ALOve

12.12.15

14 done
Fascinuje ma celá značka ALO Diamonds a preto hltám všetky rozhovory v magazínoch s majiteľom Alojzom Ryšavým. Tak som dozvedela, že chystá nový koncept ALOve, ktorý bude ponúkať malé / menšie diamanty, vďaka čomu sú šperky cenovo prístupnejšie. O to viac som bola prekvapená, keď som bola v OC Nový Smíchov a zistila som, že ALOve je už na svete! Veľmi som sa potešila a hneď som sa musela pozrieť dnu. Druhýkrát sme tam s Foly zašli pri príležitosti oficiálneho otvorenia. Interiér je celkom iný, ako to, na čo ste u ALO Diamonds zvyknutý. Dizajnový nábytok s retro nádychom, pastelové farby, tapety a stena zo živých rastlín. Vzhľadom nato, že retro dizajn zbožňujem, tak som si túto modernú verziu zamilovala. No a to nehovorím o šperkoch. Ak blog sledujete pravidelne, isto ste si všimli, že už dlhšiu dobu nenosím výrazné šperky. Som viac pre tie delikátne, jemné, každodenné, ktoré časom charakterizujú človeka, ktorý ich nosí. Preto ma v ALOve zaujali viaceré kúsky. Diamantový prsteň tu kúpite už od cca 5700kč, čo bolo pre mňa prekvapenie. Odporúčam vám ísť sa do predajne v OC Nový Smíchov, dievčatá sú strašne milé a vy si môžete šperky pokojne vyskúšať. Dúfam, že už z fotiek je jasné, že je to tam nádherné a nový ALOve stojí za to. 



9
2 done
7 done
1 collage
8 done
13 done
3 done
1 done
9 done
16 done
photos by me and Foly

You Might Also Like

4 komentárov

  1. Jéé krásne fotky ! :)ALO diamonds má skvelé veci, mám odtiaľ aj niekoľko darčekov pre blízkych :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  2. asi som ešte nedospela do štádia, kedy by sa mi tieto šperky páčili, tak možno o pár rokov :) veľmi ti to svedčalo ;)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Museli jsme se na ten interiér jít podívat..víš jak, mintové, retro skříňky, to je naše.. No tleskám architektovi, nicméně ke konceptu obchodu se to podle mě vůbec nehodí (rozuměj, ke šperkům). Ale jako interiérová inspirace to je na 1 s *

    Mišo
    Vyhraj Nikon D5500

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ten interiér je veľmi zvláštny, taký...ale nieje vyslovené zlý, iba mi to spolu nehrá :/
    no idea menších diamantov sa mi páči :) v poslednej dobe som si zvykla na menšie a decentné šperky, takže vôbec by som sa nebránila nejakému decentnému prsteňu alove :))

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook