EYEBROW TUTORIAL VIDEO

10.6.15

0 done
Konečne je online video, ktoré ste tak veľmi chceli! Toľko ste sa ma pýtali na moje obočie, že som vám natočila postup a produkty, ktoré používam. Takže enjoy, dajte si ho na HD a teším sa na vaše reakcie :).



o2 done
Tieto produkty som použila vo videu. Najradšej používam paletku Medium Dark od Make Up Revolution, ale ako vidíte, jedna farba má prevahu a preto, pokiaľ nie ste na objednávanie cez internet, dobrú službu vám urobí aj novinka od L´Oréal - Brow Artist Genius Kit, kde máte jeden tieň, jeden hnedý vosk, pinzetu a malú kefku. Tiene si nanášam štetcom Zoeva - 322 Brow Line a na konci ho zafixujem maskarou na obočie Maybelline - Brow Drama

00 Collage
photos and video by me

You Might Also Like

16 komentárov

  1. Skvelé video, si v ňom veľmi sympatická a ten "trik" s rozmazávaním okolo koreňa nosa som predtým nepoznala, takže určite vyskúšam.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Rebeka, tvoj blog mám rada a si zaujímavá "ženská" ale podľa mňa to máš príliš hrubé. Na nejaké fashion fotenie ok, ale robí ti to tvrdšie črty. A hoci tvrdíš, že kreslíš si ho bližšie kvôli tomu rozmazaniu, ja by som troška aj pri tom koreni po tom rozmazaní ešte ubrala. Je to také "fridovksé" :) Ale ak sa tak cítiš dobre

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja sa pridavam, suhlasim
      Samotnu hrubku by som este brala, beriem,z e niekomu vyhovuje a paci sa taketo trendy hrube obocie, ale je prilis bliyko pri koreni nosa. Aj po rozmazani.
      Ubrala by som, bolo by to len k prospechu.

      Odstrániť
    2. mne sa tiez nepaci, ked ho mas take hrube, a tiez je velmi vidno, ze je dokreslene. prirodzenejsie by sa mi viac pacilo

      Odstrániť
  3. Natáčaj viac videí, super:) Obočie si spravila šikovne, rýchlo a vyzerá naozaj dobre. Len súhlasím s ,,Krása Vnútri", že sa mi zdá trochu fridovovské. Fridu mi evokovalo už niekoľko postov dozadu..Rozumiem zámeru a toto vôbec nie je zhadzovací komentár, len taká malá poznámka:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mozem sa opytat,Co ti na to hovori tvoj frajer? Ja si obocie len stmavujem nejdem mimo jeho prirodzenu liniu, lebo nera vyzeram neprirodzene a zmachlene a moj frajer to aj tak uplne nenavidi.:D
    Muzom tento trend asi pride muzatkoidny....
    Osobne si myslim, ze si to vo videu velmi prehnala vyzera to ako fixkou podla pravitka, a bezne ta az tak nevydat v prispevkoch,hoci to tiez nie je nic decentne.podla mna je to obocie desive a nelichoti ti..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nič mi na to nehovorí, veď sa tak líčim odkedy ma spoznal :D....na to, že si líčim obo prišiel asi po 2 mesiacoch nášho vzťahu, proste chlap :D.

      Odstrániť
  5. Super tutorial, Beka, ja by som ta dokazala pocuvat, aj keby si hovorila o kvantovej fyzike:-)) natacaj viac!
    Z obocia by som trooosku ubrala, zaujimave, ze na fotkach ma ta hrubka nerusi, vo videu sa mi zda obrie. Kazdopadne - zajtra rano idem rozmazavat pri koreni nosa aj ja:-) Brow dramu mam a kit mam od Oriflame, napocudovanie je celkom fajn. Pekny vecer prajem
    Katka

    OdpovedaťOdstrániť
  6. si spravím vlasy a budem si aj ja robiť obo-ale ja také light, nech s tým nie je veľa roboty:)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. nemôžem si pomôct ale keď ho máš nenamalované vyzeráš lepšie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. konečne poznáme tvoje tajomstvo! Už len zdediť ten dokonalý základ :D <3

    http://stepwithfashion.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Podľa mňa ti to veľmi pristane, keď máš obočie nenamaľované a pokojne by si tak občas mohla aj chodiť :) Mohla by si pokojne natáčať aj častejšie niečo, veľmi ma baví ťa pozerať a počúvať :) Btw, tiež by ma celkom zaujímalo, či ti priateľ hovorí niečo na obočie, lebo ten môj občas podotkne, že načo si to maľujem :D A celkovo viem, že chalani to nemajú na babách radi. Ešte otázočka, aké očné tiene máš na sebe? Veľmi sa mi páči najmä ten v strede oka, ktorý sa trošku akoby leskne :) Ďakujem
    Danka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj Danka, ďakujem veľmi pekne, akurát, že ja sa bez aspoň trochu nalíčeného obočia necítim dobre. Priateľ si všimol, že si líčim obočie asi po 2 mesiacoch nášho vzťahu, takže asi tak, on sa skôr smeje z mojich vychytávok ako silonky v spreji, lymfodrenáž a spol. :D.

      Tiene čo mám vo videu sú paletka Sleek - Dancing Til Dusk zo stayunique.sk a Maybelline The Nudes :)

      Odstrániť
  10. Prosím ťa, akú konzistenciu majú tie tiene alebo ako to nazvať :D Lebo ja mám doma paletku na obočie z Avonu, ale sú to také klasické práškové tiene, čo mi veľmi nevyhovuje, pretože si myslím, že až tak dobre to obočie nenamaľuje. Alebo je to možno len tou konkrétnou paletkou, neviem... Ďakujem :)))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vieš čo, tieto tiene v Make Up Revolution sú práve také mastnejšie a majú super pigmentáciu. Tiež som si kúpila rýchlo jednu lacnú paletku tieňov na oči s tým, že to môžem aj na obočko používať, ale bola to hrôza, na obočie je potrebné niečo ťažšie, a práve táto paletka je super :).

      Odstrániť
  11. Ďakujem vám za komentáre a spätnú väzbu. Čo sa týka môjho obočia, raz si ho líčim tenšie inokedy hrubšie. Samozrejme chápem, že v tomto prípade ste rozdelení na dva tábory :D. Mne sa zatiaľ páči, ale možno ho časom zmením, uvidíme, záleží od mojej nálady :).

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook