TENISKOLOGY + OUTFIT

28.10.15

43 done-014
Cez víkend sme sa vybrali s priateľom na Teniskology. Bola to pre mňa príjemná pauza medzi učením na štátnice, z ktorého som bola, už celkom prirodzene, nervózna. V sobotu bolo krásne teplo a tak nebolo treba veľa vrstiev. Keby bolo takto celú jeseň a pokojne aj zimu, bola by som spokojná. Teniskology sa konalo vo Vinohradskom pavilóne, a okrem množstva tenisiek tak bolo aj množstvo ľudí. S tým sa pravdaže dalo počítať, ale ja a davy....hmmm, radšej nie. Ale užili sme si to, pretože sme vedeli kde je menej ľudí a kam ísť. A ak chcete vedieť, ako som dopadla na štátniciach, musíte dojsť na koniec článku :). 


Adidas Originals showroom patril určite k jedným z najlepších. My sme si užili súkromnú komentovanú prehliadku, kde nám boli predstavené tenisky Adidas Superstar, ktoré pretvorili českí umelci a sami nám príbeh svojich tenisiek porozprávali. Súčasťou showroomu bol aj Adidas archív, kde boli vystavené tenisky rôznych limitovaných edícií a poputujú doň aj nové výtvory od českých umelcov.

22 done-010
1 done-001
Superstary od Lény Brauner.

16 done-006
10 done-003
2 collage
                    Superstars od Pasta Onera.

5 done-002
Mne sa najviac páčil model od Hany Frišonsovej.

1 collage
4 done-001
PolaroidLove Superstars.

15 done-005
V Adidas showroome sme stretli aj Miša a Paťa, ktorí sa ale neskôr ponáhľali na fotenie (celebrity :D).

14 done-004
19 done-007
Converse a kampaň Made by You.

20 done-008
Freshlabels a Komono fajnotky.

21 done-009
Dobroty od Footshopu.

0 collage

Outfit som zvolila veľmi jednoduchý - víkendový. Čierny základ a túto super duper denimovú bundu/kabát. Kúpila som ho ešte v lete a tešila som sa, že ho v chladnejších dňoch vytiahnem. Nosím ho takmer nonstop, až mi bolo ľúto, že som vám ho na blogu ešte neukázala. Dokonca aj priateľ sa ma spýtal ,,Neměla jsi tuhle bundu na blogu už tak stokrát?". A ja vravím, že nie zlato, to ju len tak často nosím :D. Po fotení som opäť zaliezla doma pod deku a venovala sa učeniu na štátnice, pri ktorých sa mi podarilo aj zaspať, ono to učenie je také unavujúce...

Ale! Už mám po štátniciach a aj ja mám titul všetkých titulov - Bc.! Viete čo, najprv som to sem nechcela písať, lebo som bakalára mala mať hotového už pred rokom a pol, ale tak sa z toho teším, že sa s tým mám chuť podeliť. Na chvíľu zo mňa opadol ten stres zo školy a fakt, že som dostala 1/1 a pochválil ma osobne aj predseda komisie ma hreje jedna radosť, pretože som to vôbec nečakala. Naopak som bola v strese lebo som na učenie mala málo času. Takže hip hip hurááá!

28 done-011
36 done-012
33 done-001
32 done-002
37 done-013
40 done-003
photos by me and my love

Outfit: denim coat, backpack - Lindex / pants, sneakers - Adidas NEO / T-shirt - second hand / watch, sunglasses - Komono (from Freshlabels) / bracelet - Michael Kors

You Might Also Like

13 komentárov

  1. rok a pol je málo času na učenie?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Beka, sluší ti to! a s priatelom ste krásny štýlový pár :)
    a gratulujem k bc, pokracujes v studiu? a čo si vlastne študovala pokial to nie je tajné? ( neviem prečo si myslím že marketing :D) a na akej uni?

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten kabát je fantastický. A k štátniciam gratulujem :)

    NITA

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Bunda je naozaj skvelá :) A gratulujem k titulu! :)

    http://nicolland.blogspot.co.at

    OdpovedaťOdstrániť
  5. kabátik je úžasný :) ako aj ty samozrejme

    http://barborasurakova.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Prva fotka uplna bomba!!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. tenisky - každý jeden kúsok je skvost!
    vyzeráš krásne a gratulujem k štátniciam
    :))

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Byla to skvělá akce a jeansový kabát je top :) Moc se mi líbí :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ahoj prepáč že ťa takto otravujem ale ty si taká silná fashionistka tak by som chcela "radu"... minule som sa tak zamýšľala že keď s "Armexami" prišlo Nike a takýto tip topánok vyrába Gracenland pod svojim menom tak je to s časti fake alebo ako sa to berie? :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, ono plno značiek vyrába podobné modely ako sú Airmaxy a samozrejme za nižšie ceny. Najväčšou výhodou a výnimočnosťou Airmaxov ale nie je dizajn, ale technológia, vďaka ktorej sú extra pohodlné a chodí sa v nich ako na obláčiku. A to ti Graceland nedá. Ja osobne to beriem ako napodobeniny Airmaxov, ale Graceland má aj pekné tenisky, ktoré nekopírujú Air Maxy, napr. tie s artiklovým číslom 1102152.

      Odstrániť
  10. Neviem, ako to robíš, ale dokážeš nevšedné kúsky oblečenia nakombinovať tak, že vyzerajú totálne úźasne :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  11. https://www.facebook.com/116764182415/photos/a.10153629640992416.1073741968.116764182415/10153629641157416/?type=3&theater
    tento som si chcela v lete kupit ja, no nevydalo... :) mna oslovili okuliare a ruksak...obe za 1 :))
    D.

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook