DUOMO

13.3.16

11 done
Ach, tie víkendy sú také krátke. Človek ich akurát využije na pranie a upratovanie. Naviac tento víkend ani nemôžeme prežiť v štýle ,,I don´t give a fuck", ako to raz za čas máme. Viete, keď viete, že treba poprať, lebo kôš na prádlo je plný, keď by bolo dobré vyložiť myčku, ale vy idete von alebo jednoducho s vyloženými nohami čítate časopisy a pozeráte Netflix. Avšak ďalší týždeň za mnou príde do Prahy mamka aj s malým Sebim! Takže to upratovanie ma vlastne teší, som taká nažhavená na ich príchod. Môj maco ide na víkend preč a keďže som nechcela byť sama, navrhla som mamke aby ma navštívili. Pôvodne som si nemyslela, že prídu, aj keď som to veľmi chcela. Nakoniec však súhlasila a ja som nadšená! Neviete si predstaviť ako sa teším, že Sebi pôjde prvýkrát vlakom a rovno do Prahy. A že uvidí Prahu. Budem mať z toho asi ešte väčší zážitok ako on sám. 

Inak ja sama to presúvanie z miesta na miesto neznášam. Milujem objavovanie nových miest, ale to samotné cestovanie, to nie. Keď sme sa vracali z Thajska, mali sme prestup v Miláne a tak sme sa tam rozhodli jeden deň ostať. Môj backpack bol plný darčekov a letného oblečenia, takže s outfitom to bola čistá improvizácia. Šaty som kúpila v Chiang Mai vo vintage obchode a ráno som ich ešte žehlila, keďže boli z batohu úplne pokrčené. Bundu som mala iba jednu, takže tam nebolo čo riešiť. Vlastne ani pri teniskách, tie som mala tiež iba jedny, ale po Thajsku už boli celkom zničené. No a pod šaty som si na odporúčanie môjho drahého zobrala jediné rifle, čo som mala. Lebo vraj nebude počúvať ak mi bude zima. Dobre, že ho mám! Nakoniec som si dala rúž a výsledný outfit sa mi páčil. Potom, čo sa na mňa v metre aj na ulici usmievali rôzni Taliani, ešte viac. Myslím, že to bolo aj kvôli tomu, že som bola jediná, ktorá nebola v čiernom (viete, Taliani a čierna). Mohli by sa aj tu ľudia viac usmievať, rýchlo by sme si zvykli a je to taký dobrý pocit. No a čo sa robí v Miláne, keď nie nakupuje? Nepreháňali sme to, predsa len, batohy už boli plné, ale maco (veľký nákupný maniak!) si išiel kúpiť čierne Rosherany do Nike a ja som tam našla svoje vysnívané čierne kožené Air Max Thea. Doma by som s ich kúpou určite počkala, ale na dovolenke sa vždy cítim taká bohatá. Akoby mali peniaze úplne inú hodnotu ako normálne :D. Plus mala som narodeniny, takže som nad nimi ani príliš nerozmýšľala. Strašne sa z nich teším, pretože presne po takýchto teniskách som túžila. Čierne, kožené a pohodlné. Uvažovala som aj nad ďalšou klasikou - Adidas Superstars, ale myslím, že každý kto raz vyskúšal Air Max vie, že čo sa týka pohodlnosti, vedú. Takže som si v &Other Stories kúpila čierne silonky a prezula sa. Pridávam fotografie oboch outfitov, môžete mi napísať, ktorý sa vám páči viac :).

A nezabudnite, že dnes končí súťaž o sérum na rast rias Realash, takže máte do večera poslednú šancu sa zapojiť! 

6 done
2 done
10 done
3 done
4 done

+ bonus: ja a moje ,,milované" holuby :D :D
1 done
photos by my one and only

Outfit: dress - vintage from Chiang Mai / pants - Mango from second hand / sneakers - Nike Air Max Thea / bomber jacket - old from Terranova / sunglasses - Quay 

You Might Also Like

12 komentárov

  1. Veľmi krásne fotky, mne sa to teda viac páči s bielymi botaskami, lebo nie je to dole také celé tmavé, ale pekne ti to rozjasnilo nohy;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jo ty víkendy, kéž by byly dělší. Já mám ráda na cestování i tu cestu samotnou. Člověk je takový natěšený, horší je pak cesta zpátky :D Jinak se mi moc líbí ta kombinace tenisky a šaty. A máš moc krásný účes :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. toto je najlepší outfit za posledný čas! nie, že by tie posledné boli zlé, ale toto je geniálne. Veľmi šmrncovné, pristane ti to :) A ktorý outfit je lepší, popravde, veľmi povedať neviem. Klasicky by som určite povedala, že ten s čiernymi silonkami, je to také jednotnejšie. Ale na druhú stranu,dať si pod takéto šaty rifle je niečo, čo sa veľmi nevidí, u nás teda skoro vôbec. Takže, why not?

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Moc ti to sluší a ty boty jsou opravdu nádherné!
    www.jdeocestu.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja by som asi tie cierne silonky vymenila za bezove. Ta cierna mi tam velmi nepasuje..inac velmi pekne saty

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Vlasy sa Ti vážne podarili! <3 Za mňa sú to jednoznačne čierne nike-i! Čierna je život <3 A keby si si k čiernym vzala džínsy, bolo by to tip-top!
    WITH GREY WOLF

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tak dnes jak se tak dívám, budu asi proti všem. Za mě je to fakt průšvih.. Vypadáš v tom jako trpaslík v babiččiných šatech.. Dělá tě to malou a širokou.. :-(

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Nemůžu se rozhodnout, jestli se mi k tomu líbí víc ty černé nebo bílé tenisky :) Každopádně fotky moc hezké, super prostředí a outfit je jednoznačně velice originální!

    Pieces of FRECKLED style

    OdpovedaťOdstrániť
  9. tie šatičky aj s tým svetríkom sú celkom pekné,len tie čierne pančuchy a čierne tenisky to trošku kazia :(

    Dominika Makarová fashion blog

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook