CLEMENT

8.6.15

24 done
Opäť tu mám jeden čiernobiely outfit, ale samozrejme, úplne iný ako predchádzajúci. Takto som bola oblečená na narodeninovej oslave Iw z Bonnie a Clyde (rozhodne čítajte!), a vlastne aj deň predtým, haha. Jednoducho som sa takto cítila dobre, tak prečo nie. Ruksaky som si úplne zamilovala, a tak využívam kvietkovaný Mi-Pac veľmi často. Vyzerá super práve k jednoduchým outfitom a ja mám z neho obrovskú radosť! Každý mi ho chváli a aj ja ho chválim vždy, keď ho mám so sebou. Ďalším novým kúskom sú tieto Komono okuliare. Komono asi poznáte hlavne vďaka hodinkám, ale okuliare majú snáď ešte bohovskejšie. Na zrkadlové sklá nedám dopustiť a pri rade Metal Series som jasala nad mojou obľúbenou zlatou farbou. Takže je asi logické, že model Clement (aké pekné meno!), teraz nedávam z očí, dokonca som na istý čas vylúčila aj toľko nosené Clubmasterky, ale aspoň máte zmenu :D.

Teraz si v Košiciach užívam rodinu, hlavne Sebiho, takže ďakujem, že ste si ma pridali na Snapchate (styleofbecca), musím sa naladiť na častejšie postovanie :D. To dieťa je totiž neuveriteľné! Samozrejme, domov je plný nástrah, hlavne (teda jedine) čo sa jedla týka. Včera som mala na raňajky vianočku s maslom a čerstvým domácim jahodovým džemom, nedalo sa uniknúť. Pokračovala som u babky na obede, ale večera už bola pod mojim dohľadom. Jednoducho, doma je doma, ale snažím sa krotiť, v rámci možností. 


2 done
19 done

1 collage

18 done

21 done

5 done

9 done
photos by Foly

Outfit: leather jacket - Mango / pants - Tally Weijl / tee - KappAhl / sneakers - Converse / snapback - Asos (similar here) / sunglasses - Komono / backpack - Mi-Pac / watch - Michael Kors

You Might Also Like

7 komentárov

  1. Vyzeráš perfektne, naozaj super outfit od hlavy až po päty :) Pozerala som aj fotky z oslavy, muselo to byť super a určite ste sa dobre zabavili :)
    Čím ďalej ma viac bavíš, či už sa to týka oblečenia alebo textov, od teba si vždy niečo rada prečítam :)
    Danka

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ta čepice je boží!! hrozně ti sluší :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten batoh je božácký..nemají takový i s ananasem? =O <3

    Mišo
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ruksak nemá chybu :) Okuliare sa mi až tak moc nepáčia ale inak celý look je super a pristane ti. Nečudo, že sa v ňom cítiť dobre, je to také pohodové :)

    Blonďavá Potvora

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ten batoh je najskvelejší ! užívaj doma :)

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook