ANNIE HALL

28.8.15

16 done-005
Tento článok prosím pekne píšem z mobilu, v posteli v hoteli, keď by som už mala zaľahnúť, lebo zajtra máme skoro ráno schôdzu, ale nedá mi to, chcem vám tu niečo pridať. A pre mňa to teda nie je žiadna sranda, písať cez telefón, lebo už aj obyčajné písanie smsky je pre mňa otravné a tomuto úkonu sa vyhýbam ako sa len dá. No ale aby som tu toľko nelamentovala...koniec úvodu, prejdime k outfitu.
Mám nové nohavice. Aj košeľu. Možno sa viacerým z vás tie culottes nebudú páčiť, dokonca ani ja sama som si nebola istá, či ich budem nosiť, ale po prvom oblečení je jasné, že budem. Ten akoby ,,suede" materiál je ako stvorený na jeseň a ako tu minule niekto poznamenal - pri všetkých tých úzkych nohaviciach je toto príjemná zmena. A tým myslím vážne príjemná vo všetkých smeroch! S bielou košeľou, ktorá konečne pribudla do môjho šatníka, s vintage kabelkou, oxfordkami, klobúkom a okuliarmi som sa cítila ako moderná Annie Hall z kultového filmu Woodyho Allena. Čo mi pripomína, že musíme ísť na nového Iracionálneho muža. Takže plán na jeden víkendový večer jasný :).


8 done-003
1 collage
19 done-007
4 done-001
2 collage
12 done-004
photos by Foly

Outfit: culottes, hat - H&M / shirt - Choies / shoes - Baťa / bag - vintage / watch -Michael Kors

You Might Also Like

28 komentárov

  1. Mozno by som skusila pridat opasok. Ta gumka na nohaviciach nevyzera prave najlepsie a keby si ju zakryla nejakym peknym kozenym opaskom, hned by to bolo lepsie. Inac ano, cullotes su prijemna zmena, k tvojej vyske a postave iba s opatkami bohuzial

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Rebeka neuraz sa ale tie nohavice na tebe vyzerajú trochu smiešne ako by si ich ukradla väčšiemu bratovi. Toto nie je strih pre teba, sú síce teraz módne, áno všetky blogerky ich majú, ale tebe sa nehodia pretože si maličká. Videla som ťa raz na obrázku v zvonových nohaviciach s podpätkami a bolo to omnoho lepšie, krásne ťa to predĺžilo, tak možno toto je cesta ktorou by si sa mala uberať.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Perfektní celý - jak barevně, tak střihově <3

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krásné vlásky a klobouk ti padne jako ulitý :))

    www.dollwithcoffee.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Keď som uvidela prvú fotku, povedala som si wau, keď som však videla zvyšok, tak sa mi to už nepáči, teda tá spodná časť. Ja som tiež dosť nízka a bohužiaľ v takýchto nohaviciach s nízkymi topánkami vyzeráme dosť komicky, ja chápem, že sa človek nemôže stále obliekať podľa toho aký má typ postavy či výšku, ale podľa mňa toto je fakt krok vedľa, proporčne divne ti to rozdeľuje postavu a zbytočne ti pridáva kilá navyše, ale toto je len subjektívny názor, ak sa ty v tom cítiš dobre tak nech :) a ešte jedna vec, ktorú fakt nikdy nepochopím, prečo majú ženy potrebu si pod bielu košeľu dávať čiernu podprsenku ( či naopak, či hocijakú inú farebnú )

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. pod tu podprsenku sa podpisujem. nie, naozaj to nie je stylove

      Odstrániť
    2. Pre mna by zas biela podprsenka bola rusivejsia....Viac by to svetilo. Okrem toho ma čierne boty aj kabelku tak preco by nemohla mat aj čiernu podprsenku???

      Odstrániť
    3. suhlasim, farebne super, ale strihovo nie. na inej postave skor. ja mam inu postavu, a tiez sa mi niektore veci nehodia, tak to nenosim. a ked je to teda teraz in, tak dlhsie nohavice by ti mozno isli.
      a mne sa praveze pacia podprsenky inej farby, ale skor pod tielka a topy. vsetko biele mi pride take prvoplanove a nudne. skoro ako priesvitne ramienka :D

      Odstrániť
  6. Ako, nie je to zle, len by ti isli o cislo mensie, nie su ti v pase a okoli velke? Alebo by som ich dala trosku nizsie...hm, neviem, potom by uz boli velmi dlhe. A velmi chvalim farby, to mi pripomina, ze si musim kupit suknu takejto farby na jesen. K bielej koseli skvele. Len kde ju zohnat. Vlasky mas krasne, idem pokukat starsie clanky, ci si nieco nepisala, co je to za farbu.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Výborné! Aj ja zvažujem, že si kúpim také nohavice :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Vrchna cast kraassna ozaj ako annie hall ale ovela krajsia si.ale ten spodok je otrasny.ani ako teplaky by som si to neobliekla.ten pas je velmi skaredo rieseny.ale okuliare aj klobuk a makeup a vblasy su krasne.aj bluzka je super
    Alica

    OdpovedaťOdstrániť
  9. si zrovna z tych co by mali ukazovat clenky skratenym strihom nohavic?

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Presne..od brucha nahor je to dokonale, vsetko ti sedi, ale smerom nadol je to katastrofa. Myslim ze aj sama musis vidiet ze tie nohavice ti nesedia, ani v pase, ani,dlzkou. Pripominas mi moju 5rocnu sestru ktora si da mamime opatky a prechadza sa po byte. Je to na tebe az komicky velke (aj ked je to zrejme tvoje cislo) ale kvoli tvojej vyske ti to nesedi. Mozno s nejskym opaskom ktory to stiahne v pase, mozno keby si ich dala babke skratit. No neviem neviem

    OdpovedaťOdstrániť
  11. mne se moc libi vrchni cast, jak kabelka, tak halenka a klobouk .. ale ty kalhoty ti podle me vubec nesedi a vypadaly by lip na nekom vysokem .. :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Ahoj Beka prepáč neprišla som ťa tu urážať mám tvoj blog veľmi rada ale keď mne vtých nohaviciach pripadáš ako "hobit" alebo....to je jedno len mne sa zdajú nie len na tvoju postavu ale zdajú sa my (neviem ja som ich naživo nevidela) priveľmi široké, ako majú byť široké ale, ja by som z nich neaký ten centimetrík ubrala a ja neviem ked sa na nich pozerám vyzerajú (na moje oci) ze my nepasuje tá ich dlžka keby mali byť také široké tak ja by som ich dala úplne dlhé ku lodičkám ale, takto ako ku tej dlžke si tie topánky dala dobre ale ako som uz spomenula tak sa my zdajú o neaký ten centimetrík široké ale veľmi sa my páči večšina tvojich outfitov majú nápad ;-) (neber to prosím v zlom )

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Culottes jsou bozi a ja je miluju, ale tyto bych asi zkombinovala jinak :)

    xxx

    Cury in the City
    Bloglovin
    Instagram

    Fashion Paris & Prague

    OdpovedaťOdstrániť
  14. videla som prvú fotku a už som sa tešila na outfit, lebo to vyzeralo skvele. Posunula som ďalej, uvidela nohavice v plnej kráse(také som vážne nečakala :D) a úplne úsmev na tvári v prvom momente :) Obdivujem tvoju odvahu nosiť nie práve bežné kúsky a kombinácie. Mne sa toto veľmi páči, tlieskam:)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. wow, hrozne sa mi páči, ako celý ten outfit pôsobí :) vyzerá to na tebe krásne a takýto štýl by si mala vyhľadávať častejšie ;)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  16. rada ta sledujem, ale toto naozaj nie je dobre... nechcem opakovat co je tu uz napisane, ale aj v minulom poste som videla zelene nohavice tohto typu a uz vtedy som pochybovala.... velmi zvyraznuju nedostatky a este ich aj zvacsuju podla mna.

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Mali by sme sa obliekat tak, aby sme zakryli svoje nedostatky a zvyraznili svoje prednosti. A to je VELKE UMENIE ! Skus sa pozriet na svoj dnesny outfit objektivne a odpoved urcite najdes. Len ci bude spravna ? Tvoj blog mam rada, aj ked nie kazdy outfit ti vyjde. Ale v zivote su aj dolezitejsie veci ...

    OdpovedaťOdstrániť
  18. ach tie vaše nekonečné reči o NEDOSTATKOCH... Kto vám vtĺkol do hlavy čo je nedostatok a čo prednosť? Kto určuje čo je pekné a čo nie? Pripadá mi to tu ako stádo oviec s naprogramovanými mysľami, ktoré keď vidí niekoho kto nezapadá do šablóny alebo nejakého vzorca a napriek tomu sa CÍTI DOBRE a nedajbože ešte pôsobí sebavedomo, tak to považujú za opovážlivosť a cítia nutkanie si rypnúť, dať ho dole, lebo sami sa vo svojom tele cítiť dobre nedokážu, čo ich dosť žerie. Veď človek ktorý je spokojný sám so sebou nemá potrebu niekoho vzhľad kritizovať, ponižovať, povyšovať a vlastne je mu jedno aké telá a oblečenie majú ľudia okolo neho.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jedno to je aj bezdomovcom tiez sa citia asi po rokoch takto dobre,ale ako fashionblogeri by asi velku slavu netrhli.a to nechcem byt voci nim nijak kruta,a ani voci rebeke.o hejte sa nejdem ani vyjadrovat,aninty si sa nemala, lebo nevies co to je.

      Estetika o tom hovori,ked mas rapavu tvar, chces vyzerat dobre,das si makeup,naco to potom vsetci robia? Ked oslavujeme svoju prirodzenost?to iste s clenkami ked si dam tu pracu pol hodinu sa vyhrat s makeupom konturujem jak kim kardashian, a potom si obujem na nohy topanky,resp.obleciem nohavice ktore mi robia kotniky jak hillary clinton (ktora je notoricky znama tymto problemom,preto nosi nohavice), tak mi povedz, kde to ma logiku?
      Chapem tvoj komentar, stotoznujem sa s nim tak polovicne,napriklad mne mega vadia blogerky a celkovo zeny, zvacsa su velmi chude, co nosia tie vypchate double pushupky, ked vsetci dobre vieme, ze nemaju ziadne prsia.naco je to?ale to nie je o zakryvani nedostatkov to je uz o fajkovani niecoho co nemam, kvoli studipnym sexistickym standardom,ktore o par rokov budu zas aj tak ine.hovorim o fetisizacvii velkeho dekoltu.
      Kym hrube kotniky neboli nikdy vrcholom esteticna, narozdiel od muzskej postavy napriklad, na co by clovek chcel upriamovat pozornost. Ked ma clovek velke brucho neoblieka si predsa naschval obtiahnute zvrsky, lebo by vyzeral smiesne a bez zdraveho rozumu..je to aj o tom, ze treba zdravym rozumom posudit, co je fakt esteticky problem, a co si ako zeny len fabulujeme,lebo nas od detstva brainwashuju casopisy a kultura tela.
      Ja som si vzdy myslela, ze bloiggerky a bloggeri chcu vsetkym svojim usilim vyzera nielen zaujimavo,ale aj pekne,ak nieco vyzera sice na prvy pohlad zaujimavo, ale nie je to pekne ked sa na to pozeras viac ako tie prve dve sekundy co ta to zaujalo, tak co je na tom zle,ked sa k tomu kriticky vyjadris.kritika nie je hejt.otrasne slovo,skoro ako selfina.no takk predsa som sa k tomu vyjadrila..

      Odstrániť
    2. Pod toto sa podpisujem :) Videla som tento typ nohavic aj nazivo (utla a stihla zena) a utvrdilo ma to v tom, ze si toto "zlo" na seba nikdy nedam..Dufam ze moda tychto nevkusnych polo-nohavic co najskor prehrmi a upadnu do zabudnutia asi ako capri-nohavice, 3/4 nohavice, 7/8 nohavice a este neviem akym zlomkom vyjadritelne nohavice.. Velmi rada sledujem tvoj blog ale toto fakt nie..rovnaka antikoncepcna kategoria ako crocsy, uggs, leginy s cudnymi az psychadelickymi vzormi (pritom len nobl vyraz pre elastaky co sme ako deti nosili), ponozky v sandaloch (pokial nie je clovek diabetik alebo nema iny zdravotny problem), nohavice vytiahnute az po prsia, vypchate podprsenky a na viac si narychlo nespominam.. Diana

      Odstrániť
  19. Boze moj ake hejty clovek by mal nosit co chce a v com sa citi dobre. Ja si ulietavam na sukniach a nenavidim skinny rifle, super neobycajna kombinacia podla mna :)

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Vidím, že už si v príjemných zemitých farbách tejto jesene. Rozhodne zaujímavý outfit. o)

    Anna
    www.newskinyme.com

    OdpovedaťOdstrániť
  21. chran ma pane na nebi :D cisto hotova som!!! nadherne, najlepsie asi co som videla od teba! milujem takyto styl a toto mi vyrazilo dych :-) ja by som asi odvahu do takychto nohavic ist nemala a to mam okolo 170cm.. asi si jedne zozeniem a bodaj by mi sedeli aspon tak ako tebe :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook