SAME

30.7.15

13 done-001
Mám rada voľné oblečenie. A sivú farbu. Mám rada Converse. A mám rada flitre. A tiež kontrasty. Ok, je veľa iných vecí, ktoré mám rada, ale tento outfit spája toľko mojich obľúbených vecí, až som ho na sebe mala už 2x. Úplne do posledného detailu s rovnakými doplnkami a to sa mi stáva málokedy, lebo mám už od nepamati v hlave taký blok, že si druhýkrát na seba navlas rovnakú kombináciu nevezmem. Neviem prečo je to tak, ale je to tak. Converse tričko som už videla na pár chlapcoch v meste. Áno, je pánske a práve preto je také super. Odstrihla som mu rukávy, lebo boli na mňa príliš dlhé a tento jeho 90´s look sa mi páči viac. Vyzeralo by perfektne aj k bielym džínsom, ktoré ešte nemám, ale rozmýšľam, že by som si nejaké mohla zadovážiť (keď zhodím ešte 2 kilá, haha – bude to za odmenu :D). Už nejaký čas mám takú úchylku, že všetko strihám a upravujem podľa seba. To je asi taká normálna vec pre nízkych ľudí.

Poviem vám, čo sa mi stalo minule cestou do práce. Do električky nastúpilo jedno dievča. Na prvý pohľad bola rovnaký typ ako ja. Veľmi sa mi páčila, bola super oblečená, taký jednoduchý štýl, blízke mi to bolo. A potom som zistila, že máme ronaké Quay okuliare. Presne tie isté, čo mám v tomto poste. Bola som si na 100% istá, že si ich kúpila z Asosu ako ja. Je pravda, že nejako automaticky inklinujeme k ľuďom, čo sú nám podobný. Zaujímalo by ma, či by sme si aj rozumeli, ale to už nezistím. 

Od dnes som na pár dní v Košiciach, juchuchuuu, zase budem s malým krásnym Sebastianom! Ale asi tam nenafotím žiadny post, idem iba oddychovať, ani počítač si neberiem, nech mám úplne pokoj :).


2 done-001
19 done-003
18 done-002
4 done-007
20 done-004
1 collage
7 done-005
5 done-006
photos by Foly

Outfit: T-shirt - Converse / skirt - Tally Weijl / shoes - Baťa / sunglasses - Quay (Asos.com) / watch - Michael Kors / bracelet - OPS!Objects

You Might Also Like

18 komentárov

  1. ahojky, tričko si super upravila dobrý nápad, ako sa tak pozerám na ten outfit normálne by som sa pri ňom rozbláznila tak, že by som si k nemu dala nejaké žlté krikľavé lodičky (podobné laboutinkám) a bez tej kabelky (alebo inej). Aaa tiež neviem či by som toto tričko kombinovala s tými flitrami, skor by som dala iba čiernu sukňu keď tak - nie nejakej elegantnej látky, skôôr do športova. Inak si veľmi pekná a páči sa mi, že sa nebojíš kreovať.

    http://dominikamakarova.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak tahle kombinace je vážně skvělá! Taky dávám přednost volným střihům před upnutými, snad v šatníku ani jiná než volná nemám.
    http://realmfulloflittlepleasures.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. toto tricko je svetove!!! Kde sa da zohnat? Dakujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, áno je, ja ho zbožňujem, ten materiál je uaa :).
      Jedná sa o model Converse AMT M19 CORE CP Tee a kúpiš ho napr. tu:

      http://www.molo-sport.cz/panska-trika-kosile/trika/#converse=336

      http://www.u-star.cz/katalog/converse-tricko-all-star-patch-vintage-grey_6623.html?velikost=XXL

      Odstrániť
  4. Oddychuj..je to něco, po čem já neskutečně toužím a snad se toho teď o víkendu alespoň částečně dočkám..sic měsíc po dovolené, ale cítím se, jako bych na žádné nebyl =/

    A jak se vrátíš, dáváme karaoke párty u nás, jasnačka? Sangria poteče proudem =D

    PS: Já si stejné kombinace občas beru..vlastně..hlavně jednu..černé džíny, bílý basic, černý křivák a klobouk..

    Užij Košice,

    Mišo
    > velká giveaway <

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Beka outfit je skvely ! Mozem sa opytat odkial mas nausky?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :). To mi daroval priateľ, ale také nájdeš v každom zlatníctve :).

      Odstrániť
  6. aa, to tričko je super, tiež mam úchylku na strihanie a posledné veci, čo som postrihala sa mi aj podarili, takže motivácia :D a kabelka sa mi páči tiez, pristane ti to :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Takuto suknu mas tusim aj v ruzovej a je skvela. Velmi lichoti tvojej postave. Ja by som ju tiez hned brala :D a pekne si to skombinovala

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Krásný outfit :))

    http://style-and-smile15.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Zaujimavo strihana sukna aj napriek (vdaka?) flitrom :)) a este sa mi pacia vlasy a nausky :) mas styl a vies sa predat takze ti to zeriem(e) vsetci :)
    D.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Super napad. Nikdy by mi asi nenapadlo skombinovať flitrovanú sukňu s takýmto tričkom ale vyzerá to super. A tie okuliare ti veľmi pristanú. Trochu závidím, mne máloktoré z takýchto netypických okuliarov sadnú.

    Blonďavá Potvora

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Tahle kombinace je bomba .:)

    http://curyinthecity.blogspot.cz/
    Fashion Paris&Prague

    OdpovedaťOdstrániť
  12. velmi dobre! :)
    nejak inak vyzeras, ale neviem prist na to, cim to je :D

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Krásne fotky a tričko converse je úplne skvelé :) taktiež bríle sú riadne stylish! :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Ďakujem vám krásne! :) Bola som v KE a tam som vôbec nemala internet, ako ste videli na Instagrame, tak som vám nevedela odpísať, ale už je to hotovo :).

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Taký pohodlný citi shic outfit. Je fajn byť na chvíľu "disconnected"? o)

    Anna
    www.newskinyme.com

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook