala, do mintových tenisiek Converse z novej kolekcie Iridescent Leather som bola hneď od začiatku, takže to na jar a leto bez nich nepôjde.
6. pink eyeshadows - s líčením očí príliš neexperimentujem a ostávam verná svojim hnedým odtieňom, ale na jar treba niečo svieže! Tak som vyskúšala líčenie z prehliadky Jill Stuart SS16 a obľúbila som si ho. Rozhodne to nie je na každý deň, ale raz za čas určite áno. A nie len s ružovou, ale aj marhuľovou napr.
7. mermaid bikini - kto by nechcel mať plavky ako morská víla? Žiadne výrazné farby, len jednoduchá čistá biela. Ani nedúfam, že ich nájdem v kamennom obchode, takže DIY alebo internet to istia.
8. oversized denim vest - zbožňujem vesty a v poslednom čase ich nosím veľmi často. Nielen tie denimové, ale aj kožušinové, pletené či dlhšie. Na teplé dni však určite najviac využijem práve oversized denim vestu. Mala som kedysi tri, ale teraz mám 2, jednu svetlú a jednu tmavšiu. A viete čo je najlepšie? Obe som ich našla v sekáči.
9. lace bra tops - podprsenky, ktoré už pomaly ani nevyzerajú ako podprsenky. Môžu mierne vyčnievať spod svetra či basic trička. A ja sa ich neviem nabažiť.
10. delicate jewelry - vrsviť či nosiť jednotlivo, jemné šperky u mňa teraz vyhrávajú na plnej čiare. Najlepšie sú tie, ktoré ani nemusíte dávať dole, sú už súčasťou vášej osobnosti.
11. natural look - v Thajsku som sa vôbec nelíčila a pekne sa mi to zapáčilo. Teda samozrejme, nie úplne, mám rada svoj BB cream a nalíčené obočie, ale nie je nič lepšie ako prirodzený look.
12. tiny leather choker - kúsok tenkej kože okolo krku spraví veľa muziky. K odhaleným ramenám, lodičkovým výstrihom a moderný sexi retro look je na svete!
13. Tom Ford Neroli Portofino - keby som si mala vybrať na jar a leto iba jeden parfém, bol by to extrémne svieži Neroli Portofino od Toma Forda. A o krásnom balení už ani radšej nehovorím.
14. lilac - medzi moje najobľúbenejšie kvety patria orgovány. Majú krásny tvar, farby aj vôňu. Sú pre mňa jasným znakom jari. Ich voňa mi evokuje šťastie, pohodu a slobodu. 

collage by me, picture credits here

You Might Also Like

5 komentárov

  1. :) Veľa vecí z tohto zoznamu by som zaradila aj do svojho :) Strieborné topánky sú číslo jedna na tom mojom, len stále si neviem vybrať :D

    NITA

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Super zoznam. Tie plavky su uzasne , proste WOW. a tie tiny leather choker tak to je super napad, vdaka za inspiraciu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jéj, dva copíky som mala zrovna včera, je to také vrátenie sa do detských čias:)
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.boogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook