May random

15.5.15

00 done
Polovicu tohto randomu mám nafotenú už mesiac, ale bol príliš krátky, takže som s jeho uverejnením čakala, kým sa mi nazbiera materiál. Na jednej strane som rada, pretože to znamená, že som obmedzila nákupy, ale na druhej strane ste ukrátení o random posty. Tak dúfam, že vám tento spraví radosť.
Ak ma sledujete na Instagrame, tak ste si určite všimli, že som si obľúbila náramky Ops!Objects. Tento čierny je už môj druhý a so zlatými doplnkami je ťuťu muťu :). Náramky sú hravé a zatiaľ zaujali každého, kto so mnou bol, takže dosť pútajú pozornosť :). V Košiciach v Optime je jediný kamenný stánok v SR, tak sa bežte pozrieť na ich veselé kúsky.

23 done
V jeden smutný večer plný bakalárky som si dala pauzu a ,,zablúdila" na Asos. Našla som tam okuliare austrálskej značky Quay, ktoré nosí aj Beyoncé či Gwen Stefani. Majú nádherné kúsky, najradšej by som mala všetky, takže tieto, ktoré som ukoristila za polovičnú cenu určite nie sú moje posledné. Zrkadlové sklo nikdy nesklame, pôsobí doslova ako šperk :). Večer bol po ich objednaní hneď krajší. Len kým mi prišli (dala som si ich poslať do KE), tak som na poštu volala asi 50x, pretože som na balík zadala zlú adresu :D. Ale úspešne som ich vytelefonovala.

20 done
Batohy využívam teraz častejšie ako kabelky, takže mám veľkú radosť z môjho druhého ruksakového bábätka, kvietkovaného Mi-Pac ruksaku. Sú na ňom moje obľúbené tulipány a páči sa mi aj detail v podobe zlatého zipsu. Je síce biely, ale vďaka PVC sa bude ľahko umývať. Mi-Pac má veľké množstvo vzorov, prvýkrát ma u tejto značky zaujal ich zlatý model, o ktorom som vám písala v Must Have článku. Ak by ste si chceli pozrieť viac modelov, tak ich nájdete na snowbitch.cz.

8 done
Maminka sa ma pýtala, čo si želám na narodeniny a keďže sa oblečeniu snažím vyhýbať, a pravdupovediac mi nič nechýba, poprosila som ju o parfumovanú vodu Dolce od Dolce&Gabanna. Na vôňach ma musí na prvý pohľad zaujať flakón. Podľa toho, ktorý sa mi páči siaham do poličiek v parfumérii a následne skúšam, či mi vôňa sadne. Tento flakónik je dosť romantický, iný, ako tie, ktoré mám doma, ale veľmi sa mi páči. Vôňa je kvetinová, ľahká, ale zas nie slabá. Jednoducho, ideálna na jar/leto :).

10 done
Viete aké ťažké bolo asi 2 roky dozadu zohnať triangle nevystuženú podprsenku? Bolo to takmer nemožné. Dnes sú čipkované triangle podprsenky všade, čo je na jednej strane super a na druhej nie, pretože mám potrebu si vždy nejakú kúpiť. Snažím sa ovládať, ale neodolala som tejto čiernej predĺženej z H&M (podobná tu). Krásne kúsky nájdete aj v Lindexe, kde je teraz na všetky podprsenky 20% zľava.

21 done
Zbožňujem dlhšie náhrdelníky s motívom zubov, takže tento z Manga bol jasná voľba. Akurát som asi mala počúvať Foly a vziať si ho v striebornej verzii, ale teraz je už neskoro. Predstavte si ho k topu s V výstrihom, klobúkom a jednoduchým outfitom.

22 done
Momentálne nájdete v stánkoch magazín Emma (6/2015), kde ma nájdete spolu s Ivetou a ešte jednou Maniačkou :). Bolo to moje prvé ozajstné fotenie do magazínu a som veľmi rada, že som to mohla zažiť. Mali sme sa nastajlovať do jedného trendu tejto sezóny a ja som si vybrala 70. roky.

11 done
V poslednom čase sa mi nazbierali polaroidy a normálne rozmýšľam, že by som si jeden foťáčik kúpila! Na spodnej fotke vidíte mňa v 18. rokoch, mamka ju našla doma, ten leopardí overal mám doteraz.

5 done
Veľmi sa mi páčia tieto čižmičky s haďou potlačou, ale nenosím ich často. A keď to takto píšem, tak si ich asi zajtra vezmem :D. Iba k bielemu tričku, čiernym nohaviciam a bielemu saku. 

photos by me

You Might Also Like

14 komentárov

  1. Skvělý fotky :) Krajková podprsenka a batůžek s tropickým potiskem se mi hodně líbí

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Beka krasne fotky ako vzdy. Tie okuliare v dobrom zavidim. Ja mam gulatu tvar a tak by som s nimi vyzerala smiesne, co s vacsinou okuliar. :D co sa tyka toho nahrdelniku tak podla mna si urobila dobre, ze si zobrala zlaty, zlata farba mi k tede ide viac :) uz sa tesim ako nam ho predvedies v outfite

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásny post, máš vždy úžasné fotky :) Nad polaroid foťákom uvažujem aj ja, lebo od mala som po takom túžila.
    Musí byť úžasné byť v časopise, ten outfit, ti veľmi pristane a vyzerá naozaj dobre.

    Blonďavá Potvora

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krasny Random a nadherne napisany, ako vsetky tvoje posty, velmi putavo a zaujimavo. Lucy

    www.fashionvisionsss.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. veľmi krásny je ten náhrdelník :)
    s blogom začínam, preto by som bola veľmi rada za každé prečítanie:) do ničoho vás nenútim:) len by ma to potešilo:) každý koment poteší :) ♥ http://victoriaurmin.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. čipkovaná podprsenka je krásna . už dlhšie o nej rozmýšľam :)
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Vieš to vždy krásne nastajlovať na fotky, si ozaj šikovná a to nielen, čo sa fotiek týka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Krásne veci :) hlavne tá podprsenka a čižmičky :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  9. To psaníčko na první fotce a brýle ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Vždy, keď nejaké dievča povie, že si vyberá parfém podľa flakónu tak sa chytám za hlavu... Ozaj? Koľko máš rokov? 10?
    A kladiem si otázku- keby sa ti neskutočne páčila nejaká vôňa, ale zistila by si, že má otrasný flakón tak si ju nekúpiš? Lebo nebude vyzerať pekne na poličke?
    Podľa všetkého nie. A to je podľa mňa strašne smiešne a trápne.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to, samozrejme, nie je. Ale keď som napríklad v parfumérii, tak nemôžem vyskúšať všetky vône, a tie, ktoré si nakoniec ovoniam ma predsa musia najprv niečím zaujať. A to je práve ten obal. Nekúpila by som si parfém, ktorý má pekný flakón ale jeho vôňa mi nevyhovuje, rovnako, pokiaľ by som natrafila na výbornú vôňu ale nie až tak pekný obal, tak by mi to nevadilo. Je to ako s výberom partnera. Najprv ťa (vo väčšine prípadov) zaujme jeho výzor, až potom spoznávaš jeho vnútro. Ak ti povahovo nesedí, tak môže byť akýkoľvek krásny, nebudeš s ním. Chápeme sa? :)

      Odstrániť

Find me on Facebook