MINT

12.6.15

9 done
Poznáte to, niečo vás ohúri v obchode, kúpite si to a potom to nenosíte. Alebo naopak, daná vec vás v obchode na prvý pohľad nenadchne, ale potom zistíte, že v outfitoch sa vám bude veľmi páčiť. Poprípade, niečo si kúpite a máte tzv. prílivové a odlivové obdobia, kedy sa danej veci nemôžete nabažiť a potom ju zas vôbec nenosíte a tak stále dokola. V tomto outfite som skombinovala všetky vymenované možnosti. Teda až na tú prvú, pretože ak niečo nenosím, tak to nenosím, to je logické, však....Tak začnem. 

Nové mintové tenisky Adidas NEO ma na obrázku príliš nezaujali. Pretože akosi viac siaham po neutrálnych farbách. Potom som ich obula a ich farba, tvar a pohodlnosť ma dostali. Sú skvelé! Štýlové, letné a dá sa s nimi pekne hrať. Adidasy som na sebe mala naposledy vtedy, keď sa mi po nekonečnom nosení rozpadli moje Superstar, pri týchto sa mi páči, že pásiky a logo nie sú na prvom mieste. Adidas ma v poslednom čase veľmi baví, od Adidas Originals, Adidas Stella McCartney (raz si niečo už konečne kúpim, och!) až po Adidas NEO a najnovšie Adidas Stella Sport. Každá ,,podznačka" ponúka niečo iné, ale stále si zachováva svoju Adidas tvár. No a keďže si obnovujem členstvo do fitka, doprajem si túto podprsenku a / alebo tieto legíny, nech je môj návrat na scénu poriadny. 

To prílivové a odlivové obdobie mám s náramkami Swarovski a s touto sukňou. Swarovski striedam mesačne, túto sukňu ročne. Čiže jeden rok nič, a druhý som z nej nadšená. Teraz je ten druhý prípad, ale na to, že som ju kúpila za 0,10 eura v sekáči, som ju už nosila až až :D.

A posledná vec, o ktorej vám chcem povedať je turban. Je milión spôsobom ako ho zakomponovať do outfitu, ale zároveň budete mať pocit, že sa vlastne nehodí vôbec k ničomu. Sama som prišla na to, že sa netreba snažiť obliecť sa primárne kvôli turbanu, lebo to budete pred zrkadlom hodiny. Skôr outfit doplňte turbanom a vtedy to bude mať ten správny efekt. Tento nude je výborný na deň, k bežným casual lookom a mám ešte jeden strieborný, ktorý mám už roky, a hodí sa skôr na večer, ale pochopiteľne, takmer ho nenosím. Avšak nebuďte prekvapené, keď sa na vás budú ľudia pozerať! Proste turban nevidia každý deň.


1 done
14 done
1 collage
13 done
4 done
16 done
photos by Foly

Outfit: tee - Mango / skirt - second hand / bag - Foly´s / turban - Choies / sneakers - Adidas NEO / bracelets - Swarovski Slake & Stardust / watch - Michael Kors

You Might Also Like

14 komentárov

  1. Velmi pekne Beka. Paci sa mi ze vies skombinovat kusky, ktore sa na prvy pohlad k sebe vobec nehodia, ale ked to mas na sebe, tak to vyzera ako z jednej kolekcie.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja trubanom začínam prichádzať na chuť. Mám kúpené tri - červený, zelený a čierny, ale zatiaľ som vyskúšala len čierny ten sa pochopiteľne najľahšie kombinuje :D Tebe truban veľmi pristane a s takto spravenými vlasmi to vyzerá super :)

    Blonďavá Potvora

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Turban je uplne super!

    http://www.curyinthecity.blogspot.fr/
    Fashion PARIS

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Veľmi Ti to to pristane a tie tenisky sú krásne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ten turban je na tobě perfektní! Já bych v tom vypadala asi hodně srandovně :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ty boty jsou uzasné :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Beka vyzeras perfektne. Toto sa mi na blogerkach paci, ze kombinuju na prvy pohlad nekombinovatelne veci. Keby si toto obliekol niekto iny, tak by v tom mozno vyzeral smiesne, ale vidno ze ty sa v tom citis dobre a vies to "predat" a tak je to super. Ty by si snad vyzerala dobre aj vo vreci

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Veľmi pekne vyzerá s turbanom tvoj účes :) inak celý outfit je super, páči sa mi kombinácia všetkých kúskov ;)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Turban ti veľmi pristane :) Botasky sú veľmi pekné, získali si ma najmä farbou a tiež tie dva mentolové ligotavé náramky, tie sú nádherné :) Koľko, prosím ťa, stoja? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj ďakujem :). Tenisky stoja 60 eur a náramky 70 eur :).

      Odstrániť
  10. Turban je super, vlastne cele to posobi krasne sviezo, letne hravo :) ale mohla si skusit suknu potiahnut trosku nizsie, myslim ze plisovanie takto na pase dokaze pridat nejake to kilecko a vykukajuce tenisky by tvorili fakt pekny detail bez zbytocneho ukazovania slonikovskych clenkov :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ked sa ti nepáči tak sa nepozeraj a neurazaj je to ubohe ... Je to jedna z mala blogeriek na Sk ktora je dost nekonvencna a inspirujuca. Palec hore za outfit ;-)

      Odstrániť
    2. musim sa zastat komentara vyssie...myslim ze vyjadrit svoj nazor nie je nic zle, pokial to nie je agresivne a urazlive..komentar bol slusny a bola tam aj pochvala...mne sa tiez nepacia silnejsie clenky, ale ak sa v tom rebeka citi dobre, respektujem...to ale neznamena, ze nemam pravo vyjadrit moj nazor...je mi luto, ze sa nerespektuju nazory inych...
      rebeka tebe gratulujem k 6tym narodeninam...sledujem ta uz par rokov a si velmi sympaticka, a aj ked niektore outfity nie su prave moja salka kavy paci sa mi prave hravost a postna premena z mladej slecny na mladu zenu :) Mon

      Odstrániť

Find me on Facebook