BABY BLUE

28.7.15

5 done
Strašne mi chýba voda a ničnerobenie. Zbožňujem tú bezstarostnosť leta, ktorú však tento rok nemám. Iba chvíľkovo, ako napríklad minule na kúpalisku. Verejné kúpaliská mám rada iba v Maďarsku, kde ideme s nagyikou a papim, nabalený akoby sme šli na 4 dni. Nagyika od rána (niekedy aj večera) chystá jedlo a my len krútime hlavami, že načo preboha, veď si tam kúpime langoš. Samozrejme, že si ho dáme, aj vtedy, keď máme zbalené jedlo, pretože langoš je klasika, ktorá ku kupku patrí. Rovnako ako tie výčitky svedomia po ňom. Lenže tie obložené žemle, ovocie a domáce supertenké palacinky sú počas dňa spása, pretože toto v žiadnom stánku nekúpiš a navyše netreba stáť rad. A papi sa vždy postará o slnečník, takže mám hlavu v tieni a opaľujem si len telo. 

Toto sa nám na Podolí nepošťastí, pretože sa nám so sebou nechce ťahať toľko vecí. Ja mám dosť krémov a iných nutností. Potrebujem jeden na tvár (La Roche-Posay Anthelios 30 SPF zmatňujúci), ďalej na citlivé partie ako dekolt a ramená mám tiež 30 SFP v spreji (Vichy Ideal Soleil) a tretí krém je s 10 SPF na nohy, ruky a partie, ktoré chcem a môžem opáliť viac. Ďalej termálna voda v spreji na osvieženie (La Roche-Posay) a zosvetľujúci gél na vlasy Sunkiss Jelly (L´Oréal), ktorý si dám takto na slnku na udržanie peknej svetlej farby. K tomu osuška, voda, asi 5 ťažkých magazínov a kým dojdeme a ľahneme si, tak nevládzem :D. Overal, ktorý mám na sebe je Adidas NEO Label a je tak ľahký a vzdušný, zo strašne príjemného materiálu. Minule som ho vyprala ručne a do hodiny bol suchý! A keďže je veľmi skladný, je ideálny na takéto horúce dni na kúpalisku.

Chystám sa na pár dní (vyslovene na otočku) do Košíc a teším sa na tie bezstarostné chvíle, počas ktorých nebudem robiť nič, hlavne nie premýšľať.


10 done
8 done
1 collage
photos by Foly and me

You Might Also Like

13 komentárov

  1. paci sa mi ten nostalgicky text, je to mile. ta suprava ti pristane, je to take socialisticke retro, len ten top ti je velky nie? nevyzera to az tak super, ako by mohlo. a to kupko vyzera krasne, to vam zavidim:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. perfektné fotky! :) Kráska :)
    Kde to je fotené?



    Izabell │my diary/klik/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Podolí mi nikdy nepřirostlo k srdci..raději mám v Praze Petynku..i když už ani tam to není, co bývalo..

    Achjo..musíme zlanařit nějakého kámoše, co má vlastní bazén na zahradě, budem popíjet sangriu a zpívat Blue =D

    Mišo
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Zaujímavé a tématické prostredie na fotky páči sa mi tá škála farieb z fotky. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já tyhle veřejná koupaliště moc nemusím. V Podolí jsem byl asi jednou a bylo tam tak narváno...

    OdpovedaťOdstrániť
  6. super fotky! to pozadí koupáku je skvělý nápad:)
    Style by Eliza

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Wauu tie fotky su skvele!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. brutálne topánky! :) A aj overál je really nice :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Paci sa mi atmosfera aka ide z fotiek....take to stare socialisticke blues v podani retro plaviek a kupalisko na ake si spomeniem ked pozeram komacske filmy!!! Naozaj velmi podarene prostredie kt to cele zachranilo a upgradlo na uplne iny level :) krasa
    D.

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook