November random

1.11.15

7 done
Naposledy som random post robila v auguste. Veci na fotenie sa mi hromadia trochu dlhšie, ale o to viac stoja za to :). Ale teda o to viac si ich vychutnávam. 

Tak napríklad obyčajné čítanie magazínu či knihy so šálkou teplého čaju. To, čo sa môže zdať úplne prirodzené ba obyčajné vnímam ja ako výnimočné a skvelé. Konečne nemusím čítať nič o ekonomike podniku, ekonómii ani marketingu. Môžem si bez výčitiek listovať všetky české aj slovenské časopisy a užívať si rituál, ktorý tak milujem už od svojej puberty a myslím, že to tak už bude navždy.

Ceruzky a zápisník, ktoré vidíte som priniesla priateľovi z Osla ako jeden z darčekov :).

1 done-002
O Komono Winston Woven hodinkách som vám už písala v poslednom článku, ale tu ich máte detailne. Viete, že hodinky sú môj najobľúbenejší doplnok a ani neviem ako, ale zrazu ma prestali baviť moje predchádzajúce hodinky a nonstop nosím tieto. A túžim ešte po čisto čiernych s hnedým remienkom. Sú také jednoduché a čisté, perfektne sadnú k môjmu momentálnemu štýlu obliekania a nálade. Najlepší výber je určite v/na Freshlabels, kde na ne nájdete často aj zľavu.

3 done-003
Značka OPS! Objects ma svojou jesenno-zimnou kolekciu prekvapila. Obsahuje kopec úplne nových modelov (najviac poznáte Tresór alebo klasické Ops! so srdiečkom v mnohých edíciách), napríklad aj Lock, ktorý je a v edícii so zlatým kovovým náramkom. Čistá dievčenská duša sa vo mne vynorila na povrch a ružovej ,,kladke" som podľahla. Už sa teším, keď si k nemu doladím aj baby pink manikúru :). 

6 done
Denne čítam blogy v angličtine, sledujem filmy či seriály, rozprávam sa s priateľom, ale knihu v angličtine som ešte nečítala. Viem, nie je to bohviečo, preto som sa to rozhodla napraviť. Priateľ si kupoval knihy a keďže jemu je najprirodzenejšia angličtina, išli sme do Globe, kde majú veľký výber kníh v angličtine (je to prvé kníhkupectvo s knihami v angličtine v Prahe vôbec) a navyše je vzadu aj reštaurácia, kde si môžte dobre zamaškrtiť.

5 done
Ako som už vravela, nakupujem málo. Naposledy (asi pred mesiacom) som si ako predštátnicový darček (vždy potrebujem svoje nákupy nejako obhájiť) kúpila tieto Komono Crafted Dreyfuss okuliare. Pozerala som po nich asi 2 mesiace a to bol jasný znak toho, že ma neomrzia. Mám z nich radosť vždy, čo ich nosím - čo je teraz až príliš často a teším sa, že som tentoraz neodolala. Navyše rada Crafted je prémiová, okuliare sú z talianskeho robeného acetátu a majú kvalitnejšie sklá ako klasické Komono okuliare.

8 done-008
Z Urbanluxu sme dostali tieto veselé Happy Socks a ja som vám tie svoje musela odfotiť. Oranžová s tyrkysovou je mega kombinácia a šupinkový vzor sa mi veľmi páči. Takže k tomu oranžový rúž a nič viac netreba. 

00 done-001
Po tom, čo som písala svoju bakalársku prácu o Converse sa mohli stať dve veci. Ak by som to náhodou nedala na prvý pokus, asi by som mala miernu averziu, hoci pravda svojim pričinením. Alebo, ak by som to dala s veľkým úspechom na 1, môj vzťah ku Converse sa ešte viac prehĺbi. Stala sa druhá možnosť. Vínové som chcela už hrozne dlho, pretože vínová patrí medzi moje obľúbené farby, ktoré patria medzi tie, ktoré nosím najčastejšie. Sú z jesennej kolekcia Seasonal Color a čoskoro s nimi uvidíte aj outfit :). A špeciálna kolaborácia s Missoni je úplne výnimočný kúsok, ktorý som si zobrala aj na obhajobu bakalárky. 

9 done-00
Druhým darčekom z Osla boli tieto hrnčeky. Kúpila som dva a na svojom som vyfarbila jeden trojuholník na tyrkysovo. Na hrnčeky a poháre mám vždy slabosť.

photos by me

You Might Also Like

9 komentárov

  1. krásny random :) veľmi sa mi páčia suveníry z Osla a knižka :) ja som v angličtine už prečítala niekoľko a baví ma to omnoho viac, ako v slovenčine ;)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Happy Socks ponožky jsou prostě boží!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Čítanie časopisu s čajom v ruke ma tiež baví, ale nerobím to často. Hlavne mám pocit, že kvalitných módnych časopisov je čoraz menej... Môj obľúbený je definitivne anglicky/americký PORTER. Móda, dobré články, a vychádza raz za štvrťrok takže keď nečítam každý mesiac tak nemám pocit ze mi niečo ujde. ;)
    Odkiaľ je tvoj milý? Ja som mala stále pocit ze je Čech alebo Slovák :)
    Katarína

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Okuliare sú nádherné , taktiež by som im asi neodolala, ved občas si treba dopriať :)

    Nicol
    http://nicolland.blogspot.co.at

    OdpovedaťOdstrániť
  5. miluju tvoje fotky :) víc takových článku

    OdpovedaťOdstrániť
  6. och tie okuliare sú nádherné, vybrala si si dobre :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Nádherný random ! Kniha Eat Pray Love vyzerá super, ja som videla len film, takže by som si určite rada prečítala aj knihu :) a tie ponožky sú bomba ! :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  8. skvelý post, ani na chvíľu ma neunudil :) ak budeš mať čas budem rada ak skomentuješ aj môj blog :)

    Dominika Makarova fashion blog

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ja som tiež ešte nečítala knihu v ENG ale už mám jednu kúpenú a chystám sa na ňu teraz počas zimných večerov pod dekou s teplým čajom :)

    NITA

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook